En güzeli bu olucak gibi
Diger projeleri tutmadikca ivedige abaniyor. Parasi bittikce seri devam eder.
Talep var demekki. Olmasa tutmasaydı devamı gelmezdi.İnsanların gülmeye ihtiyacı var bugünlerde. İyi olmuş.
arkadaş iyiyede söyleniyorsunuz kötüyede. yapın bi filmde onu izleyelim bari. adam komedyen işi bu anlamıyorsanız saygı duyun bari.
birincisi; bağlaç olan o de ayrı yazılır (filmi de)
ikincisi; sanat dediğin şey sanatçıya para kazandırmaktan öte şeylere hizmet eder.
Ya halka bir mesaj verirsin, farklı bir bakış açısı katarsın vb
Ya da halk çok anlam vermese de sanat dünyasına farklı bir renk katarsın vb
hiçbir amacın olmasa bile en azından bari yaptığın işte bir seviye olur
bunların hiç biri yok şahanın şimdilerde yapığı çalışmalarda
işlerini beğenmeyen vatandaşa da her türlü lafı etmekten geri kalmıyor.
ben beğenmiyorum. burası bir forum olduğuna göre fikrimi de istediğim gibi belirtebilirim.
sen beğeniyorsan da izle arkadaş, senin zamanın beni bağlamaz
Ben gülerek izliyorum 3 filmini izledim bunu da izlerim.
arkadaş kim neyi isterse izler izlemiyorsan izleme gelip bura da muhalefet yapınca ne oluyor ?
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Beyler Bu komedi değildir Bir Ülkenin Kültür Düzeyinin ne kadar Düştügünün göstergesidir !
1.Şener Şen
2.Kemal Sunal
Yukardaki üstadların Flimlerini izleyenler hiç küfür duydunuzmu ?? Ama insanları güldüren insanlara örnek olan ve adlarınıda unutulmazların arasına yazdıran kişilerdir bunlar..
Şahan Gökbakar'ın Elle tutulur gözle görülür Bi yanı yok
Ve. Son olarak....
Film yapılır, izlenir, iyi yada kötü eleştirilir.
Biz filmi eleştirmekten ziyade izlediği yada izlemediği için birbirimizi eleştiriyoruz. Ne biçim bir toplum olduk çıktık.
kanaatimce recep ivedik filmi popüler olan pek çok şey gibi para kazanmak amacıyla yapılmış epey kötü bir film.
filmle ilgili hakaretamiz tesbitlerden evvel sosyolojik bir değerlendirme yapmak icabeder.
dünya insanlarının genetik kodlaması, zihinsel ve psikolojik gelişim süreci üç aşağı beş yukarı aynıdır.
bir ülke insanının çok büyük bir kesimi recep ivedik'in gömleğini, acun ılıcalı'nın tuttuğu takımı ezbere bilirken cemil meriç'den, nuri pakdil'den, marx'dan, ebu-zer'den, ekmeğin üzerinde dönen sınıf kavgasından bihaberse orada oyalama ve gül-geç merkezli aptallaştırma operasyonundan bahsedebiliriz.
bu itibarla şahan gökbakar ve acun ılıcalı gibi tipler servet kazanma kastı ile bahsi geçen kahpe devranın göbeğinden beslenen piyonlardır. ki kendileri de bu sistemin yetiştirdiği, tek farkları başlarına "piyango" vurmak olan gayrientelektüel tiplerdir. bunu aşağılama ya da şeytanlaştırma maksadıyla dillendirmiyorum.
recep ivedik felsefeden konuşsa izleyecek misiniz sanki? ya da kuantumdan bahsetse?
o geğirecek siz güleceksiniz, durum şimdilik budur.
Ne yalan söyliyim bana komik gelmedi, ilk filmini beğenmiştim ancak diğerleri üstüne bişey katmadan devam edince gözümden düştü.Yapılan espiriler bayat be.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)