adidas'ta %35 kış indirimi
Reklamlar
-
Sevgili motosiklet.net uyeleri ve motor sever kardeslerim, yarin itibari ile adidaslarda %35 indirim basliyor, normalde bu ozel bilgi ama ben sizler ile paylasmak istedim, yöneticiligini yaptigim Beyoğlu tünel originals adidas a tum motor sever kardeslerimi beklerim, hemde tanisma firsati olur. Tesekurler...
Reklamlar
-
Her Adidas mağazalarında bu indirim olucak mı yoksa sadece belirli mağazalarda mı ?
-
Her adidasta olacak şahislari bilemem tabi merkeze bagli buyuk avm deki magazalarda olacak.
-
Daha 1 hafta önce mont almıştım keşke biraz daha bekleseymişim neyse sağlık olsun. Bilgilendirme için teşekkürler peki bu indirim tüm ürünlerde geçerli mi ?
-
Kış koleksiyonundaki urunlerin %90 inda olacak bu indirim. Yani haziran ayindan bu yana yeni sezon olarak gordugunuz urunlerin sezon sonu indirimidir
-
Vay be Allahın sevdiği kuluymuşum bende bugün diyordum kendi kendime bi adidas ceket mi alsam acaba diye :D
-
guzel haber
-
Yakinlarda olan varsa gelin buyurun cayimi icin tanismis oluruz.
-
netten geçerli olurmu ki bu burda adidas yok da
-
Maalesef netten satis yok :(
-
vay arkadaş
-
Her dakika Adidas indirim yapıyor,gören de zanneder ki adidas batacak, Adidas allstar ayakkabının indirimsiz hali 180 lira, % 900000000000000000 indirimli hali yine 180 lira.
-
Gecen hafta aldım indirim vardı burdaki magazadan,Bu sefer beyenmedim ama superstar aldım 2.aynı model ayakkabım 1.cisini daha fazla fiyat vererek almıstım,Bu daha ucuz ucuz dedigim indirimdeymiş 220 Den belli bi fiyata düşmüş sanmıyorum ya.
-
-
Evet %35 indirim baslamistir herkese Gunaydinlarrrr
-
Sar ordan bi spor ayakkabı....
-
Buyur kardesim gel hemen sarayim ustune birde kahve
-
Bende tam ayakkabı alacaktim
-
Arkadaslar form konu basliginin yaninda bir meaaj kutusu ve sari okla isaretlenmis bu ne anlama geliyor ben yeni oldugum icin cok bilmiyorum.
-
Energy boost 45 numara erkek var mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)