Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

# World of Tanks Paylaşım Bölümü #

REKLAM ALANI
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wargaming hocam sağolsaın.

Bu arada T1 heavy 10 numara tank tavsiye ederim. T49 ile aynı silahı kullanıyor. Delme 180 civarı ve mütettebatta skil yokken %90'da dolum süresi 3 saniye. Gerekli ekipmanlar ve mürettebat skilleri ile 2 saniyeye düşer. Zırhıda fena değil. E100ü bıraktım bununla uğraşıyorum.
    Ama M6 rezil bir tank haberin olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama M6 rezil bir tank haberin olsun
    T110e5 listesindeki çoğu tank öyle.

Bir t49 katliamı daha.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı
    Merhaba AWESQME,

Eşleştirme sisteminde arada 2 level fark olması olağan birşeydir. Nasıl sizde düşük seviyeli tanklar var ise aynı şekilde karşı tarafta da bu var. Yüksek seviyeli tank görüğünüz zaman taktiğinizi değiştirmeniz gerekir. Örneğin destek çağırmak veya düşman tankını paletinden vurarak mümkün mertebe savaştan uzak tutmaya/açıkta tutmaya çalışmak gibi.
    Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı
    Merhaba mhmtesk,

Evet işin birde bu yanı var. Bazen sıra size gelir ve savaştaki yüksek seviye tank siz olursunuz. İşte o zaman biraz da dikkatliyseniz sizin için kıyım başlar
    Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
    Merhaba Ahmet Abi,

T1 Heavy Tank gerek yüksek hızı, gerek atış hızı gerekse de delme oranıyla gerçekten seviyesindeki başarılı tanklardan biridir. Eminim geliştirdikçe tankından daha fazla keyif alacaksın.
    İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
    Ahmet Abi ve mhmtesk bunu beğendiler.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Konu canlasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Biri bana bu gelen tecrübeyi açıklayabilir mi? Bu kadar az olamaz!

mhmtesk bunu beğendi.

Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu canlasın

http://i.hizliresim.com/ekObZW.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Biri bana bu gelen tecrübeyi açıklayabilir mi? Bu kadar az olamaz!

http://i.hizliresim.com/xYggWD.jpg
    http://i.hizliresim.com/x8YYDd.jpg
    Server ile alakalı bir durum. Premiumsuz 1599 hasar 512 puan. Size gelen sonuç 1000 civarı olması lazım.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Birde bu aralar şu lag sorunu çıktı başımıza

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    noolmuş laga?

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noolmuş laga?
    Ne nolmuş? Lag var işte onu diyorum.

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu lag dediğiniz server ile bilgisayar arasındaki gecikme süresinin ''ms'' olarak ifadesi olan '' Ping''değeri mi ?

Öyleyse bende bir fark yok. 6 aydır aynı lag yada ping değeri var.

Motosikleti
    Subaru Xv
    mhmtesk bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L

Yeni bir oyun kipi, yeni haritalar ve bir dizi faydalı iyileştirme: Karşınızda yeni 8.11 sürümü. Hazır olun, Komutanlar!

Yeni Oyun Tipi: Yüzleşme

Bu oyun tipi, "Çarpışma" ve "Taarruz" tipleriyle birlikte Rastgele Savaşlarda mevcut olacak. Karşılaşmanın ana özelliği, belirli ulusları simgeleyen ekipler arasında cereyan edecek savaşlar olması.

Önemli özellikler:

"Yüzleşme" oynama ihtimali, "Karşılaşma" veya "Taarruz" oynama ihtimaline eşittir.
    "Yüzleşme" içindeki oyun haritaları, herhangi bir standart savaştakilerle aynıdır.
    Yeni oyun tipinde tüm seviyelerden araçlar kullanılabilecek.
    "Yüzleşme" ekipleri, ülkelere göre düzenlenir. Savaşlar, aynı ülkenin araçlarından oluşan ekipler arasında olamaz. Örneğin; Fransız bir araç ekibi, İngiliz, Amerikan, Alman veya Sovyet araçları ile çarpışabilir ancak başka bir Fransız araç ekibiyle çarpışamaz.
    Çin ve Japonya, bu savaş tipinden hariç tutulmuştur. Bunun sebebi, bu ülkelerin gereken tüm araç çeşitlerine sahip olmamalarıdır.
    Yeni oyun tipi, bütün üyeler aynı ülkenin (Çin ve Japonya hariç) araçlarını kullandığı sürece, takımlar halinde oynanabilir.
    Bu savaş tipi, tıpkı "Taarruz" ve "Karşılaşma" tipleri gibi oyun ayarları menüsünden elle devre dışı bırakılabilir.

Yeni Harita: Kasırga

Bu 1000x1000m boyutlarındaki harita, kış mevsiminde bir Avrupa arazisi olarak kurgulandı. Büyük ölçüde dar sokaklı şehir kesimlerinden ve yok edilemeyen binalardan oluşuyor.

Yeni Toplu Mürettebat İşlemleri

Bu yeni versiyonla birlikte, size mürettebatınızı daha verimli bir şekilde yönetme imkanı sunan yeni bir özellik geliyor:

• Mürettebatı yeniden eğit: Bu seçenek, tüm mürettebat üyelerini belli bir aracı kullanmak üzere tek seferde yeniden eğitmenizi sağlayacak. Bu işlemin sadece aracın içindeki ilgili yuvalarda bulunan tankçıları etkileyeceğini unutmayın.
    • Mürettebatı araca geri getir: Bu emri kullanarak, aracın tüm belirlenmiş mürettebat üyelerini, tek bir tıklamayla eski konumuna getirebilirsiniz. Bu, özellikle mürettebatınızı eğitmek için Premium araçlar kullandığınız zaman işinize yarayacak.
    • Mürettebatı kışlaya gönder: Bu seçeneği kullanarak, yeteri kadar boş ranzanız olduğu müddetçe her bir mürettebat üyesini kışlaya gönderebileceksiniz.

Özet:

Haritalar

• Yeni harita "Kasırga", 1000x1000m, şehir haritası (Avrupa arazisi, kış)
    • Şu haritalarda bulunan oyun bileşenleri düzeltildi: Erlenberg, Redshire, Otoban, Kuzey Batı
    • "Liman" haritası tamamen kaldırıldı.
    • Yeni harita eklendi: "Ruinberg Yanıyor" - Ruinberg (yağmurlu hava, haritada yanan yerler var)
    • Yeni harita eklendi "Himmelsdorf’da Kış" - zaten var olan "Himmelsdorf" haritasının kış versiyonu
    • "Himmelsdorf" haritasında üs alanındaki binaya girmenize olanak veren "Karşılaşma Modu" hatası düzeltildi.
    • "Balıkçı Koyu", "Sakin Sahil", "Severogorsk" ve "Ensk" haritalarında oyun performansı geliştirildi.
    • Bazı haritalarda bulunan bazı efektlerin aşırı parlaklığı düzeltildi.
    • Aşağıdaki haritalarda bulunan hatalar ve arızalar düzeltildi: "Himmelsdorf", "Himmelsdorf’da Kış", "Ruinberg Yanıyor", "Kasırga", "Otoban", "Kuzeybatı", "Balıkçı Koyu", "Saklı Köy", "Redshire", "Erlenberg", "Sakin Sahil", "Uçurum" ve "Murovanka".
    • "Kasırga" haritasının performansı artırıldı.
    • "Saklı Köy" haritasının performansı artırıldı.
    • Birkaç binanın ve objenin görsel modeliyle hasar modeli arasındaki uyumsuzluk giderildi.
    • Kış haritalarındaki tank izlerinden kaynaklanan yanıp sönme efekti düzeltildi.

Diğer Değişiklikler

• Şu tankların görsel modelleriyle ilgili sorunlar düzeltildi: Chaffee, KV-1S, Lorraine 40 t, Type 3 Chi-Nu.
    • Т-54 ve Type 59'un model boyutları sonuçlandırıldı.
    • WZ-120 kamuflajı ile ilgili sorunlar düzeltildi.
    • M48A1 Patton ve Conqueror'un top modelleri düzeltildi.
    • Arcade kipindeki farklı "kamera - tank" mesafeleri için görüş alanı ayarları değiştirildi.
    • Savaştan sonra "kamera - tank" kaydetme sorunu düzeltildi.
    • Bazı yeniden gösterim sorunları düzeltildi.
    • "Görevler ve Etkinlikler" bölümündeki bazı sorunlar düzeltildi.
    • Uygulamalar arasında geçiş yapılırken ortaya çıkan bazı dönüştürme hataları düzeltildi.
    • Mürettebattan birinin başka bir tankta yeniden eğitilmesi konusundaki mantık hataları düzeltildi.
    • Artık bir tankın mürettebatının geri dönmesi için o tankla savaşa girmeniz gerekmiyor; mürettebat, sürümün çıkış tarihinden itibaren tanklar için kayıtlı hale gelecek.
    • Bir eğitim odasını terk ettiğinizde, oraya tekrar girememe sorunu düzeltildi.
    • Bazı sekme efektleri yenilendi.
    • Savaş dışı sohbeti açarken gözüken metin giriş imlecinin görüntüsü düzeltildi.
    • Düşen ağaçların sesleri yenilendi.
    • "Cesur Direnme" ödül listesine Naydin Madalyası eklendi.
    • Ön tanımlı grafik ayarlarındaki değişiklikten sonra ortaya çıkan bazı sorunlar düzeltildi.
    • Yeni bir oyun türü eklendi: "Yüzleşme", takımlar uluslara göre dengeleniyor (SSCB'ye karşı Almanya, ABD'ye karşı Fransa gibi)
    • Çin ve Japonya, araç çeşitleri sınırlı olduğu için bu türde yer almıyor.
    • Grup mürettebat operasyonları eklendi: tüm mürettebatın aynı anda yeniden eğitilmesi (yeni tank için), eski mürettebatın 1 tıkla geri dönmesi
    • Savaş sohbetini kapatma seçeneği eklendi (sadece yazılı mesajlar için - komutlar ve mini harita bildirimleri aynen kalıyor).
    • Sohbet geçmişini görme seçeneği eklendi.
    • "Batıyor" ikonuna benzer şekilde, "Tank Yanıyor" ikonu eklendi.
    • Ölüm sonrasındaki durum kamerasını kapatma seçeneği eklendi (sizi öldüren tankın görüntüsü).
    • Görev/indirim penceresinde geliştirmeler yapıldı.
    • Garajdaki bir tanka sağ tıklamak, artık sizi doğrudan onun istatistiklerine götürüyor.
    • Araştırma penceresinden yeni bir ikona basarak, doğrudan hangardaki tanka gidebilirsiniz.
    • Yangın söndürücü, artık "yangın" ikonuna sol tıklama yapılarak kullanılabiliyor (monitörde sol alt köşede).
    • Ölüm sonrası modda, kamera artık önce takım (müfreze) arkadaşlarınız arasında dolaşıyor (diğer tanklar arasında ondan sonra dolaşıyor).
    • "Yükleniyor" mesajına yeniden yükleme sayacı eklendi.
    • Nişangâh ayarlarına yeni işaret seçenekleri eklendi.
    • Ustalık brövelerinin "kaybolması" sorunu düzeltildi.
    • Takım savaşlarındaki sohbet ve sesli sohbet düzeltildi.
    • Kameranın bazı Japon tanklarına yakınlaştırıldığında fps düşme sorunu düzeltildi.
    • Görsel kamuflajın çalışma şekli düzeltildi; altın kamuflajlar artık elde tutulup, daha sonra farklı bir araç için kullanılabiliyor.
    • Yeni "Savaş Kahramanı" madalyaları eklendi: “Yüksek Kalibre” (verilen hasar) ve “Tankçı-Keskin Nişancı” (300 metreden fazla mesafelerden hasar vermek)
    • “Keskin Nişancı” madalyası "özel" kategoriye alındı. Oyuncular, hangi araçlarla kaç adet Keskin Nişancı madalyası aldıklarını görebilecekler. Keskin Nişancı madalyaları artık dağıtılmayacak.
    • Özellikle takım savaşları için birçok yeni ödül eklendi (Savaş Dâhisi, Zırhlı Yumruk, Taktiksel Atılım, Tepenin Kralı, Kuzu Postundaki Kurt).
    • Ustalık brövesi başarımı, artık gereksinimler her karşılandığında savaş raporunda yer alıyor (o araç için zaten bröveniz olsa da).
    • Hareket bulanıklığı efekti iyileştirildi.
    • Mürettebatın becerilerini etkileyen bileşenler artık gösteriliyor (kişisel pencere).
    • Mermi sekmelerinin üzerinde görsel olarak yeniden çalışıldı.
    • Raseiniai Kahramanları Madalyası yeniden çalışıldı.
    • Mürettebat rütbe işaretleri tüm uluslar için yeniden çalışıldı.
    • Yeniden gösterimlerin kaydedilmemesi / hatalı kaydedilmesi sorunu düzeltildi.
    • Farklı görüntü boyutları ve ekran çözünürlükleri için görüntüleme ayarları değiştirildi.
    • Oyun arayüzündeki seslendirmeler ile ilgili bazı sorunlar düzletildi.
    • Ölüm sonrası moddaki takım arkadaşları arasındaki geçiş sıralaması değiştirildi.
    • Kamuflaj çeşitlerini depolayabilme olanağı eklendi.
    • Oyun içi mağazada bazı tanklar için alınamaz olarak gösterilen modül ve ekipman sorunu düzeltildi.
    • İngiliz mürettebatına yeni bir seslendirme eklendi.
    • Yeni bir takım arkadaşı imha etme / takım hasarı cezası / cezalandırma sistemi geldi.
    • T-54 tank modeli yeniden çalışıldı.
    • Object 140’ın fiyatı arttırıldı.
    • Type 59, T-54, WZ-120 ve Nashorn'un boyutları düzeltildi.
    • Foch 155, Foch ve AMX AC 48'in zırhları düzeltildi.
    • Şu araçların parametreleri: AMX 50 Foch 155, T110E4, T110E3, Object 268, WT E-100 yeniden dengelendi.
    • Topçuların eşleştirme dengesi ağırlıkları %10 azaltıldı.
    • Süspansiyon hasarı modelleri, aşağıdaki tanklar için standart hale getirildi: T29, T32, T34, M37, M41, Chaffee, Pershing, T92, Hellcat, M4A2E4, M46 Patton, M103, T57, T110E5, T26E4, T110E4, T110E3, M44, M53/M55, T69, M60
    • Geri geri giderken karşılaşılan hız göstergesi sorunu düzeltildi.
    • M44'ün aşırı hızlı batması sorunu düzeltildi.

Araç Dengelenmesi

AMX 50 Foch (155):

• Maybach HL 295 F (1.200 bg.) motor, Saurer (1.000 bg.) ile değiştirildi.
    • AP-T T368 155 mm AC SA58 topun verdiği hasar, 850'den 750'ye düşürüldü.
    • HEAT T267 155 mm AC SA58 topun verdiği hasar 850'den 750'ye düşürüldü.
    • HEAT T267 (155 mm AC SA58 top) mermilerinin nüfuz değeri 408 mm'den 395 mm'ye düşürüldü.

Waffenträger auf E 100:

• WT E-100 süspansiyonunun dönme hızı 30’dan 26’ya düşürüldü.
    • 12,8 cm Kanone L/61'in taret dönme dağılımı %212 artırıldı.
    • 15 cm Pak L/38 topun taret dönme dağılımı %75 artırıldı.
    • WT E-100'ün taret dönme hızı 24 der/sn'den 22 der/sn'ye düşürüldü.
    • Waffenträger auf E 100'ün Can Puanı 200 puan azaltıldı.

T110E3:

• 155 mm AT T7E2 topun doldurma hızı, 18,3 saniyeden 17 saniyeye düşürüldü.
    • AP M111E1 (155 mm AT T7E2 Topu) hasarı, 850'den 750'ye düşürüldü.
    • APCR M112E1 (155 mm AT T7E2 Top) hasarı, 850'den 750'ye düşürüldü.

T110E4:

• 155 mm AT T7E2 doldurma hızı, 21 saniyeden 19,5 saniyeye düşürüldü.
    • AP M111E1 (155 mm AT T7E2 Topu) hasarı, 850'den 750'ye düşürüldü.
    • AP M112E1 (155 mm AT T7E2 Topu) hasarı, 850'den 750'ye düşürüldü.

Object 268:

• Object 268 dönme hızı, 30’dan 28’e düştü.
    • Hareket sırasında dağılım %11 artırıldı.
    • Süspansiyonun dönmesinden meydana gelen dağılım %11 arttı.
    • Azami geri hız 18 km/s'den 15 km/s'ye düşürüldü.
    • 152 mm M64 topun doldurma hızı, 17 saniyeden 16,5 saniyeye düşürüldü.
    • UBK551M (152 mm M64 top) hasarı, 850'den 750'ye düşürüldü.
    • UBK551M (152 mm M64 top) mermilerinin nüfuz değeri 450 mm'den 395 mm'ye düşürüldü.
    • UBR551M (152 mm M64 top) hasarı, 850'den 750'ye düşürüldü.

Araç Kârlılıklarındaki Değişikliklerin Listesi:

• T-34-3, kârlılığı %10 arttırıldı.
    • 112, kârlılığı %10 arttırıldı.
    • FCM 50 t, kârlılığı %5 arttırıldı.
    • Lorraine 155 mle. 50, kârlılığı %5 arttırıldı.
    • G.W. Panther, kârlılığı %5 arttırıldı.
    • Löwe, kârlılığı %5 arttırıldı.
    • VK 20.01 (D), kârlılığı %10 arttırıldı.
    • VK 28.01, kârlılığı %10 arttırıldı.
    • VK 30.01 (D), kârlılığı %10 arttırıldı.
    • Sexton I, kârlılığı %10 arttırıldı.
    • M12, kârlılığı %3 arttırıldı.
    • M6A2E1, kârlılığı %8 arttırıldı.
    • T34, kârlılığı %5 arttırıldı.
    • S-51, kârlılığı %5 arttırıldı.
    • SU-14-1, kârlılığı %5 arttırıldı.
    • Conqueror Gun Carriage, kârlılığı %10 azaltıldı.
    • Object 140’ın tamir masrafı %25 arttırıldı.

Kaynak: worldoftanks.eu
    Ahmet Abi bunu beğendi.

Motosikleti
    Subaru Xv

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Oyunda neden ping yüksek? Hiç 100 ün altına inmiyor. Başka oyunlara giriyorum 30u geçmiyor.

Motosikleti
    Subaru Xv
    @AWESQME

Serverlerle alakalı bir durum.

World of Tanks yararlı bilgiler.

http://translate.google.com.tr/trans...ttle_Mechanics
    mhmtesk bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bu gün paso yeniliyorum dandik dundik takımlar denk geliyor. Böyle aksamda sonuç yenilgi!

Motosikleti
    Subaru Xv

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    selam arkadaşlar. bende yaklaşık 3 aydır oynuyorum.son sürümden sonra dehşet lag var. fps 10 a kadar düştü ping ise 140 lardan başlıyor 400 e kadar yolu var.taret dönmüyor resmen.bu arada bu warpack nedir yasal mıdır nasıl elde edilir bilginiz varmı?

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar. bende yaklaşık 3 aydır oynuyorum.son sürümden sonra dehşet lag var. fps 10 a kadar düştü ping ise 140 lardan başlıyor 400 e kadar yolu var.taret dönmüyor resmen.bu arada bu warpack nedir yasal mıdır nasıl elde edilir bilginiz varmı?
    Warpack bottur yani hiledir. Eee doğal olarak cezası süresiz bandır. Bu arada aynen yeni güncellemeden sonra ping 100 den aşağı düşmez oldu cinnet geçirtiyor bana!
    Kısaca ben;

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    iki gün önce çok ilginç bişey yaşadım. son tank kaldım baseyi savundugumuz haritadayız. rakip de kv 1 ve stuart var. kv 1 geldi karşıma ben büyük bir kayanın arkasındayım bütün mürettabat ta full kamo var .tank da da kamuflaj var.üstelik birde ağ kamuflaj var ve en az bir buçuk dakika hiç kıpırdamadım, ateş etmedim yani mermi izini takip etmiş de olamaz. bu arada bende tiger 2 var ve hasarsızdım. adamın beni görmesine imkan yoktu görmüş olsa bile atış açısı yoktu ve zaten bana dogru geliyor hızla o şekilde de isabetli atış yapmasıda zor .amma ve lakin adam bana tek attı. son 20 saniye idi. sinirimden klavyeyi kıracaktım.bizim takımdan biri isyan etti. report meport diye bağırdı sonra ne oldu bilmiyorum çıktım oyundan. bunlar bi şekilde hile kullanıyorlar.

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)