Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

# World of Tanks Paylaşım Bölümü #

REKLAM ALANI
    Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl bir oynama tarzın var arkadaş anlamadım gitti :D

Bırak sen bunu ELC al.

Getirisi olduktan sonra tarzın önemi yok usta. Tankın masrafı çıkıyorsa mesele yok :D 15/13 isabet oranı, 4000 hasar daha ne olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    İyiydi iyi

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Göztepe,

Hesabımı satıyom, yabancıya gitmesin. Sen alır mısın ?

Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
    Merhaba Ahmet Abi

Bence de oranlar ortalamanın üzerinde, yani gördüğüm kadarıyla 4 tank yoketmiş yarısı kadarda spot yapmış ve hasar vermişsin. Başarılarının devamını dilerim ;)
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı
    Merhaba AWESQME

Yine nickin gibi harika sonuçlar paylaşmaya başlamışsın gördüğüm kadarıyla Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
    Merhaba yqavuzhyan

Sattığınız veya karşı tarafın satın alacağı hesap Hizmet Koşullarında belirtildiği gibi yasaktır ve tespit edilmesi halinde hesap kapatılacaktır. Satın aldığınız veya emek harcadığınız bu hesabın kapatılması inanın 2 tarafın da canını sıkacaktır, umarım bundan en kısa sürede vazgeçersiniz.
    İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bu tankların yanına ne iyi gider? Olmazsa olmaz diyebileceğiniz bir tank var mı? Yeni bir tanka başlamak istiyorum da kararsızım

Sana satıyoz işte bu yüzden.

Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tankların yanına ne iyi gider? Olmazsa olmaz diyebileceğiniz bir tank var mı? Yeni bir tanka başlamak istiyorum da kararsızım

http://i.hizliresim.com/Kgq11Q.jpg
    KMT oyna biraz, almanların silahı güçlü ama yavaş, engülüzlerin silah güçsüz ama hızlı ateş ediyorlar.

Sn Göztepe,
    Oyunda bize durduk yerde dallamalık yapanları, bile bile blocklayanları veya takım saharı yapanları nasıl tesbit edeceğiz, yada bu tesbitler hakkında işlem yapılıp yapılmadığını nasıl takip ederiz ?

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    KMT oyna biraz, almanların silahı güçlü ama yavaş, engülüzlerin silah güçsüz ama hızlı ateş ediyorlar
    KMT ler nörf yemiş artık kullanışlı değil diyorlar. 1 tane kastım hummel açtım ama cidden oynancak gibi değil. Ben daha çok heavy ve td kasıyorum farketmişinizdir. Gene bu tarzdan devam etmek istiyorum. Yada KMT dışında başka bir öneri olursa bana uyar.

Motosikleti
    Subaru Xv
    Merhaba Ahmet Abi
    Bence de oranlar ortalamanın üzerinde, yani gördüğüm kadarıyla 4 tank yoketmiş yarısı kadarda spot yapmış ve hasar vermişsin. Başarılarının devamını dilerim ;)
    Teşekkür ederim hocam.

T49 ile 1800 maç sonucunda yükleme süresini 2.67'ye düşürebildim. Daha düşmesi mümkünmü? Silah arkadaşlığı tüm mürettebatta daha %100 olmadı, tamamlanınca bu süreye etki eder mi?

@AWESQME

Fv215b 183, E-100 ve t110e4 tavsiye ederim.

Bu arada t49 ile kaç maç yaptığınızı ve mürettebata verdiğiniz skilleri öğrenebilirmiyim.

Heavy oynarken bana destek vermeyen mediumlar veya beleşçilik yapan Td'ler yüzünden sinir krizleri geçiriyorum. Td olarak elimde t25/2 var ama beş para etmez bir tank. Medium olarak kv-13 var parasızlıktan onuda kasamıyorum. Birden KMT oynamaya başladım, içim huzur doluyor vallahga. Krize falan girmeye gerek yok. Oturdugun yerden pata küte yaslıyorsun her el 3-5 tane kill var. Hiç olmadı baskın yersem üzerime gelene yaslıyorum bir tane :D sonra huzur içinde yatıyorum. Bence KMT güzel.

TD olarak sana bir sorum var. IS_3 e kadar heavy kastım ama T28 denen TD benden daha ıyı atısa ve zırha sahip. Adamla kafa kafaya vs atıyoruz ve ben başka bir tankın arkasında saklanıyorum, ben adama hasar veremıyrum 10 el ateş ediyorum ama adam 2 atısta benı alabılıyor. Bu yuzden heavy bırakıp Heavy kadar sağlam ve TD kadar serii bir tank oynaak istiyorum. Aklıma Tortoisei ve T28 gelıyor. Hangi tanka yonelmem dah ıyı olur. Tareti dönebilen T28 serisi mi yoksa taretsiz olanı mı ? T 95 vs Tortoise gibi birşey çıkıyor karşıma. Kimisi torto diyor ama 2-3 oyunda t95 gördüm 5 tane heavy karsısına cıkıyor ve kensinlikle saklanmak yok. Herpsinide alıyor. Ama birisi yanına yada arkana gecerse o zaman harapsın. ismini hatırlamadığım e3 yada e4 müydü neydi o amerikan serisi X Tier bir tane tankı Is-3 ile maymun ettim yanına girerek. Bu sebepten mütevellit tareti dönebilen T30 almak gelıyor aklıma ama onların zırhı zayıf kalıyor. Kararsız kaldım bana yardım edin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

KMT ler nörf yemiş artık kullanışlı değil diyorlar. 1 tane kastım hummel açtım ama cidden oynancak gibi değil. Ben daha çok heavy ve td kasıyorum farketmişinizdir. Gene bu tarzdan devam etmek istiyorum. Yada KMT dışında başka bir öneri olursa bana uyar.
    T49 da biraz yeni galiba unique olamamıs onun t49 daha. Ben bunu ilk defa duyuyorum yani mürettebat 100 olduktan sonra oynadıkça yükleme süresi isabet oranları gibi şeyler gelişiyor mu ? Eğer öyleyse benim Kv-1s ve Hellcat ortalığın anasını belleyecek galiba. 2. skiller açılmak üzere %91 oldu Kv-1s te Hellcat yakın sayılır :D

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Heavy oynarken bana destek vermeyen mediumlar veya beleşçilik yapan Td'ler yüzünden sinir krizleri geçiriyorum. Td olarak elimde t25/2 var ama beş para etmez bir tank. Medium olarak kv-13 var parasızlıktan onuda kasamıyorum. Birden KMT oynamaya başladım, içim huzur doluyor vallahga. Krize falan girmeye gerek yok. Oturdugun yerden pata küte yaslıyorsun her el 3-5 tane kill var. Hiç olmadı baskın yersem üzerime gelene yaslıyorum bir tane :D sonra huzur içinde yatıyorum. Bence KMT güzel.

TD olarak sana bir sorum var. IS_3 e kadar heavy kastım ama T28 denen TD benden daha ıyı atısa ve zırha sahip. Adamla kafa kafaya vs atıyoruz ve ben başka bir tankın arkasında saklanıyorum, ben adama hasar veremıyrum 10 el ateş ediyorum ama adam 2 atısta benı alabılıyor. Bu yuzden heavy bırakıp Heavy kadar sağlam ve TD kadar serii bir tank oynaak istiyorum. Aklıma Tortoisei ve T28 gelıyor. Hangi tanka yonelmem dah ıyı olur. Tareti dönebilen T28 serisi mi yoksa taretsiz olanı mı ? T 95 vs Tortoise gibi birşey çıkıyor karşıma. Kimisi torto diyor ama 2-3 oyunda t95 gördüm 5 tane heavy karsısına cıkıyor ve kensinlikle saklanmak yok. Herpsinide alıyor. Ama birisi yanına yada arkana gecerse o zaman harapsın. ismini hatırlamadığım e3 yada e4 müydü neydi o amerikan serisi X Tier bir tane tankı Is-3 ile maymun ettim yanına girerek. Bu sebepten mütevellit tareti dönebilen T30 almak gelıyor aklıma ama onların zırhı zayıf kalıyor. Kararsız kaldım bana yardım edin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

T49 da biraz yeni galiba unique olamamıs onun t49 daha. Ben bunu ilk defa duyuyorum yani mürettebat 100 olduktan sonra oynadıkça yükleme süresi isabet oranları gibi şeyler gelişiyor mu ? Eğer öyleyse benim Kv-1s ve Hellcat ortalığın anasını belleyecek galiba. 2. skiller açılmak üzere %91 oldu Kv-1s te Hellcat yakın sayılır :D
    %100 olunca mürettebata eğitim beceri veriyorsun özellikleri artıyor filan. Her tankın zayıf noktası var. Onları öğrenince öldürmesi kolay oluor. Adam senin zayıf tarafına ateş etmiş seni almıştır. Mesela İngiliz tanklarının tam namlusuna ateş et kesin hasar veriyorsun. IS-3 ün de ön tarafına biraz eğim vererek ateş et gene hasar verebiliosun. Zayıf noktaları araştırıp öğrenirsen daha verimli oynarsın.

Ben TD de T28 Port u çok övüyorlar taretli onu hedefledim ama önceliğim şuan heavyleri kasmak. Sıkıldıkça TD leri kasıyorum. KMT de bir süre sonra çok sinir ediyor söyliyim

Motosikleti
    Subaru Xv
    Ben bunu ilk defa duyuyorum yani mürettebat 100 olduktan sonra oynadıkça yükleme süresi isabet oranları gibi şeyler gelişiyor mu ? Eğer öyleyse benim Kv-1s ve Hellcat ortalığın anasını belleyecek galiba. 2. skiller açılmak üzere %91 oldu Kv-1s te Hellcat yakın sayılır :D
    Mürettebatın durumu tankın performansını etkiliyor. Tiger1 ile 145 savaşta yükleme süresini 5.65'in aşağısına indirmiştim. Kv1s 13sn'de yüklüyor şuan mürettebatta skill yok.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Benim neredeyse 2. skıller acılacak ama 15 sanıyede yukleme yapıyor, zaten topun ozellıklerınde 3,75 atış/dakika yazıyor

Motosikleti
    Subaru Xv
    Bunlar olmadan 15ten aşağı inmez.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    teçhizat çok fark yaratıyor.

Motosikleti
    Hornet 650
    Konu canlı kalsın

Motosikleti
    Subaru Xv

Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı
    Merhaba AWESQME,

Sanırım orada devasa bir MAUS'a ihtiyaç var
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
    Merhaba yqavuzhyan,

Oyun kurallarına aykırı davranan oyuncuları oyun esnasında sol üstten ismine tıklayarak rapor edebilirsiniz. Takım arkadaşlarınıza da rica ederek rapor sayısını arttırabilir ve böylece ceza almasını sağlayabilirsin. Fakat sana yapılan işlem hakkında bir bilgi verilmesi mümkün değildir.

Bu arada adım Göztepe değil Tepegöz
    Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
    Merhaba Ahmet Abi,

Mürettebat skillerinin artması elbette hızlandıracaktır. Aynı zamanda teçhizat olarak top süngüsü ve sarf malzemesi olarak kola kullanmanızda yine bunu arttıracak etkenlerdir.
    Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı
    Merhaba mhmtesk,

Sayende gerçekten konuya bir renk geldi. Tank Ası madalyası ve savaş etkinliğindeki sonuç gerçekten gözle görülmeye değer

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
    mhmtesk ve Ahmet Abi bunu beğendiler.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    WOT'daki maç sisteminden aşırı şikayetçiyim!
    Tier5 tank ile savaşa giriyorum ve maçta 4 tier5, 1 tier6 var gerisi tier7!
    Böyle bir maçta ne yapmamız bekleniyor? Adamlar için resmen FREE KİLL iz!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Al işte aynı şey gene oldu!
    Tier6 ile girdim. 3 tier6 yız 1 tane tier7 var gerisi tier8!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------

Allah aşkına noluo!
    Şimdi de tier8 ile aynı şey oldu!
    Lan 3x i alamicaz bu gidişte! Sövücem az kaldı!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

Bütün 3x ler ziyan oldu!

Motosikleti
    Hornet 650
    WOT'daki maç sisteminden aşırı şikayetçiyim!
    Tier5 tank ile savaşa giriyorum ve maçta 4 tier5, 1 tier6 var gerisi tier7!
    Böyle bir maçta ne yapmamız bekleniyor? Adamlar için resmen FREE KİLL iz!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Al işte aynı şey gene oldu!
    Tier6 ile girdim. 3 tier6 yız 1 tane tier7 var gerisi tier8!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------

Allah aşkına noluo!
    Şimdi de tier8 ile aynı şey oldu!
    Lan 3x i alamicaz bu gidişte! Sövücem az kaldı!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

Bütün 3x ler ziyan oldu!
    Sıkma canını o kadar bizdede oluyor. Hele hele tankı yeni aldıysan ve en berbat silahı takılıysa hiç zevk alamıyacağın kesin.

Ama en üstte girdiğin zamanlardada en alttakileri bi düşün?

Motosikleti
    Subaru Xv
    Wargaming hocam sağolsaın.

Bu arada T1 heavy 10 numara tank tavsiye ederim. T49 ile aynı silahı kullanıyor. Delme 180 civarı ve mütettebatta skil yokken %90'da dolum süresi 3 saniye. Gerekli ekipmanlar ve mürettebat skilleri ile 2 saniyeye düşer. Zırhıda fena değil. E100ü bıraktım bununla uğraşıyorum.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)