Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

# World of Tanks Paylaşım Bölümü #

REKLAM ALANI
    yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/513/mb2f.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/197/ks8d.jpg

Kırmızı ile çizdiğim bölgeler zırhının en zayıf olduğu bölgeler, Yeşil ile çizdiğim bölgeler biraz zayıf olan bölgeler.

Ynalardan ve arkadan çizmeye gerek duymadım arkadan tier 1 tankla bile delebilirsin.

Bu 2 tankın bir çok ortak özelliği bulunmakta, Taret zırhları çok başarılı tanklardır. Eğer bir atış şansın varsa taretlerine atış yapmak mermi kaybıdır. Taretlerinin üzerinde bulunan personel kapağının zırhı çok azdır, vurulmasıda bi o kadar zor.

Genel olarak çizdiğim bölgeleri tek tek dene. Eğer ki düşük tier bi tankla bu tanklarla karşılaşırsan yada silahının deliş kuvveti az ise buralardanda delemeyebilirsin. Bu zamanda senin yapabileceğin 2 şey var. 1. taktik değiştirip, kaçıp başka hedef araman 2. ise çaktırmadan arkasına dolanmandır.

Bu 2 öneriyi uygulayacak durumda değilsen ve tankı ön tarafından delemiyorsan etrafında dolanıp yanlardan ve arkasından açık aramalısın.

Bu 2 tankın ortak özelliklerinden 1 ide manevra kabiliyetlerinin düşük olmasıdır. Paletini kırıp arkasına geçebilirsin.

RHM yi anlatmaya gerek yok ama neyse RHM zırhsız bir Tank Avcısıdır, hemen hemen heryerinden yer. Rhm nin bulunduğu DAL ın tier 1 inden 10 seviyesine kadar böyledir. Bazı istisna olanları var onlarda ise taretinden rahatlıkla delebilirsin. Örn: WTaufPZ 100

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/844/rzux.jpg

Not: Bu dal çok tehlikelidir, Tabiri caizse kodumu osurturlar Armorlarının zayıf olması nedeni ile playerlarının geneli kamuflaj'a ağırlık verir ve uzak çatışırlar böylece kolay tespit edilemezler.
    Weak Spot olarak sormamıştım ama uğraşıp anlatmışsın ve link vermissin çok teşekkür ederim.

Ben genel olarak ön-alt taraftan dalıyorum ama bu şeref mağdurları vücudu saklayıp sadece kafayı çıkarıyorlar ve gold mermi ile bile delemiyorum.

RHM için isyan bayrağı çekmek istiyorum. Hem taretli, hem 950 HP hasar gücü hem ISU gibi tankların 2 katı kadar daha seri ateş ediyor, hem düşük profilli hemde hızlı hareket ediyor. ULAN NALET OLSUN NAAALEEEET.

KAç defa sona kalan tek bir RHM nin 6-7 kill ile oyun çevirdiğini gördüm.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hornet 650
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende sorun var bir şeye odaklanamıyorum sıkılıyorum nedense bu yüzden hep dallı budaklı kastım. Tabi dediğin gibi bu biraz yavaş oluyor. Aslında 1 tanesine odaklansam iyi olur ama HANGİSİNE?

Bu arada en iyi TD hangisidir?
    Oyunda en iyi TD senin en iyi oynayabildiğindir. Hepsinin ayrı bir özelliği var.
    Bana göre, foch 155 sarjörlü olması, yüksek sektirme ve kamuflaj oranı ve yüksek hızı nedeni ile diğerlerinden 1 tık önde.
    (son gelen pach ile beraber hızı ve manevra kabiliyeti düşürüldü)

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karışık dal kasman işini zorlaştırır. Misal, sovyetin TD si Amerikanın Medium'u Alman'ın Heavy'si yerine İngiliz ağacındaki Td Med ve Heavy sini yani tek bir ülkenin tüm tanklarını kasman senin için daha kolay olucak. Çünkü, Ağır tankı kasarken yaptığın araştırmalar, orta tankını kasarken senin yapmanı gereken (bazı) aynı araştırmaları da otamatik olarak araştırmış olacağın için bu senin için extra bir avantaj olacaktır.
    Örnek:
    http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/513/kwqx.jpg
    Yav bu taktiği alman ve rus ülkesinde nasıl uygularız? Çok fazla t10 var hangi birini alıp kasıcaz? Bütün hangar dolar

Bir de bu taktiği ilk hangi ülkede uygulayayım? Ben alman ve rusları daha çok oynarım ama kafam karıştı çok t10 olmasından dolayı. Fransızlardan yada amerikadan mı gitsem?
    Kısaca ben;

Motosikleti
    Hornet 650
    Yav bu taktiği alman ve rus ülkesinde nasıl uygularız? Çok fazla t10 var hangi birini alıp kasıcaz? Bütün hangar dolar

Bir de bu taktiği ilk hangi ülkede uygulayayım? Ben alman ve rusları daha çok oynarım ama kafam karıştı çok t10 olmasından dolayı. Fransızlardan yada amerikadan mı gitsem?
    Ya bu tamamen tercih meselesi sanirim sanirim sende tiger p vardi . iste o daldan 3 dala geçiş var bunu kullanabilirsin bende aynisini yapiyorum bendede Tiber p vardi o daldan vk yi ferdinandi ve tigeri arastirdim su an 3 yoldan ilerliyoruz e100 maus ve jgpze100 için. Ama sadece günlük x ladini aliyorum daha çok agirligi t54 sovyet Medine veriyorum. T54 um var t54 u kasmamin nedeni ise 2 tane tier 10 tank olması obj140 ve t62a . ama genel tavsiyem zevk aldigin tanki kasman

Alıntı ake; adlı üyeden alıntı
    Merhaba ake,

Oyunda yükselmek kesinlikle zorunlu değil, Eğer bu seviyelerden keyif alıyorsan oralarda kalman en doğrusu olur. Fakat ileride yüksek miktarda deneyim ve kredi birikimin olacak, bunlarla yüksek seviye tankları denemek elbette bir tecrübe olacaktır senin için.
    Alıntı AWESQME; adlı üyeden alıntı
    Merhaba AWESQME,

Waffenträger auf E 100 kesinlikle benim favori tank avcısı tanklarımdan birisidir. Elbette farklı özellikte bir çok tank var fakat kendi favorimi belirtmekte özgürüm sanırım
    Alıntı Ahmet Abi; adlı üyeden alıntı
    Merhaba Ahmet Abi,

Tebrik ederim yine başarılı maçlardan birini çıkarmışsın. Yapılan 10 atışın hepsinin delmeside ayrı bir başarı, tebrik ederim ;)
    Alıntı yqavuzhyan; adlı üyeden alıntı
    Merhaba yqavuzhyan,

Aslında karşı tarafın yaptığı oldukça başarılı bir taktik (zayıf noktalarını saklamak vs.), bu da tankını iyi tanıdığını ve ne yaptığını bilen bir komutan olduğunu gösteriyor. Sana tavsiyem bu tarz oyuncularda bir tık daha dikkatli olman olurdu.
    Alıntı mhmtesk; adlı üyeden alıntı
    Merhaba mhmtesk,

En iyi oynayabildiğin TD derken sanırım ne demek istediğini ekran görüntülerinden anlayabiliyorum. Tebrik ederim, gerçekten çok başarılı bir sonuç.
    İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Wargaming_TR
    Teşekkür ederim

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bende yeni başladım! kafadan dandik renoyu kakaladılar.. hiç kimseyi vuramıyorum ne tavsiye edersiniz

Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni başladım! kafadan dandik renoyu kakaladılar.. hiç kimseyi vuramıyorum ne tavsiye edersiniz
    Foch 155
    E100
    Wt Auf E100
    Fv215b 183
    T57 Heavy
    T110e3
    T62a

Onun dışında para kasmak için tier5 idealdir.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Oyuna yeni başladıysan ruslardan KV-1 yolundan gitmeni tavsiye ederim. Oyunu öğrenmende çok yardımcı olur.

Alıntı Wargaming_TR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
    Yorum için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Bu IS-3 ü 175 delme ile nasıl kasıcaz bir bilgisi olan var mı

Motosikleti
    Subaru Xv

Oyuna yeni başladıysan ruslardan KV-1 yolundan gitmeni tavsiye ederim. Oyunu öğrenmende çok yardımcı olur.

Yorum için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Bu IS-3 ü 175 delme ile nasıl kasıcaz bir bilgisi olan var mı
    Ben artık mermi parasından zarar etmemek için 100 mm olan silahı kullanıyorum. En azından mermi parası az gidiyor. 500 damage verincede savaş asrafları çıkıyor :D

benım taktiğim TD gibi oynamak. Önce millet biraz kapışsın canları azalsın, sonra ben çıkıyorum piyasaya. Boş arazide kesinlikle dolaşmıyorum. Mutlaka önümde gelen mermileri engelleyecek bir kaya ev bulunduruyorum asla ama asla yalnız kalmıyorum. Yanında hep başka tanklar olsun. 1 vs 1 de alacağın zararı azaltır. Millet senın yanına gelmıyorsa sen onların yanına git.

BEnde yeni T28 ProoT. aldım bu arada. Max hız 15, arty seni bir kere gördü mü kurtulusun yok. Mal gibi kaldım :D

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Yarın okula dönüyorum malesef yurdun interneti pert olduğundan yaza kadar wota giremicem

Motosikleti
    Subaru Xv

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

Yarın okula dönüyorum malesef yurdun interneti pert olduğundan yaza kadar wota giremicem
    Bende az önce yurda geldim. Evde iken wirelessta sürekli donma oluyor. 10 gündür oteldeydim otel interneti daha berbat. Gündüzleri ping 500-600. Ama okulda kablolu internet var odalarda. 10 megabayte/saniye hız var :D daha ne olsun. Düşman beni görmeden ben onu vurmus oluyom yurtta :D

Motosikleti
    Subaru Xv

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Motosikleti
    Subaru Xv

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

Motosikleti
    Subaru Xv
    http://worldoftanks.com/en/news/19/90-common-test/

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:55 ----------

Test server ile tüm tankları denedikten sonra daha iyi seçim yapabilirsiniz.

Üstteki linkten kurabilirsiniz.

Vwgmk2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E
    Arkadaşlar birbirimizi ekleyelim kullanıcı adlarınız nedir?

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    2,5 senedir oynuyorum, güzel oyundur.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500946619-Khutuck/

Profilim de bu. En sevdiğim tanklarım Pz II, PzIV ve StuG III

Motosikleti
    Subaru Xv
    @Vwgmk2
    @Khutuck

Ekledim.

Donanımhaber klanımıza bekleriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_8861...m.htm#88615176

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)