Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

# World of Tanks Paylaşım Bölümü #

REKLAM ALANI
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki gün önce çok ilginç bişey yaşadım. son tank kaldım baseyi savundugumuz haritadayız. rakip de kv 1 ve stuart var. kv 1 geldi karşıma ben büyük bir kayanın arkasındayım bütün mürettabat ta full kamo var .tank da da kamuflaj var.üstelik birde ağ kamuflaj var ve en az bir buçuk dakika hiç kıpırdamadım, ateş etmedim yani mermi izini takip etmiş de olamaz. bu arada bende tiger 2 var ve hasarsızdım. adamın beni görmesine imkan yoktu görmüş olsa bile atış açısı yoktu ve zaten bana dogru geliyor hızla o şekilde de isabetli atış yapmasıda zor .amma ve lakin adam bana tek attı. son 20 saniye idi. sinirimden klavyeyi kıracaktım.bizim takımdan biri isyan etti. report meport diye bağırdı sonra ne oldu bilmiyorum çıktım oyundan. bunlar bi şekilde hile kullanıyorlar.
    Oyunda hile var zaten yok değil.
    Kısaca ben;

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    20bin fotoğraf ile Timelapse. Gavur yapıyor.

Motosikleti
    Hornet 650
    Ben hile ile karsilasmadim şimdiye kadar uzun zamandır oynuyorum. Ve bide su var genelde agresif oynadigim için öyle saklanayimda uzaktan atis yapayim gibi dusunmem çünkü çok slklcl bir oyun tarzi bu. 1 de arkadaş yazmis heavy tanka ne kadar kamuflaj kassanda zaten tankin ebatlari büyük olunca tespit edilmesi kolay oluyor. Kamuflaj işlevi küçük tanklar daki kadar olmuyor bide bunların zaten değerleri varki alman tanklarini gizlemek zor td leri hariç.

Motosikleti
    Subaru Xv
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

waffenSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 390
    ben bu kadar insanın sinirlerini bozan bir oyun görmedim.premıum tankların bazıları tank bile değil 100 tl veriyorsun traktör alıyorsun resmen insanları kazıklıyorlar..!
    MM denilen zamazingoyu kım tasarlamışsa onun dunyada işi yok zira insan üstü bir varlık!
    yeni pacth atılır ve yeni sorunlar çıkar.
    oyun içersinde olumsuz bir durum olur adminlere ticked atılır çözüm yerine laf yetiştirirler
    daha buraya saymakla bitiremicem bir sürü saçmalık var..

KESİNLİKLE OYNAMAYIN DİYORUM ARKADAŞLAR VAKTİNİZE YAZIK...

AMX50 B,BADCHAT,FOCH 155,KMT BADCHAT,E100,GW TİGER,ST-I,RHM,ve daha bir sürü tank ( T34-3,KW5,SU100 Y bunlar pre tank ) kastım ama yeter artık ne premıum nede tankını almıcam..

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı waffenSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu kadar insanın sinirlerini bozan bir oyun görmedim.premıum tankların bazıları tank bile değil 100 tl veriyorsun traktör alıyorsun resmen insanları kazıklıyorlar..!
    MM denilen zamazingoyu kım tasarlamışsa onun dunyada işi yok zira insan üstü bir varlık!
    yeni pacth atılır ve yeni sorunlar çıkar.
    oyun içersinde olumsuz bir durum olur adminlere ticked atılır çözüm yerine laf yetiştirirler
    daha buraya saymakla bitiremicem bir sürü saçmalık var..

KESİNLİKLE OYNAMAYIN DİYORUM ARKADAŞLAR VAKTİNİZE YAZIK...

AMX50 B,BADCHAT,FOCH 155,KMT BADCHAT,E100,GW TİGER,ST-I,RHM,ve daha bir sürü tank ( T34-3,KW5,SU100 Y bunlar pre tank ) kastım ama yeter artık ne premıum nede tankını almıcam..
    Bence çoğu oyundan güzel tercih meselesi
    Kısaca ben;

Motosikleti
    Subaru Xv

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Yeni alınmış IS-3 kadar iğrenç bir şey yok bu oyunda! Tier8 bir tankın zırh delmesi nasıl 175 olur ya!!! Ve alıcağın ilk namlu kullandığının aynısı boşu boşuna 19k mı ne exp veriyorsun ama bir işe yaramıyor. Asıl kullancağımız namlu iste 44k!!!!!!!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------

Biz savaşı kazanalım diye uğraşıyoruz millet son vuruş yapmaya çalışıyor

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir heves koşa koşa IS-3 açtım. Eskiden IS-3'ü önden delmek mümkün değildi. Şimdi T7 amerikan tankları folloşa çeviriyor. Kendi Tierinde zaten IS-3 e çakamayan yok. KV-4'ün en azından babalar gibi zırhı var. IS-3'te hiçbir nane yok. Bu yüzden bıraktım oynamayı.

T28proot kasmaya çalışyorum. T25/2 de 25 k falan kaldı. Zaten oyunda TD'lerin tartışmasız en üstün line olduğunu düşünürsek amerikan T28 yada alman jadtiger gibi heavylerden daha ağır zırha ve T10 namluya sahip bir tankla oynamak çok daha akıllıca.

Şİmdi göztepe gelecek, her tankın şusu var busu var diyecek ama yemeyin :D

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Ben zaten heavy ve td kasıyorum. bende şuan tiger I tiger P is-3 t32 var ağır olarak. şimdi bir de fransıza başladım. td olarakda hellcat jadtiger us-100 var. bir de froch a kasmaya başladım. 1 tanede sıkılırsam die alman arty kasıorum şuan hummel var.

Motosikleti
    Subaru Xv
    Yavuzhan

2.8/dk atış hızı ve yetersiz zırh nedeniyle t110e4 tavsiye etmem hocam. Zırh ve dolum süresi avantajı için e100 tercih edilebilir. Delme gücü t110e4 kadar olmasa da gerekli skill ve ekipmanlar ile 16 saniye atış hızı e100 tercih etmek için yeterli sebeplerdir.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Ben bütün heavy leri kasmayı planlıyorum zırha filan bakmadan

ake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - Xt 660 R
    bende yeni başlayanlardan sayılırım. 1300 maç yaptım şimdiye kadar. ama bende şöyle bişey var. ben sınıf yükseltmiyorum. 2-3 arasında takılıyorum. burdaki tankları çok sevdim(cruseir mk III- mardel II). sınıf değiştirince haritalar filan değişiyor. oraya alışmak filan zor geliyor. 4 m param birikti. tecrübede 8000-10000 civarı bişey. yükselmemi tavsiye eder misiniz?

Motosikleti
    Hornet 650
    Alıntı ake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni başlayanlardan sayılırım. 1300 maç yaptım şimdiye kadar. ama bende şöyle bişey var. ben sınıf yükseltmiyorum. 2-3 arasında takılıyorum. burdaki tankları çok sevdim(cruseir mk III- mardel II). sınıf değiştirince haritalar filan değişiyor. oraya alışmak filan zor geliyor. 4 m param birikti. tecrübede 8000-10000 civarı bişey. yükselmemi tavsiye eder misiniz?
    Klan maçlarına ve diğer aktivitelerden yararlanmak istiyorsan yükseltmen gerekir. Ama bu şekildede zevk alıyorsan problem olmaz.

Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yavuzhan

2.8/dk atış hızı ve yetersiz zırh nedeniyle t110e4 tavsiye etmem hocam. Zırh ve dolum süresi avantajı için e100 tercih edilebilir. Delme gücü t110e4 kadar olmasa da gerekli skill ve ekipmanlar ile 16 saniye atış hızı e100 tercih etmek için yeterli sebeplerdir.
    Oyunda herşey zırh ve istatistiklere bakmaz. Bende e4 var ve 1v1 de jadgpze100 ün şansı yok. Neden dersen eğer, çünkü her atışımda jadgpze100 ü delebilirim çünkü zayıf her yanını biliyorum. + t110e4 ün tareti dönüyor ki bu çok büyük bir avantaj. Eğer clan maçlarına giriyorsan Jadgpze100 ün kullanılmadığını görürsün. Nedeni ise sadece 1 atış yaptıktan sonra ölmesidir. Topcular için kolay hedeftir. Hasar verme oranı Jadgpze100 den az olmasına rağmen reload süresi ise düşüktür.

Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben zaten heavy ve td kasıyorum. bende şuan tiger I tiger P is-3 t32 var ağır olarak. şimdi bir de fransıza başladım. td olarakda hellcat jadtiger us-100 var. bir de froch a kasmaya başladım. 1 tanede sıkılırsam die alman arty kasıorum şuan hummel var.
    Karışık dal kasman işini zorlaştırır. Misal, sovyetin TD si Amerikanın Medium'u Alman'ın Heavy'si yerine İngiliz ağacındaki Td Med ve Heavy sini yani tek bir ülkenin tüm tanklarını kasman senin için daha kolay olucak. Çünkü, Ağır tankı kasarken yaptığın araştırmalar, orta tankını kasarken senin yapmanı gereken (bazı) aynı araştırmaları da otamatik olarak araştırmış olacağın için bu senin için extra bir avantaj olacaktır.
    Örnek:

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhmtesk

yorumunuzu çok beğendim. Gerçekten faydalı noktalara değinmişssiniz. Evet farklı dallarda kasmaya çalışınca zor oluyor.

PEki bu t29 ve t34 denen amerikan domuzlarına nasıl dalacağız. Kendi tierlerinden bariz üstün bu tanklar.

Alman RHM ye hiç değinmiyorum bile.

Motosikleti
    Hornet 650
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mhmtesk

yorumunuzu çok beğendim. Gerçekten faydalı noktalara değinmişssiniz. Evet farklı dallarda kasmaya çalışınca zor oluyor.

PEki bu t29 ve t34 denen amerikan domuzlarına nasıl dalacağız. Kendi tierlerinden bariz üstün bu tanklar.

Alman RHM ye hiç değinmiyorum bile.

Kırmızı ile çizdiğim bölgeler zırhının en zayıf olduğu bölgeler, Yeşil ile çizdiğim bölgeler biraz zayıf olan bölgeler.

Ynalardan ve arkadan çizmeye gerek duymadım arkadan tier 1 tankla bile delebilirsin.

Bu 2 tankın bir çok ortak özelliği bulunmakta, Taret zırhları çok başarılı tanklardır. Eğer bir atış şansın varsa taretlerine atış yapmak mermi kaybıdır. Taretlerinin üzerinde bulunan personel kapağının zırhı çok azdır, vurulmasıda bi o kadar zor.

Genel olarak çizdiğim bölgeleri tek tek dene. Eğer ki düşük tier bi tankla bu tanklarla karşılaşırsan yada silahının deliş kuvveti az ise buralardanda delemeyebilirsin. Bu zamanda senin yapabileceğin 2 şey var. 1. taktik değiştirip, kaçıp başka hedef araman 2. ise çaktırmadan arkasına dolanmandır.

Bu 2 öneriyi uygulayacak durumda değilsen ve tankı ön tarafından delemiyorsan etrafında dolanıp yanlardan ve arkasından açık aramalısın.

Bu 2 tankın ortak özelliklerinden 1 ide manevra kabiliyetlerinin düşük olmasıdır. Paletini kırıp arkasına geçebilirsin.

RHM yi anlatmaya gerek yok ama neyse RHM zırhsız bir Tank Avcısıdır, hemen hemen heryerinden yer. Rhm nin bulunduğu DAL ın tier 1 inden 10 seviyesine kadar böyledir. Bazı istisna olanları var onlarda ise taretinden rahatlıkla delebilirsin. Örn: WTaufPZ 100

Not: Bu dal çok tehlikelidir, Tabiri caizse kodumu osurturlar Armorlarının zayıf olması nedeni ile playerlarının geneli kamuflaj'a ağırlık verir ve uzak çatışırlar böylece kolay tespit edilemezler.

Motosikleti
    Subaru Xv
    Oyunda herşey zırh ve istatistiklere bakmaz. Bende e4 var ve 1v1 de jadgpze100 ün şansı yok. Neden dersen eğer, çünkü her atışımda jadgpze100 ü delebilirim çünkü zayıf her yanını biliyorum. + t110e4 ün tareti dönüyor ki bu çok büyük bir avantaj. Eğer clan maçlarına giriyorsan Jadgpze100 ün kullanılmadığını görürsün. Nedeni ise sadece 1 atış yaptıktan sonra ölmesidir. Topcular için kolay hedeftir. Hasar verme oranı Jadgpze100 den az olmasına rağmen reload süresi ise düşüktür.
    250mm zırh ve 16 saniye yükleme süresi söz konusu. Sektirme kabiliyeti de cabası. Teknik verilerden yola çıkıldığında t110e4ün hiç şansı yok.

E100 48 saniyede ortalama 2400 hasar verebiliyorken aynı süre içinde t110e4 hasar ortalaması 1600hp.

21sn. yükleme süresi ve 200mm zırh ile t110e4ün e100e göre hiç avantajı yok.

Jpgze100den bahsetmiyorum.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bende sorun var bir şeye odaklanamıyorum sıkılıyorum nedense bu yüzden hep dallı budaklı kastım. Tabi dediğin gibi bu biraz yavaş oluyor. Aslında 1 tanesine odaklansam iyi olur ama HANGİSİNE?

Bu arada en iyi TD hangisidir?

Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende sorun var bir şeye odaklanamıyorum sıkılıyorum nedense bu yüzden hep dallı budaklı kastım. Tabi dediğin gibi bu biraz yavaş oluyor. Aslında 1 tanesine odaklansam iyi olur ama HANGİSİNE?

Bu arada en iyi TD hangisidir?
    Foch 155
    Wt Auf E100
    Fv215b 183
    T110e3

Bunlar pişman etmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------

Motosikleti
    Hornet 650
    Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250mm zırh ve 16 saniye yükleme süresi söz konusu. Sektirme kabiliyeti de cabası. Teknik verilerden yola çıkıldığında t110e4ün hiç şansı yok.

E100 48 saniyede ortalama 2400 hasar verebiliyorken aynı süre içinde t110e4 hasar ortalaması 1600hp.

21sn. yükleme süresi ve 200mm zırh ile t110e4ün e100e göre hiç avantajı yok.

Jpgze100den bahsetmiyorum.
    Hocam Ben e100 e kötü tank demiyorum. Lakin:
    1. T110E4 dede 16 saniye yükleme süresi var

2. Sektirme oranı E4 dede var ha bi E100 kadar değil.
    3. 250mm zırh demişsin o sadece taretinin ön yüzündeki zırh oranı ki, düz yerinden gold mermi ile rahat delebiliyorum. E4 aracının ön zırhı e100 den fazla. Yan ve arka zırhının fazla olmasının önemi yok 9 lwl her tankla 2 side rahatlıkla delinebilir.
    Buyur buradan zırh oranlarına bakabilirsin.

48 saniye olayı nerden çıkmış öyle bi teknik verimi varmış ilk defa senden duydum.

WOT teknik verileri dakika üzerinden verir.

Silah gücleri, delme oranları ve dakika başına verdikleri hasar değerleri ortada iken.
    Teknik verilere bakarsak yazdıklarınızın çoğu yanlış bilgiden öteye geçemez.

Her şey ortada. Umarım bilgilendirebilmişimdir.

Son olarak sanırım oyundaki en zırhlı tankın en iyi tank olduğunu düşünüyorsunuz. Ama olay tamamen taktikte bitiyor.
    En az zırhı olan tankın bile oyundaki işlevselliği fazladır.

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)