Arabada uyumak iyi bir fikir mi ? Üniversite final haftası
Reklamlar
-
Arkadaşlar Süleyman Demirel üniversitesinde okudum ama bitmedi alttan dersim kaldı. Final haftası sebebiyle sınavlara girmem lazım.
Otel ve Yurt bu hafta çok masraflı Nere sorduysam en ucuz 100 tl günlük fiyat çekti :(
2 gece Kalacam 200 tl fazla geldi. Bende Arabayla geldim. bu iki gece arabada uyumayı düşünüyorum.
Zaten saat gece 12-1 e kadar sınava çalışırım. Uykum gelirse uyuyacam planım bu Sormak istediğim Araba rölantide ne kadar yakıt harcar Saatlik Bu arada Araba
1.5 Dcı motor Renault Fluence
Bide hiç hatta pek yapmadığım bişey ama imkansız değildir herhalde arabasında uyuyan vardır ?
Nasıl bir duygu arabada uyumak Sabah Pertte çıkmam demi Arkadaşlar :D :D
Reklamlar
-
Sınavda kafanı toplayamazsın, başarı oranın düşer. İyi bir uyku çok önemlidir.
Eğitim paradan önemli, daha az gez daha iyi bir uyku çek, sınava zinde gir.
Veyahutta misafir olabileceğin bir ev ara.
Şimdiden başarılar.
-
Olur yani sadece biraz rahatsız olursun
-
bura kalabalık inanıyorum biri seni misafir edecektir.
arabada uyunmaz heryerin tutulur sabaha karşı saatlerde donarsın o iş yalan olur 1-2 saat kestirme sıkıntı değilde 5 saat yol bile o koltuklarda ağrı yapıyor.
hayırlısı
-
araba çok fazla yakmaz ama dizel araba rolantide çalıştıkça soğur... gecenin ilerleyen saatlerinde araç soğuk olur hasta olursun... geceleri arabada yatmak için araç webasto lu olmalıdır... ve inanın bana demir yığını olduğu için ne yorgan ne battaniye işe yaramıyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Saatte 1.5-2 lt yakması lazım .
-
bence yanına battanıye tasrzı bırsey al yaksa yaksa sabaha kadar 30 tl lik yakıt yakar ama sen klimayı actıgın anda arac motoru saguyacaktır
-
Arkadaşım canınamı susadın ?
Birkere kışın kesinlikle arabada uyuyamazsın. Bildiğin donarsın , .
2. Kaloriferi açıp uyuya kalırsan ve arabanın içine eksoz gazı girerse bir daha uyanamazsın. Girmemeside imkansız.
Bu şekilde ölen insanların sayısı hiç az değil.
O işi unut ,
-
-
Gündüz uyu, gece ayakta kal. En garanti yöntem budur.
-
-
Hiç tavsiye etmiyorum, başarısız bi sınav olur.
-
Zinde bir kafayla sınava girmenin bedeli parayla ölçülemeyeceğini düşünüyorum..Sabaha kadar açık bi kahve falan
bulup sandalyede sabahlasan daha mantıklı..Yada en yakındaki devlet hastanesi bekleme salonunda sabahlayabilirsin
hiç olmazsa sıcak olur
-
İzmir İl Temsilcisi
Hocam mezun oldugun üniversitenin sayfasını biliyosundur.
Oraya yaz yada alt sınıftan hiçmi arkadaşın yok ?
Bi ögrenci evinde kalman en mantıklısı. Ögrenci ögrencinin dostudur.
Yurda paraylamı alıyorlar misafir olarak bir kaç gün kalabiliyorsun diye biliyordum. Eski mezun olsanda.
-
Orası öylede arkadaşlar saolun ama çok utangaç biriyim. Kimseye rahatsızlık vermem zaten kişiliğim böyle biri çağırsada ben gidip rahat edemem. Ben ilk defa arabada sabahlıyacağım uzun yolculuğumda bile hiç yapmadım. Ya çift şöför oluyoz. Yada Uyumadan devamlı Antalya- Trabzon arası aralıksız gittim. Hiç gece uyumadım. İnsan merak ediyor. Belki çoğu arkadaş bana gülüyordur. Lan ne salak arabada kalmanın nesini merak ediyon ediyom işte :D Bide uyumayacam oturup ders çalışacam. Evde yurtta olsamda oturup ders çalışacam zaten uyuyamam ki Sabah 6 saat uyudum.
Rahat koltuk Sıcacık yer Kahvem elimin altında müzik parmağımın ucunda canım sıkılırsa tv var ön konsoldaki navigasyonda Laptop kucağımda internet vınn var :D Sınırsız elektrik çakmaklıkdan :D :D
Hem halimden memnunum valla ne bilem şimdilik sıkıntı yok. Dizel olmasına rağmende hararet falanda düşmüyor rölantide Petrolün dinlenme araç park bölümünde oluncada sıcak su falan bedava :D
Bide inşallah yol bilgisayarı doğruyu söylüyordur 0.5-0.6 litre yakıt gösteriyor saatte harcanan :D
Şaka gibi hem ısınıyom hem elektrik ihtiyacımı karşılıyom
Öneride bulunan beni düşünen tüm herkese çok teşekkür ederim. Hepiniz çok sağolun allah razı olsun
-
egzoz gazı hiç girmez desen de bir şekilde içeri girebilir.
bir de sabah uyandığında çok tuhaf bir koku sinebilir arabaya havasızlıktan dolayı.
otogar veya 24 saat açık bir yerin cafesinde önce 2 çay içip kuytu bir yerinde masabaşında uyuklanabilir.
her ikisini de denemiş birisi olarak cafe daha randımanlı .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Ölüborlu adlı üyeden alıntı
Orası öylede arkadaşlar saolun ama çok utangaç biriyim. Kimseye rahatsızlık vermem zaten kişiliğim böyle biri çağırsada ben gidip rahat edemem. Ben ilk defa arabada sabahlıyacağım uzun yolculuğumda bile hiç yapmadım. Ya çift şöför oluyoz. Yada Uyumadan devamlı Antalya- Trabzon arası aralıksız gittim. Hiç gece uyumadım. İnsan merak ediyor. Belki çoğu arkadaş bana gülüyordur. Lan ne salak arabada kalmanın nesini merak ediyon ediyom işte :D Bide uyumayacam oturup ders çalışacam. Evde yurtta olsamda oturup ders çalışacam zaten uyuyamam ki Sabah 6 saat uyudum.
Rahat koltuk Sıcacık yer Kahvem elimin altında müzik parmağımın ucunda canım sıkılırsa tv var ön konsoldaki navigasyonda Laptop kucağımda internet vınn var :D Sınırsız elektrik çakmaklıkdan :D :D
Hem halimden memnunum valla ne bilem şimdilik sıkıntı yok. Dizel olmasına rağmende hararet falanda düşmüyor rölantide Petrolün dinlenme salonunda oluncada sıcak su falan bedava :D
e halinden memnunsan ne güzel boşuna yazmışız o zaman . başarılar sınavda .
-
e halinden memnunsan ne güzel boşuna yazmışız o zaman . başarılar sınavda .[/QUOTE]
eyvallah saolun ama eğzoz gazının içeri girmesinden cidden korktum. Ama uyumayacağım kesinlikle ders çalışacam. Eğer içeri falan girerse zaten anlarım kokusundan Boşuna değil bence eğzoz gazının içeri girebilme ihtimalini öğrenmiş oldum. Ama anladığım kadarıyla eğzozdançıkan gaz değilde motorun eğzoz manifoltundan falan sızan gaz yni motor kısmındaki gaz içeri girebilir galiba yoksa egzoz arkada havayı önden alıyor.
-
manifolttan veya başka bir yerden farkına varılmayan bir sürtme bir açıklıktan gelebilir. gelmeyebilir de sadece bir uyarı idi .
bunun dışında araçtaki oksijen zaten yeterince azdır soğuk pahasına da olsa arada camı açmak fayda sağlar
-
Arkadaşım kalorifer havayı kaputun altından alır genelde ve en ufak kaçak o üflenen hava ile araca basılır.
Araba kaloriferinin insanda hemen uyku yapmasının bir nedenide budur aslında.
Kaçak olmasa bile eksozdan cıkan gaz rüzgarla aracın altından sürüklenip ön taraftan yine girecek içeriye.
ayrıca araç lpg li ise dahada tehlikeli.
Araca gaz girerse mecburen uyuyacaksın , uykun geldiğini sanıcaksın en azından.
3 kuruş para için işgüzarlığın ne manası var.
Yaw ölmesen bile kafan kazan gibi olucak , baş ağrısından sınavda ne yapacağını bilemeyeceksin.
Başın ya soğuktan ağrıyacak yada kaloriferden .
Ne gerek var riske girmeye.
Çadır götürüp okulun bahçesinde yatsan daha iyi.
-
uyunurda sen nasıl ders çalışacaksın? ben orasını düşünemiyorum..Şuan bile ben sıcak evimde koltuğumda ders çalışmak yerine kask ları inceliyorum :D sen soğukta çalışacaksın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)