Birazdan becerebilirsem canlı yayın var 7-8 kişilik bi ekiple
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
http://www.twitch.tv/onurrtas3
yayındayız
Birazdan becerebilirsem canlı yayın var 7-8 kişilik bi ekiple
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
http://www.twitch.tv/onurrtas3
yayındayız
izlemedeyim.
görüntü gelmiyor
düzelttık gibi. serverlerda sıkıntı var..
ekranını görüyorum haritaya baktığını yazıyı yazdığını falan ama oyun ekranı gelmiyor
başka biri yapamaz mı yayını
kefe yapabiliyor ama kefe şuanda piyasada yok :(
Anlatımınız çok hoşuma gitti bence haksızlık etmeyin "onun haricinde" nin haricinde herşey güzeldi
Ayrıca oyunun adını duymuştum ama içerik görsel yada oynanış olarak hiç bir fikrim yoktu fikir sahibi olmama yardımcı oldunuz
Onun haricinde pc suanda iyi durumda değil özellikleri çok kötü sayılmasada yeterli verim alamıyorum nedenini bilemediğim adeta bir tür hastalık gibi birşey.yeni pc ye geçince satın almak cok isterim bu oyunu kısmet olursada ilk sizinle irtibata geçeçeğim..
Tekrardan teşekkürler tanıtım için
dayz bohemia nın arma2 den geliştirdiği bir mod iken oyun oldu
arma serisi, bir oyundan daha çok askeri simülasyon olarak nitelendirilebilir. yazık ki piyasa oyuncuları, dayz gibi bir saçmalık çıktıktan sonra tanıştı bu oyunla ve firma arma serisisnde yakalayamadığı satışı dayz ile yakaladı
arma, özellikle geliştirilen modlarla gerçek savaş ortamını yaşatır size
bugün arma 3 var ve biz oynuyoruz
hatta ToK adlı (Türk özel kuvvetleri) bir gurubumuz var ve geçenlerde UNA (birleşik devletler ordusu, biz haçlılar diyoruz) ile sağlam 2 savaş yaptık 25 vs 25 (2 savaş t a 1-1 berabere bitti malesef)
çoluk çocuk işlerinden sıkılmış ve (cod, mw, crysis gibi )adam akıllı bir savaş simulasyonu istiyorsanız arma3 ü öneririm
henüz beta aşamasında ve bazı sorunları olsa da sıkı simülasyondur
sağlam konfigürasyon ister
minimum:
4 çekirdek 3-3,5 ghz civarı bir işlemci
gtx460-hd5850 gibi bir ekran kartı
4 gb ram
Ben çok geridi kalmışım, en son call of duty 1 ve 2'yi oynadım
Şimdi bu dediklerinize başlıyım desem neresinden başlıycam nerden ne indircem indirip crakleyip oynama işleri kaldımı hala
Yoksa oyunu satın almakmı gerekiyor. ?
Arma 3 hoşuma gitti gibi youtubeden izledim biraz.
patron değilim ama iyi oyuncuysan referans olabilirim (bu da sana yetecektir )
gurubun önemli kısmı yaşını başını almış, ciddi insanlar
bu sebeple referans olabilmem için bazı sözler almam lazım
1-) asla hileye bulaşmayacaksın
2-) grubun seviyeli ortamına senden kaynaklı bir halel gelmeyecek (hemen her akşam teamspeak te iletişim kurar ve oynarız)
3-) eğer as kadroya girersen, kararlaştırılmış tarihlerdeki savaşlara ve antrenmanlara katılıma özen göstereceksin
eğer kabul edilirsen dünyanın en seçkin ordularından birine girmiş olacaksın hatırlatayım
bunun dışında en az haftada bir toplanıp program yapıyoruz, hatta bu ara bir yunan adası işgali görevimiz var (coop tarzı)
ben pvp ci olup coop sevmesem de hastası olan arkadaşların gönlü olsun diye katılıyorum operasyonlara
birkaç günde bir birkaç arkadaş diğer serverlara girip ft2 ve yeni geliştirilen tactical battlefield-arma2 deki project reality nin devamı- (pvp tarzında) modunu oynuyoruz beraber
canımız sıkkınsa ve istekliler varsa ctf de atarız arada
bu ara durgun geçse de koşuşturmaya yetişemediğimiz günler de oldu
bir soru: hangi konumda iyisin?
ekleme: arma3 beta modu ancak steam keyi satın alarak veya orjinal dvd siyle oynanabilir, cracki yok, 60-70 tl ye bulunabiliyor
Benim bilgisayarimda suanda crrackli versiyonu var ama calismaz sanirim.
60 70 tlye alabilcegm bi yer onerirmisiniz ))
crack çıkan versiyonu alfa versiyon
pek oyuncu bulamaz ve modları da açamazsın onunla ve bizim yaptığımız maçlara da katılamazsın
ebayda 30$ a bulup almıştım ben bir kaç ay önce, 35$ a da vardı başka satanlar
yine ebaydan araştırmanı öneririm. lakin rus keyi olmamasına dikkat et, onların Türkiye dns lerinde çalışmama sorunu var sanırım
fırsat olursa benim aldığım satıcının linkini yollarım
veya akşam bizimkilere sorar, sana dönerim
arma 3 steam key satın alabileceğiniz yer:
buradan satın alabilirsiniz
yalnız orada 45 tl yazar, o rus keyidir, onu almayın
aşağıda edition kısmında satandart edition (region free) kısmına tıklayınca 84 tl ye dönüyor fiyat
malesef şimdilik dediğim ucuzlukta bulamadım
halbu ki 55 liraya almıştım(30$) ebay üstünden, bugün 62 lira yapıyordu benim hesabıma göre
ebay hesabım yok, arkadaşın hesabından almıştık daha doğrusu
bu sebeple şimdilik kimden aldığımı söyleyemiyorum, yine de öğrenince onla alakalı bilgi de veririm
bir de şu link var:
tıkla
Dün clan olarak ilk temasımızı sağladık bunu videoya alabildim
Buyrunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)