DayZ nedir. Nasıl oynanır ? (bilgisayar oyunu)
Reklamlar
-
Dostlar selam.
Bu karmaşık oyunu merak eden arkadaşlarımız için ufak bi tanıtım ve ipuçları rehberi hazırladım.
Nasıl bişeydir nasıl oynanır falan gibi sorularınızı bi nebze aydınlatabilir.
Çok detaylı olmadı ve cidden acemice oldu farkındayım. Planlı bi çekim olmadığı için olmalı
Umarım birilerinin işine yarar da boşuna yüklemeye çalışmış olmayız 7 saat youtube'a.
Reklamlar
-
DayZ, ARMA II için standalone çalışan bir "moddur" ücretsizdir. Ama ARMA II'ye sahip olman gerekmekte. İnternet üzerinden oynanıyor. Arma II oynamadıysan sana karışık gelebilir. ARMA II tam bir operasyon simülasyonudur. Yani Call Of Duty gibi Arcade tarzında bir oyun değildir. Şu aralar hala oynanıyor mu bilmiyorum. Seni uyarayım "DayZ" Modundaki güvenlik açıklıklarından dolayı artık pek oynanmıyor. Birde oyunda çok fazla Hack var.
-
Wozy adlı üyeden alıntı
DayZ, ARMA II için standalone çalışan bir "moddur" ücretsizdir. Ama ARMA II'ye sahip olman gerekmekte. İnternet üzerinden oynanıyor. Arma II oynamadıysan sana karışık gelebilir. ARMA II tam bir operasyon simülasyonudur. Yani Call Of Duty gibi Arcade tarzında bir oyun değildir. Şu aralar hala oynanıyor mu bilmiyorum. Seni uyarayım "DayZ" Modundaki güvenlik açıklıklarından dolayı artık pek oynanmıyor. Birde oyunda çok fazla Hack var.
Dayz artık mod değil
Dayz Standalone çıktı. Bu gördüğünüz standalone. Steam de satılıyor.
Mod dan ciddi manada çok farklı o yüzden bu tanıtım videosunu yaptım
-
Ama yapılan hacklere karşı bir çözüm sunuluyormu. Günlerce uğraştığın ve biriktirdiğin ekipmanın bi hacker yüzünden bi anda gidebiliyor ve çok sıkıcı oluyor. Tabiki de güzel bir oyun ona diyecek bir şey yok.
-
-
Ben oyunu satın aldım ve günlerimi saatlerimi harcadım 2 hacker yüzünden dünyanın ekipmanını kaybettim ve o anda steam hesabımı sattım. Türklerin çoğunlukta oynadığı oyunlardan uzak durun derim ben.
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Ben oyunu satın aldım ve günlerimi saatlerimi harcadım 2 hacker yüzünden dünyanın ekipmanını kaybettim ve o anda steam hesabımı sattım. Türklerin çoğunlukta oynadığı oyunlardan uzak durun derim ben.
Hacke karsi onlemler alinmakta suanda ki hic denk gelmedim. Bunu engellemenin en iyi yolu ozel serverler da degilde public serverlarda oynamak
-
-
çok guzel anlatmışsın sanki tvdeki oyun tanıtımlarına çıkan ustatlar kadar başarılı buldum
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
çok guzel anlatmışsın sanki tvdeki oyun tanıtımlarına çıkan ustatlar kadar başarılı buldum
Hocam umarim samimisindir cunku ilk olumlu yorum senden geldi
-
steamsız oynanmıyormu oyun ? denemek ıcın ?
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
steamsız oynanmıyormu oyun ? denemek ıcın ?
Malesef hocam.
-
Battlefield 3 varken buna gerek yok birde war of the roses bunuda öneririm
-
ya arkadaşlar, zamanında delta force vardı sniper oyunu online oynanırdı, onun benzeri online kapışılacak bi oyun var mı indirip kurayim...
-
Online fps arıyorsanız call of Duty 2 - 4 öneririm geçen seneye kadar ticaretini yapıyordum
-
MrMaydec adlı üyeden alıntı
Online fps arıyorsanız call of Duty 2 - 4 öneririm geçen seneye kadar ticaretini yapıyordum
Bende Cod4 ü çok uzun bi süre oynadım ama artık modası geçti bi yandan Battlefield 4 oynuyorum o güzel oldukça
-
Onur, güzel iş çıkarmışsın.
Battle, Cod, MW3lerde ciddi mesai harcamışlığım var.
Oyunu bil. yükleme fırsatı bulamamıştım ne gereği vardı şimdi?
Ayrıca sistem özelliklerini de buralara karalarsan iyi olur gibi?
-
clemenze adlı üyeden alıntı
Onur, güzel iş çıkarmışsın.
Battle, Cod, MW3lerde ciddi mesai harcamışlığım var.
Oyunu bil. yükleme fırsatı bulamamıştım ne gereği vardı şimdi?
Ayrıca sistem özelliklerini de buralara karalarsan iyi olur gibi?
Mw serisinde bende çok takıldım hocam.. )
Sistemim;
AMD Fx4300 3.8 ghz quadcore
8 GB Ripjaws 1600 MHZ Ram
Asus HD7850 2 GB versiyonu
1 Tb Seagate HDD.
-
oynayamıyorum bari yayın yapın da izleyeyim daimi takipçiniz olarak
-
aga soyle vurdulu kırdılı bı vıdeo paylasta ertesı gunu steam alıyım time giriyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)