DayZ nedir. Nasıl oynanır ? (bilgisayar oyunu)
Reklamlar
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
onuRRtas
aldın mı arma 3 ü?
Yok hocam henüz almadım
Reklamlar
-
onuRRtas
aldın mı arma 3 ü?
Hocam Arma 3 alabileceğimiz uygun fiyatlı yer biliyor musun?
Öyle anlatmışsınız ki oyunu ben de almak istiyorum, her ne kadar yaş 30'a yaklaşsa da seviyorum online oyunları...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
Hocam Arma 3 alabileceğimiz uygun fiyatlı yer biliyor musun?
Öyle anlatmışsınız ki oyunu ben de almak istiyorum, her ne kadar yaş 30'a yaklaşsa da seviyorum online oyunları...
sorun etme, senden yaşlıyım ve oynuyorum; bizim takımda daha yaşlı insanlar var
hatta emekli italyan albay bile var arada bizim servera takılan
kendini iyi hissedeceksen arma 3 oyun değil askeri simülasyondur denir
hatta son çıkan modlarla(tacbf) iyice gerçekçi bir hale büründü diyebiliriz
şu mesajımda nereden alabileceğinizi belirtmiştim
oyunu aldığında haber ver, bizim takımın teamspeak kanalına beklerim
-
sorun etme, senden yaşlıyım ve oynuyorum; bizim takımda daha yaşlı insanlar var
hatta emekli italyan albay bile var arada bizim servera takılan
kendini iyi hissedeceksen arma 3 oyun değil askeri simülasyondur denir
hatta son çıkan modlarla(tacbf) iyice gerçekçi bir hale büründü diyebiliriz
şu mesajımda nereden alabileceğinizi belirtmiştim
oyunu aldığında haber ver, bizim takımın teamspeak kanalına beklerim
En kısa zamanda almaya çalışacağım, ancak mesela ebay'de standart edition var, deluxe edition var, hangisini almalı?
Steam'de 60 dolar sanırım... Birazcık daha uygun olsa bu akşam alabilirim hatta...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
şu adresten aşağıda edition kısmında "region free" olanlardan herhangi bir versiyonu alabilirsin, biri 80 diğer 86 tl
nasıl yapıldığını bilmiyorsan diye anlatıyorum, steam keyini satın aldıktan sonra steam üzerinden bilgisayarına indireceksin oyunu
-
şu adresten aşağıda edition kısmında "region free" olanlardan herhangi bir versiyonu alabilirsin, biri 80 diğer 86 tl
nasıl yapıldığını bilmiyorsan diye anlatıyorum, steam keyini satın aldıktan sonra steam üzerinden bilgisayarına indireceksin oyunu
Akşam alıyorum Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Oyunu aldım, şu an Steam'a iniyor, 4 saati bulacak gibi
-
yahu bende alsammı diye düşünüyorum zaman ayırıp oynayabilirmiyimki baya ilgimi çekti bu oyun :D
-
metci adlı üyeden alıntı
Oyunu aldım, şu an Steam'a iniyor, 4 saati bulacak gibi
güzel. sormayı unuttum ama sistemin yeterliydi değil mi?
yükleme bitince teamspeak te Türk özel kuvvetlerinin 188.138.122.100 adresindeki kanalına bekleriz
oyunda kullanacağın niki de söyle de tanıyalım gelince
benimki: tyger, orda olmasam da ismimi verirsin, belki tanıyan çıkar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
yükleme bitince teamspeak te Türk özel kuvvetlerinin 188.138.122.100 adresindeki kanalına bekleriz
oknglr adlı üyeden alıntı
yahu bende alsammı diye düşünüyorum zaman ayırıp oynayabilirmiyimki baya ilgimi çekti bu oyun :D
sağlam pc konfigürasyonu ister yalnız
henüz hataları tam düzeltilemese de sıkı simülasyondur
yalnız arma3 ten bahsediyorum
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
sağlam pc konfigürasyonu ister yalnız
henüz hataları tam düzeltilemese de sıkı simülasyondur
yalnız arma3 ten bahsediyorum
Sistemi yeni toparladım, şu anda ultra ayarlarda açamayacağı oyun yok
Önce kendimi geliştirmeliyim ki yanınıza uğrayınca rezil olmayayım
-
metci adlı üyeden alıntı
Sistemi yeni toparladım, şu anda ultra ayarlarda açamayacağı oyun yok
Önce kendimi geliştirmeliyim ki yanınıza uğrayınca rezil olmayayım
sorun olmaz, yeni oyuncular hep var ve en iyi gelişeceğin yer yine bizim yanımız
-
sorun olmaz, yeni oyuncular hep var ve en iyi gelişeceğin yer yine bizim yanımız
Eğer kullanıma uygun ise bu forumdaki nick ile devam ederim
-
hiç farketmez, şuan teamspeakteyiz
-
hiç farketmez, şuan teamspeakteyiz
TeamSpeak yükledim şimdi, oyun dünyası baya gelişmiş ya TeamSpeak vs :D 5-6 senedir uzak kalmıştık
-
Dayz yi bi gazla aldım fakat pişmanım : D çok fazla bug var oyunda normal oyun erken erişimde diyeceksiniz ama insanı oyundan cidden soğutuyor bende dayz yerine 7 days to die oynuyorum zaten daha keyifli bir oyun (sabah sabah acık çamur atayım dedim )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)