Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Elektronik Eşyalara Artık Taksit Yok

REKLAM ALANI
    RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Bunun anlamı şu sevgili arkadaşlar. Yani şu mesajı veriyorlar insanlara ve topluluklara, Paran yoksa bizim kölemiz durumundasınız, bu durum bizim hoşumuza gidiyor, çıkmana izin vermiyoruz. Bu dünya biz patronlar ve paralılar dünyası. Yok öyle taksitle bir şeyler alıp da bizim karşımıza bizdenmiş gibi dikilemezsin. (yani: taksitle Antalya da lüks otele gelme, ben ordayım görmeyim seni, taksitle lüks araç alıp da otoparkta yanıma çekme gıcıklanıyorum, taksitle motorda alma yanımdan süratle makas atarsın sana uyuz olurum ama nakit alabiliyorsan paralı isen gel solla bas geç .... demek istiyor bu bankacılık kanunları ve kapitalist ekonomi düzeni ...
    cousinecruis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    evkurda iyidır tam 2 katı fiyata bağlıyor taksitle.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evkurda iyidır tam 2 katı fiyata bağlıyor taksitle.
    Bi arkadaş telefon aldı Evkurdan 15 ay taksitle 1.000 tlye ( Telefonun piyasası 550 tl civarında )

Kendiside diyor bunun normalde fiyatı 500 - 550 tl diye Kredi kartına peşin fiyatına alırdın dedim hemde indirimli Vatan Bilgisayarda Media Marktta İnternette zibil gibi site var

Motosikleti
    ya işte kredi kartı burda devreye giriyor taksit olayı işi bitiriyor. yalan deil bende bütün elektronik eşyalarımı tasikle aldım.yoksa alamazdım.

Motosikleti
    Var
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya işte kredi kartı burda devreye giriyor taksit olayı işi bitiriyor. yalan deil bende bütün elektronik eşyalarımı tasikle aldım.yoksa alamazdım.
    Bizde onu diyoruz tek çekimle kime ne satabilir Büyük mağazalar sinek avlar Komisyonun faizin olduğu yerdede ben alış veriş yapmam ( Evkur en güzel örnek )

Motosikleti
    büyük firmalar karşı çıkacaktır buna illaki ama hükümet kararlı sanırım. satışlar kafadan %50 düşer.

elantronikçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 Mh Drift
    Tefeciler boy boy şimdi.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bir örnek vericem
    Bir ülkede İphone 5 s 600 euro asgari ücret 1000 euro
    bizim ülkede 1500-2000 tl asgari ücret 800 tl hemde taksit yok
    oo asgari ücret yeter canım çok para bu insanların kaliteli yaşamaya hakkı yok zaten.
    Bakalım böyle ne kadar gidecek

Motosikleti
    Var
    Telefon olayı Kredi kartına böldürürm 12 ye alacağım şeye hemen sahip olmuş olurum

Para biriktirmeye kalksak 12 ay kim bekliyecek

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında ben bankaların insanlara gelirlerin ve ödeme güçlerinin çok üstünde kredi vermesine de karşıyım.Herkes gırtlağa kadar borçta bu krediler yüzünden.Bizim fabrikada en iyi durumdaki adamın 10.000 TL borcu var daha geçen aylarda 36 kişiye birden haciz geldi.Şu krediler kaldırılsın o zaman görürüz Türkiye'nin gerçek durumunu?Milletimiz cebinde olamayan parayı harcamaya sonrasında borç batağına saplanmaya iyicene alıştı.Ama şu kredilerde kaldırılsa takke düşer kel gözükür.O yüzden AKP hükumetinin öyle bir şey yapacağını sanmam.
    cousinecruis ve enzo1903 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hocam öyle diyorsunuzda adam düğün yapacak ev araba alacak asgari ücrette alıyorsa kredi çekmeden bunları yapamaz bi düğün yapmakta kolay değil.

2000 tlye bilgisayar alacaksın peşin para bide lükse bak asgari ücretle çalışan ve evli olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam öyle diyorsunuzda adam düğün yapacak ev araba alacak asgari ücrette alıyorsa kredi çekmeden bunları yapamaz bi düğün yapmakta kolay değil.

2000 tlye bilgisayar alacaksın peşin para bide lükse bak asgari ücretle çalışan ve evli olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.
    Önceki mesajımda da yazdığım gibi o asgari ücretle uçuk krediler sonucunda alınan evler arabalar genelde icra ile sonuçlanıyor.Türk halkı böyle sessiz kalmaya devam ederse bırak düğünü,evi,arabayı, ekmeğini bile kredi çekip taksitle alacak.
    enzo1903 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önceki mesajımda da yazdığım gibi o asgari ücretle uçuk krediler sonucunda alınan evler arabalar genelde icra ile sonuçlanıyor.Türk halkı böyle sessiz kalmaya devam ederse bırak düğünü,evi,arabayı, ekmeğini bile kredi çekip taksitle alacak.
    Haklısın abi kredi kartı kullanmayı bilmeyen çok var asgari ücret alıp 50.000 tlye araba alanlar var tabi bunlar keyfi harcamalar.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksitli alışverişlerde ne gibi eksi tarafı varmış kredi kartının

Peşin fiyatına taksit yapıyor daha ne olsun

Yaptığın alışverişlere zaten faiz yok ( Gıda Market Benzin )
    Sizi Evkur paklar anca böyle devam edin siz
    kardeşim faizi yok da 12 ay sonraki maaşını şimdiden neden harcıyorsun?biriktir paranı o zaman al.bir sene ertele telefon değiştirmeyi parasını koy kenara , alırsın telefonunu sonra borçsuz harçsız yaşarsın işte.dersen ki ben paramı biriktiremem o zaman sen taksidi nasıl ödeyeceksin.taksiti ödeyemeyip de evine haciz geleceğine telefon almazsın olur biter.
    ayrıca cebinde para olmadan o parayı harcamak kolaydır , sen bir sene ayfon parası biriktir emin ol ayfon almazsın zaten.paran da cebinde kalır.kapitalist sistemin kölesi olmaktan da kurtulursun böylece.
    enzo1903 bunu beğendi.

Motosikleti
    Var
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim faizi yok da 12 ay sonraki maaşını şimdiden neden harcıyorsun?biriktir paranı o zaman al.bir sene ertele telefon değiştirmeyi parasını koy kenara , alırsın telefonunu sonra borçsuz harçsız yaşarsın işte.dersen ki ben paramı biriktiremem o zaman sen taksidi nasıl ödeyeceksin.taksiti ödeyemeyip de evine haciz geleceğine telefon almazsın olur biter.
    ayrıca cebinde para olmadan o parayı harcamak kolaydır , sen bir sene ayfon parası biriktir emin ol ayfon almazsın zaten.paran da cebinde kalır.kapitalist sistemin kölesi olmaktan da kurtulursun böylece.
    Ayağını yorganına göre uzatcan olacak bitecek

Ovv peşin fiyatına taksitle Ovvv 3 ay ertelemeli diye herşeyi alıyor millet ( çoğu ihtiyacı olduğundan değil peşin fiyatına taksit cazip gelip alıyor ) sonra extre borçları 2 metre kol gibi geliyor

Ödeyemeyeceğin borcun altına girmemek lazım Kredi kartını kullanmasını bilmeyenler nedeniyle herkes mağdur oluyor
    enzo1903 bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    4yıl kart kullandım ve kapattım son 5 yıldırda kullanmıyorum cebimde para var bence asgari üçretli çalışana kart vemeyeceksin
    veya kart vereceksin limit 500 tl olacak kartta maaş çektiği bankadan..

benim maaş kartında ki ek hesapları kapatamayan iş arkadaşlarım kredi çekip ödediler borçunu
    ben böyle insanlara ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya diyorum...
    cousinecruis ve enzo1903 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Böyle yapmakla bir yere varılmaz adam gider 1000 tl borç kredi çeker alır telefonu alır.Zaten asgari ücret yetmiyor ki insanlar para biriktirsin.

manners - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    simitci elinde iki tane blackberry goremicezmi yani simdi?

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı manners adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    simitci elinde iki tane blackberry goremicezmi yani simdi?
    Göreceksiniz
    Hatta herkesin elinde son teknoloji telefonlar,her evde bilgisayar olacak.
    Yani bu iş vatandaşa yarar.

woxow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow Custom
    taksitsiz diye birşey olmaz, kredi kartına taksiti engellerseler eski usul senet devreye girer merak etmeyin. satıcılar bu durumu sizden daha çok düşünüyordur eminim :D

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)