Elektronik Eşyalara Artık Taksit Yok
Reklamlar
-
Bunun anlamı şu sevgili arkadaşlar. Yani şu mesajı veriyorlar insanlara ve topluluklara, Paran yoksa bizim kölemiz durumundasınız, bu durum bizim hoşumuza gidiyor, çıkmana izin vermiyoruz. Bu dünya biz patronlar ve paralılar dünyası. Yok öyle taksitle bir şeyler alıp da bizim karşımıza bizdenmiş gibi dikilemezsin. (yani: taksitle Antalya da lüks otele gelme, ben ordayım görmeyim seni, taksitle lüks araç alıp da otoparkta yanıma çekme gıcıklanıyorum, taksitle motorda alma yanımdan süratle makas atarsın sana uyuz olurum ama nakit alabiliyorsan paralı isen gel solla bas geç .... demek istiyor bu bankacılık kanunları ve kapitalist ekonomi düzeni ...
Reklamlar
-
evkurda iyidır tam 2 katı fiyata bağlıyor taksitle.
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
evkurda iyidır
tam 2 katı fiyata bağlıyor taksitle.
Bi arkadaş telefon aldı Evkurdan 15 ay taksitle 1.000 tlye ( Telefonun piyasası 550 tl civarında )
Kendiside diyor bunun normalde fiyatı 500 - 550 tl diye Kredi kartına peşin fiyatına alırdın dedim hemde indirimli Vatan Bilgisayarda Media Marktta İnternette zibil gibi site var
-
ya işte kredi kartı burda devreye giriyor taksit olayı işi bitiriyor. yalan deil bende bütün elektronik eşyalarımı tasikle aldım.yoksa alamazdım.
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
ya işte kredi kartı burda devreye giriyor taksit olayı işi bitiriyor. yalan deil bende bütün elektronik eşyalarımı tasikle aldım.yoksa alamazdım.
Bizde onu diyoruz tek çekimle kime ne satabilir Büyük mağazalar sinek avlar Komisyonun faizin olduğu yerdede ben alış veriş yapmam ( Evkur en güzel örnek )
-
büyük firmalar karşı çıkacaktır buna illaki ama hükümet kararlı sanırım. satışlar kafadan %50 düşer.
-
-
Bir örnek vericem
Bir ülkede İphone 5 s 600 euro asgari ücret 1000 euro
bizim ülkede 1500-2000 tl asgari ücret 800 tl hemde taksit yok
oo asgari ücret yeter canım çok para bu insanların kaliteli yaşamaya hakkı yok zaten.
Bakalım böyle ne kadar gidecek
-
Telefon olayı Kredi kartına böldürürm 12 ye alacağım şeye hemen sahip olmuş olurum
Para biriktirmeye kalksak 12 ay kim bekliyecek
-
Aslında ben bankaların insanlara gelirlerin ve ödeme güçlerinin çok üstünde kredi vermesine de karşıyım.Herkes gırtlağa kadar borçta bu krediler yüzünden.Bizim fabrikada en iyi durumdaki adamın 10.000 TL borcu var daha geçen aylarda 36 kişiye birden haciz geldi.Şu krediler kaldırılsın o zaman görürüz Türkiye'nin gerçek durumunu?Milletimiz cebinde olamayan parayı harcamaya sonrasında borç batağına saplanmaya iyicene alıştı.Ama şu kredilerde kaldırılsa takke düşer kel gözükür.O yüzden AKP hükumetinin öyle bir şey yapacağını sanmam.
-
Hocam öyle diyorsunuzda adam düğün yapacak ev araba alacak asgari ücrette alıyorsa kredi çekmeden bunları yapamaz bi düğün yapmakta kolay değil.
2000 tlye bilgisayar alacaksın peşin para bide lükse bak asgari ücretle çalışan ve evli olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.
-
Karlıyollar adlı üyeden alıntı
Hocam öyle diyorsunuzda adam düğün yapacak ev araba alacak asgari ücrette alıyorsa kredi çekmeden bunları yapamaz bi düğün yapmakta kolay değil.
2000 tlye bilgisayar alacaksın peşin para bide lükse bak asgari ücretle çalışan ve evli olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.
Önceki mesajımda da yazdığım gibi o asgari ücretle uçuk krediler sonucunda alınan evler arabalar genelde icra ile sonuçlanıyor.Türk halkı böyle sessiz kalmaya devam ederse bırak düğünü,evi,arabayı, ekmeğini bile kredi çekip taksitle alacak.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Önceki mesajımda da yazdığım gibi o asgari ücretle uçuk krediler sonucunda alınan evler arabalar genelde icra ile sonuçlanıyor.Türk halkı böyle sessiz kalmaya devam ederse bırak düğünü,evi,arabayı, ekmeğini bile kredi çekip taksitle alacak.
Haklısın abi kredi kartı kullanmayı bilmeyen çok var asgari ücret alıp 50.000 tlye araba alanlar var tabi bunlar keyfi harcamalar.
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Taksitli alışverişlerde ne gibi eksi tarafı varmış kredi kartının
Peşin fiyatına taksit yapıyor daha ne olsun
Yaptığın alışverişlere zaten faiz yok ( Gıda Market Benzin )
Sizi Evkur paklar anca böyle devam edin siz
kardeşim faizi yok da 12 ay sonraki maaşını şimdiden neden harcıyorsun?biriktir paranı o zaman al.bir sene ertele telefon değiştirmeyi parasını koy kenara , alırsın telefonunu sonra borçsuz harçsız yaşarsın işte.dersen ki ben paramı biriktiremem o zaman sen taksidi nasıl ödeyeceksin.taksiti ödeyemeyip de evine haciz geleceğine telefon almazsın olur biter.
ayrıca cebinde para olmadan o parayı harcamak kolaydır , sen bir sene ayfon parası biriktir emin ol ayfon almazsın zaten.paran da cebinde kalır.kapitalist sistemin kölesi olmaktan da kurtulursun böylece.
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
kardeşim faizi yok da 12 ay sonraki maaşını şimdiden neden harcıyorsun?biriktir paranı o zaman al.bir sene ertele telefon değiştirmeyi parasını koy kenara , alırsın telefonunu sonra borçsuz harçsız yaşarsın işte.dersen ki ben paramı biriktiremem o zaman sen taksidi nasıl ödeyeceksin.taksiti ödeyemeyip de evine haciz geleceğine telefon almazsın olur biter.
ayrıca cebinde para olmadan o parayı harcamak kolaydır , sen bir sene ayfon parası biriktir emin ol ayfon almazsın zaten.paran da cebinde kalır.kapitalist sistemin kölesi olmaktan da kurtulursun böylece.
Ayağını yorganına göre uzatcan olacak bitecek
Ovv peşin fiyatına taksitle Ovvv 3 ay ertelemeli diye herşeyi alıyor millet ( çoğu ihtiyacı olduğundan değil peşin fiyatına taksit cazip gelip alıyor ) sonra extre borçları 2 metre kol gibi geliyor
Ödeyemeyeceğin borcun altına girmemek lazım Kredi kartını kullanmasını bilmeyenler nedeniyle herkes mağdur oluyor
-
4yıl kart kullandım ve kapattım son 5 yıldırda kullanmıyorum cebimde para var bence asgari üçretli çalışana kart vemeyeceksin
veya kart vereceksin limit 500 tl olacak kartta maaş çektiği bankadan..
benim maaş kartında ki ek hesapları kapatamayan iş arkadaşlarım kredi çekip ödediler borçunu
ben böyle insanlara ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya diyorum...
-
Böyle yapmakla bir yere varılmaz adam gider 1000 tl borç kredi çeker alır telefonu alır.Zaten asgari ücret yetmiyor ki insanlar para biriktirsin.
-
simitci elinde iki tane blackberry goremicezmi yani simdi?
-
Motosiklet Eğitmeni
manners adlı üyeden alıntı
simitci elinde iki tane blackberry goremicezmi yani simdi?
Göreceksiniz
Hatta herkesin elinde son teknoloji telefonlar,her evde bilgisayar olacak.
Yani bu iş vatandaşa yarar.
-
taksitsiz diye birşey olmaz, kredi kartına taksiti engellerseler eski usul senet devreye girer merak etmeyin. satıcılar bu durumu sizden daha çok düşünüyordur eminim :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)