Forum istanbulda evet
bisiklet departmanı volkan derseniz yardımcı olurlar
İstanbul'da iş imkanları daha mı iyi ? Ben Ankara'da bulamadım doğru düzgün iş çoğu görüşmede tam bize göresin dediler mutlaka olumlu olumsuz arayacağız dediler aramadılar :D
ben mağazayı seçerdim çünkü az da olsa bi esnaflık havası var aktif pozisyonlu işler fiziksel olarak yorucuda olsa eğer işi seviyorsan mutlu eder, huzur verir bende esnaf çocuğuyum aaah ah eski günleri hatırladım şimdi
Decathlonda sıcak bir ortam var. Herkes işi öğren diye elinden geleni yapıyor. Soğuk nevalelere göre Bi yer değil ki en sevdiğim yanı bu açıkçası. İstanbulda iş imkanları ister istemez daha iyi. Ben de ev kiraladım Bi hayat kurmaya çalışıyorum. Oldukça zor ama ne yapacaksın Bi yerden başlamak gerek. Çalışma koşulları olarak hem aklen hem fiziken yoran bir yer ama mutluyum
İnşallah işler yolunda gider....
Şimdilik güzel. Fakat öğrenmem gereken çok şey var aşırı yükleme yapıyorum diye korkuyorum
gerçekten profesyonel olarak çalışan bir yer.
profestyonel işse sıkıntı yaşamazsınız ben şu anda hızlı yemek sektöründe çalışıyorum ne kadar profestyonel olunmaya çalışanlar adam değil olmuyor o yüzden.
Magaza yoneticiligi tecruben var ise , magazaciliga yonel daha iyi paralar kazanirsin, mavi jeanse gir 3000 den asagi kazanmassin ve bolge muduru ve koordi atorluge kadar yukseliyorsun altinda araban denetleme yapiyorsin magazalari kiyak is.
Volkan kardeşim hayırlı olsun.
Mekanın daimi müşterilerindenim. Ay içinde 3-4 kez oradayım.
Aktif bisiklet kullanıcısı olduğum için damping fiyatlarda hemen damlıyorum.
Yalnız çok uygun fiyatlar çıktığında bölüm sorumlusu arkadaşlar ürünleri hemen iç ediyorlar yakalarsam kalplerini kırarım bunu ilet lütfen
Hatta bisiklet kısmına bakan, zaman zaman yarışlara katılan bir arkadaş vardı??
Çalıştığın bölüm ciddi teknik bilgi isteyen bir bölümdür. Zaman zaman gelip sözlü yapmamı istemiyorsan aman diyim dersini iyi çalış
Çünkü cidden dumur olacağın sorular gelecektir.
Tekrar hayırlı olsun..
Öğreniyorum yavaş yavaş. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Olmadığı vakit emre arkadaşımız var eski bisikletçilerden ondan yardım alıyorum. Teknik bilginin yanında yönetimle alakalı işlere de yavaştan girmem gerekiyor. O yüzden teknikle alakalı derin mevzulara girmem vakit alabilir. Elimden gelenin en iyisini yapmam bekleniyor zaten. Sonuçta özelde çalışmayana ekmek yok
özelde çoğu zaman çalışana da ekmek olmaz aslında
hayırlı olsun. decathlon ilerisi içinde cv de güzel duracaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)