Konu fazlalığı yapmamak için buradan sormak istedim sorumu.
Dacia yeni sandero stepwey 2015 model 2. Bakım 43000 km bakımı yaptırcam.
Özel servis ve yetkili servis olarak çok araştırdım.yetkili servisi tercih edicem garanti kapsadığı için.
Merak ettiğim bakım 570 tl civarı olucak polen,hava filtresi yağ değişimi dışında balata kontrolü de yapılıyormu değişim gerekirse bu ücrete ne kadar yansır.
Birde aracı check -up sokuyorlarmıydı yoksa arıza gösteren araçlarmı sadece bilgisayarlı cihaza sokuluyor.
Bilgisi olanlar yardımcı olanlir mi??
hem bilgisayar hem de gözle tüm kontrolü yapılır, balata değişmesi gerekiyorsa 400 TL civarı isterler. bosch servisinde 200 tl ye garantiyi bozmadan halledersiniz.
bosch olması şart değil, ben bu şekilde yaptırdığım için yazdım.
Bosch beyaz eşya servisi değil mi?
30 bine 2010 2011 Ford fiesta, bulursun.35 civarına cıkarsan fiesta dizel dolularından bula bilirsin.
Diyecegimoki paranı cope atma.
Hava yastiklarinin da kontrolunu ozellikle isteyip is emrine yazdirin. Ve sistemde de yazılı olmasını isteyin.
Eskiden Honda servis kabul personeliydim. O dönemde bir arkadaş sıfır Toyota aldı ve kaza yaptı. Hava yastıkları açılmadı ve kaza sonucu felç kaldı ve dava açtılar.
Davayı Toyota kazandı.
Sebebi, yetkili serviste ve garanti süresi içerisinde olmasına rağmen, servise başvuruda rutin bakımların yanı sıra hava yastıklarının kontrolünün özel olarak talep edilmemiş olması olarak belirtilmiş.
Ayrıca, eski arkadaşlar bilir; bir araba kazasını paylaşmıştı. Yine hava yastıkları açılmamış. Kasko, ilgili sensörü arabanın altında olduğunu ve darbeyi alttan almadığı için açılmadığını bahane etmiş ve ödememiş. Oysa araba takla bile atmıştı.
Siz her detayı is emrine işlerin.
İlgili forumları da imzalatin..
Kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)