Vefat eden eşinin ardından, kızıyla fotoğrafları tekrar canlandıran BABA
Reklamlar
-
Hep siyaset konuşup, kavga edicek değiliz ya... Birazda insanı, insan yapan temellerden birisini; Hüznü yaşayalım
Ben Nunery, karısını akciğer kanserinden kaybettikten 2 yıl sonra, küçük kızıyla birlikte yaşadıkları evden taşınmaya karar vermişler. Evdeki tüm eşyalar kaldırıldığı zaman Ben, evin eşiyle birlikte evlendikten hemen sonra taşındıkları halde yani bomboş olduğunu görünce kızıyla birlikte düğün fotoğraflarını tekrar canlandırmaya karar vermiş.
He asked me to take pictures of him and Olivia in their empty house just like we did on the day he married Ali, 4.5yrs ago. That’s right, the time has come for Olivia to have a yard to play in, a bigger house where her toys can have a dedicated place of their own and home in a good school district. On Friday Ben handed over the keys and drove away from the house that holds so many unforgettable memories. The place where you can literally feel my sister’s presence the second you step in the door. Heck, she poured herself into making that place their home and every inch of it was perfection, who am I kidding?
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
-
Duygulandım şimdi, kendimi bi an aynı şekilde hissettim.
-
Hocam tamda bunu dinlerken girdim konuya, Allah kimseye göstermesin. Tüylerim diken diken oldu.
-
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
-
Rabbim hiçbir anaya babaya evlat acısını,hiçbir evlada da küçük yaşlarda ana baba acısını tattırmasın..
-
Böyle yaşamak zordur,
37 yaşındayım, ve tek şeyim 16 yıllık canımdan bana kalan tek şey kızım..
-
Kelimeler insanın boğazında düğümlenir ya,aynı o biçim oldum... :( gerçekten çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın inşallah...
-
-
Hort olacak belki ama aşırı duygulandım ben.
-
Nedir bu ya ufaklık herseyi anlatıyor resimde zaten :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)