Gezi parki olaylarinin futbolumuza etkisi
Reklamlar
-
gezi parkini savunan carsi grubu hatta vucudunu siper eden,olaylarin ulke geneline yayilmasini saglayan bu grup,hukumetin istemedigi bir hamle yapmistir ve cezasini da ne yazik ki tuttuklari takim besiktas cekmektedir.once gs macinda yaklasik 5 bin taraftarin sahaya girmesi ki ( bunlarin besiktasli olmadiklari kanitlanmistir ) bu maca kadar rakiplerini adeta sahadan silen bir besiktas, daha sonra verilen cezalar,alinan mağlubiyetler, ve son olarak dun aksam yine bir taraftarin sahaya girmesi fernandese vurmasi, almeida ve mottanin da taraftara tekme atmasi ki bu normal bence verilen 2 kirmizi kart.ayrica macin ortalarinda almeida ceza sahasinda gole giderken rakip futbolcu elinde baska bir topla almeidanin ayagindaki topa vuruyor.pozisyon baslamadan bitiyor.bu duruma hakem sadece sari kart veriyor.cok komik ya.biz bile mahallede oynarken bole bisi yapsalar oyundan kovardik.bakalim daha neler gorecegiz.siyasetin futbola etkisi bu kadar acik ve net olur.turkiyede futbol bitmistir arkadaslar.lig baslamadan sampiyon belli.sozum fblilere degildir.bilakis onlar iyi oynuyorlar.yanlis anlasilmasin.ikinci belli tayyibin takimi kasimpasa.Allah sizi bildigi gibi yapsin.tff nin basinda abd nin spor dunyasinin en kotu adami sectigi tupcu demirorende var.sonumuz iyi degil.3 kurusluk bir futbol zevkimiz vardi onun da icine ettiler.yaziklar olsun
Reklamlar
-
siyasetin futbola olan etkisi iyi değerlendirilmiş, futbol bitti demişsiniz ama siyasetin etkisi herşeye
özellikle hayatlarımıza. hayatlarımız da bitti mi?
Bu arada hakikten çarşı yaptığı işlerle beni oldukça etkilemekte uzun zamandır. Takım farketmeksizin hepimiz çarşılıyız.
-
hayatımızda bitti kardeşim.niye mi ? sene başında 90 tl zam aldım.sene sonunda 120 tl maasımdan vergi kesildi.haram zıkkım olsun.
-
adam bariz golü engelliyor, penaltı verilmiyor.. cidden şaka gibi bir şey.. Allah sonumuzu hayır etsin..
-
GEZİ PARKİ OLAYLARİNİN FUTBOLUMUZA ETKİSİ :
Şantaj, tehdit, provakasyon. Bilin bakalım kim tarafından
-
Besiktasi bitirirseniz ne gececek elinize.ne rant sagliyacaksiniz.bugun bjk ye yarn gs ye,fb ye.cekin şu kirli ellerinizi futboldan.bu kuluplere daha cok destek verin.birakin turkiyeyi bunlar temsil etsin.
-
durmazzz adlı üyeden alıntı
gezi parkini savunan carsi grubu hatta vucudunu siper eden,olaylarin ulke geneline yayilmasini saglayan bu grup,hukumetin istemedigi bir hamle yapmistir ve cezasini da ne yazik ki tuttuklari takim besiktas cekmektedir.once gs macinda yaklasik 5 bin taraftarin sahaya girmesi ki ( bunlarin besiktasli olmadiklari kanitlanmistir ) bu maca kadar rakiplerini adeta sahadan silen bir besiktas, daha sonra verilen cezalar,alinan mağlubiyetler, ve son olarak dun aksam yine bir taraftarin sahaya girmesi fernandese vurmasi, almeida ve mottanin da taraftara tekme atmasi ki bu normal bence verilen 2 kirmizi kart.ayrica macin ortalarinda almeida ceza sahasinda gole giderken rakip futbolcu elinde baska bir topla almeidanin ayagindaki topa vuruyor.pozisyon baslamadan bitiyor.bu duruma hakem sadece sari kart veriyor.cok komik ya.biz bile mahallede oynarken bole bisi yapsalar oyundan kovardik.bakalim daha neler gorecegiz.siyasetin futbola etkisi bu kadar acik ve net olur.turkiyede futbol bitmistir arkadaslar.lig baslamadan sampiyon belli.sozum fblilere degildir.bilakis onlar iyi oynuyorlar.yanlis anlasilmasin.ikinci belli tayyibin takimi kasimpasa.Allah sizi bildigi gibi yapsin.tff nin basinda abd nin spor dunyasinin en kotu adami sectigi tupcu demirorende var.sonumuz iyi degil.3 kurusluk bir futbol zevkimiz vardi onun da icine ettiler.yaziklar olsun
Konuş kardeşim konuş. Benim halim kalmadı yazmaya..
Yorulduk ama yılmadık
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
-
-
16 Aralık 2013, 22:23
FBliyim önceden kombine vs alır her maça gider ya da bişekilde takip ederdim. Klübe destek olalım diye alışveriş falan yapardım. Takım iyi gitmesine rağmen artık maçları bile izlemiyorum doğru dürüst
-
16 Aralık 2013, 22:27
Beşiktaş çarşının hakkını nasıl ödeyecek?...
Yıllardır adamlar desteğini esirgemedi...
Helal olsun...
Çarşısız beşiktaş düşünülemez bence...
-
16 Aralık 2013, 22:46
ama yıkamayacaklar beşiktaşımızı.gün gelir devran döner.600 yıllık osmanlı yıkıldıysa sizde elbet birgün yok olup gideceksiniz.
-
16 Aralık 2013, 22:47
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Beşiktaş çarşının hakkını nasıl ödeyecek?...
Yıllardır adamlar desteğini esirgemedi...
Helal olsun...
Çarşısız beşiktaş düşünülemez bence...
Bence bu saatte sonra çArşı sız Türkiye düşünülemez.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
16 Aralık 2013, 22:47
-
16 Aralık 2013, 22:50
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)