Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Evlilik konusunda kararsızım :(

REKLAM ALANI
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    durmazzz kardiş kızma da; senden bi yol olmaz, konuştukça batırıyon!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    tavsiye edecek başka kitap bulamadın mı kardeşim. sema maraşlı'ya (sema maraşlı önce kendine baksın) gelene kadar bir dünya kitap var çocuk kitabı yazarını (!) önerip çocukça bir hareket yapmasını mı istiyorsun? (polemiğe gerek yok size önerim gerçek yazarları okumanızdır).

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durmazzz kardiş kızma da; senden bi yol olmaz, konuştukça batırıyon!
    Şaşşırttın muhterem...
    Arada güzel şeyler de yazabiliyormuşsun...
    Takdir ettim...

Ama senle aynı görüşü paylaştığım için kendimden şüphe duydum lan...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Alıntı durmazzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben onu gercekten cok seviyorum.kendime guvenmiyorum ona guvendigim kadar.kafamizda cok iyi uyusuyor.hic motosiklete binmemis biriydi.simdi hastasi oldu.arkamda korkarak, titreyek oturuyor ne olursa senle olsun diyor.onun bu cesareti bile beni etkilemeye yetti.ah şu ailelere bazi konulari daha kolay anlatsak.hayata bu kadar dar kapidan bakmasalar.herseyin bir zardan ibaret olmadigini anlayabilseler.
    zar sorunu evlilik olmayan durumlarda sorundur evlenmiş ve boşanmış bu durumda ortada bi ayıp veya başkabişey yoktur bu meselenin söz konusu edilmesini geçtim akıldan bile geçirilmemeli, toplumsal değerlerimizde de durum böyledir bence sen bu zar meselesini çok yanlış anlamışsın

El alem neder diye değil canım istedi diyerek yaşayın.çok büyük bir hapisanedir el alem kelimesi.benim yaptığım şeyi karşı komşu ne ilgilediriyor ?

Motosikleti
    CIA'in resmi ulaşım aracı CBF
    Alıntı durmazzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki ozan bey neden evlenmediniz bu bayanla?
    Oğlan, üvey babayı kabul etmez. Bu hanımın oğlu da zaten problemli bir çocuktu. Hani şimdi "aman yavrum hiperaktif, çok özel bir çocuk" deyip allayıp pulluyorlar ya, o türden.

Evlendik, velet rahat durmuyor, kızsan etsen anasıyla aran bozulacak. E ne oldu, evlilikte sorun oluşacak. Elbette bu benim düşüncem, beni bağlar, ben böyle düşünüp bu karara vardım.

Ama dediğim gibi kız çocuğu muhteşemdir. Laftan anlar, bir seversin boynuna atlar, kaşını çatarsın odasına gidip saklanır. Peygamber Efendimiz bile kaç Hadis-i Şerif'inde kızları övmüş. Benimki kocaman oldu hala benim minik bebeğim, meleğim o.. Sen de yaparsın bir tane, kardeş kardeş takılırlar.

Ben sana başımdan geçenlere göre bir yorum yaptım, dilerim senin için herşey hayırlı olur.

ya 33 yaşındasın ...avrupa amerikada böyle şeyler yazsan garip garip bakarlar..tabi burası türkiye...buraya göre yazarsak???...öyle bişey yok işte gerçekler orada başka burada başka değil...seviyorsan beraber yaşa ya da evlen geç..değilse uğraştırma kızı..tabi ekonomik özgürlüğün olmalı...(idi şimdiye kadar)

Motosikleti
    kanuni seyhan 150
    bence sıkıntıllı ilerde beynine bir sürü soru işareti takılacaktır diye düşünüyorum ama genede bizlere hayırlısı demek düşer ALLAH utandırmasın kardes

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    evlenmiş boşanmış biriyle evlenebilirsin. senin ilk evliliğin olsa bile
    benim tek sıcak bakamadıgım konu cocugu olması.
    cünkü evlendiğinde o kızın babasıyla görüşmesi gerekecek
    yani yüzyüze gelmesen bile eski kocasıyla huzur kacırmak için bir sebep olabilir.

Motosikleti
    honda cbr 250
    aslında benm kafama da bu konu takılmıyor değil tsubasaa.babasıyla bağı koparmamız da imkansız.ilerde sorun oluşturabilirler.ewt drakyuz burası türkiye.avrupada böle
    bir konu açsan kahkaha atarlar bunuda biliyorum.ne yapalım bizimde bir kültürümüz var.kendime bir 3 ay daha zamn tanıyacağım.zaten kışın ortasında böle bir işe

girişilmez.şimdilik böle devam.ben bu yaz evlenmek istiyorum.ya bununla yada başka biriyle ama yeter artık bu evlilik konusu içime dert oldu.bununla tanışana kadar hep

hayalimde başka tarzda biri vardı ama artık fikrimi değiştirmeliyim,değiştirdimde.

düşüncelerim bir kaç ay sonra daha da netleşir.ama şunu gördüm ki sizlerden aldığım

mesaj dul olmasını takma,ailene güzel anlat,ekonomik sıkıntını gider,hatunun kızına kendi kızın gibi davran,düğün dernek istersen yapabilirsin bir sakıncası yok.bu

bilgiler bana yeterli oldu.hepinize çok tşk ediyorum.iyi ki varsınız.

tekerinize taş değmesin. şimdilik kalın sağlıcakla...

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    La La La okudum okudum sizin yerinizde ben olsam napardım diye düşündüm ve cevap veriyorum Bırakın evlenecegim kadını sevgilimin telefonundaki erkekleri bile silmiş biri olarak ben böyle seylere gelemem EVLENMEM daha iyi

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)