durmazzz kardiş kızma da; senden bi yol olmaz, konuştukça batırıyon!
durmazzz kardiş kızma da; senden bi yol olmaz, konuştukça batırıyon!
tavsiye edecek başka kitap bulamadın mı kardeşim. sema maraşlı'ya (sema maraşlı önce kendine baksın) gelene kadar bir dünya kitap var çocuk kitabı yazarını (!) önerip çocukça bir hareket yapmasını mı istiyorsun? (polemiğe gerek yok size önerim gerçek yazarları okumanızdır).
zar sorunu evlilik olmayan durumlarda sorundur evlenmiş ve boşanmış bu durumda ortada bi ayıp veya başkabişey yoktur bu meselenin söz konusu edilmesini geçtim akıldan bile geçirilmemeli, toplumsal değerlerimizde de durum böyledir bence sen bu zar meselesini çok yanlış anlamışsın
El alem neder diye değil canım istedi diyerek yaşayın.çok büyük bir hapisanedir el alem kelimesi.benim yaptığım şeyi karşı komşu ne ilgilediriyor ?
Oğlan, üvey babayı kabul etmez. Bu hanımın oğlu da zaten problemli bir çocuktu. Hani şimdi "aman yavrum hiperaktif, çok özel bir çocuk" deyip allayıp pulluyorlar ya, o türden.
Evlendik, velet rahat durmuyor, kızsan etsen anasıyla aran bozulacak. E ne oldu, evlilikte sorun oluşacak. Elbette bu benim düşüncem, beni bağlar, ben böyle düşünüp bu karara vardım.
Ama dediğim gibi kız çocuğu muhteşemdir. Laftan anlar, bir seversin boynuna atlar, kaşını çatarsın odasına gidip saklanır. Peygamber Efendimiz bile kaç Hadis-i Şerif'inde kızları övmüş. Benimki kocaman oldu hala benim minik bebeğim, meleğim o.. Sen de yaparsın bir tane, kardeş kardeş takılırlar.
Ben sana başımdan geçenlere göre bir yorum yaptım, dilerim senin için herşey hayırlı olur.
ya 33 yaşındasın ...avrupa amerikada böyle şeyler yazsan garip garip bakarlar..tabi burası türkiye...buraya göre yazarsak???...öyle bişey yok işte gerçekler orada başka burada başka değil...seviyorsan beraber yaşa ya da evlen geç..değilse uğraştırma kızı..tabi ekonomik özgürlüğün olmalı...(idi şimdiye kadar)
bence sıkıntıllı ilerde beynine bir sürü soru işareti takılacaktır diye düşünüyorum ama genede bizlere hayırlısı demek düşer ALLAH utandırmasın kardes
evlenmiş boşanmış biriyle evlenebilirsin. senin ilk evliliğin olsa bile
benim tek sıcak bakamadıgım konu cocugu olması.
cünkü evlendiğinde o kızın babasıyla görüşmesi gerekecek
yani yüzyüze gelmesen bile eski kocasıyla huzur kacırmak için bir sebep olabilir.
aslında benm kafama da bu konu takılmıyor değil tsubasaa.babasıyla bağı koparmamız da imkansız.ilerde sorun oluşturabilirler.ewt drakyuz burası türkiye.avrupada böle
bir konu açsan kahkaha atarlar bunuda biliyorum.ne yapalım bizimde bir kültürümüz var.kendime bir 3 ay daha zamn tanıyacağım.zaten kışın ortasında böle bir işe
girişilmez.şimdilik böle devam.ben bu yaz evlenmek istiyorum.ya bununla yada başka biriyle ama yeter artık bu evlilik konusu içime dert oldu.bununla tanışana kadar hep
hayalimde başka tarzda biri vardı ama artık fikrimi değiştirmeliyim,değiştirdimde.
düşüncelerim bir kaç ay sonra daha da netleşir.ama şunu gördüm ki sizlerden aldığım
mesaj dul olmasını takma,ailene güzel anlat,ekonomik sıkıntını gider,hatunun kızına kendi kızın gibi davran,düğün dernek istersen yapabilirsin bir sakıncası yok.bu
bilgiler bana yeterli oldu.hepinize çok tşk ediyorum.iyi ki varsınız.
tekerinize taş değmesin. şimdilik kalın sağlıcakla...
La La La okudum okudum sizin yerinizde ben olsam napardım diye düşündüm ve cevap veriyorum Bırakın evlenecegim kadını sevgilimin telefonundaki erkekleri bile silmiş biri olarak ben böyle seylere gelemem EVLENMEM daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)