Lpg ye Rekor Zam 30 Kuruş Litresi 3,11 tl oldu
Reklamlar
-
04 Aralık 2013, 14:13
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Bizde de Türkiye' ye yetecek hatta yarısı artacak kadar petrol çıkıyor, artanları yurtdışına satıyoruz.
İsterse bedava dağıtabilecekken DÜNYAnın en pahalı petrolünü yaslıyorlar bize, adamların niyeti ap açık ortada.
Ayrıca Azerbaycan Türkiye'ye kaçkez teklif sundu, gaz hattı çekin yeter, kardeşimden mi esirgeyeceim allaın nimetini diye, hep bizimkiler burun kıvırdı.
Benim düşüncem Türkiye Cumhuriyeti Milli Menfaatlerini kaldırıp Türk Petrolünün kontrolünü dış güçlere satanların bu işte ayrıca bir çıkarı olduğundan herkes petrole zorunlu yönlendiriliyor.
Felaket bi katakulli devri yaşadığımız çok açık.
peki sen hükümetin ekonomisinin sadece bu benzine mazota ve lpg ye dayalı oldugunu biliyorsun değil mi?
yaptıkları hiç bişey yok, ekonomi iktisat filan yok.
1.60 liraya alıyor litresini 4.80 den satıyor.
yani sen diyorsun ya, azerbaycandan hat cekelim filan diye.
azerbaycan bize bedava bile verse fiyat yine aynı olur.
mevzu dogalgaz petrol mevzusu değil.
Reklamlar
-
04 Aralık 2013, 14:14
yapsın yapsın bi günde ben onlara yapıcam zammı görücekler örekesini.
-
04 Aralık 2013, 14:25
2012 ağustosta aracımıza lpg taktırdık o zaman litresi 1.90 dı lpg.Şimdi 3.11 Allah belalarını versin
-
04 Aralık 2013, 14:30
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
2012 ağustosta aracımıza lpg taktırdık o zaman litresi 1.90 dı lpg.Şimdi 3.11 Allah belalarını versin
hüseyin şu hyoyu bana satsana kanka ya =)
yeminlen gözüm var
param yok :D
-
04 Aralık 2013, 14:44
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Türkiye ucuza alınca Halkına da ucuzamı satıyor?
yoo öyle birşey mi dedim ben
---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:33 ----------
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Hayır abey ben istikrar konusunu mukayese ediyorum.. Doğal gaz bizim burda trakyada kıcımızın yanından da çıkıyor..
Ayrıca konu LPG.. Azerbaycanda adı bile geçmiyor.. Biz ise kullanmadığımız DOĞAL GAZA bile para veriyoruz...
)))
Evde sadece yemek-çay pişirmek için bir mutfak tüpü bir ay yetmiyordu.. Sonra doğal gaz denen (ki o da kat kat kazık fiyata aldığımız bir nimettir) bağlattık ve o ne???? İhtiyar dostumun dediği gibi..
Yemek-çay üstüne banyo vs için ayda 15 liraya düştü fatura.. Bu sürede 2 tüp yetmeyecek, 3.nün de 1/4ünü yakmış olacaktık..
Ohaa be amma düdüklemiş adamlar..
Aynı şeyden bahsediyoruz Azerbaycanda zam olmamaya bilir belki 10 yıl belki 50 yıl olmamaya bilir,gaz zaten adamların ama Türkiye dışa bağımlı bize satanlar ayda 10 kere de zam yapabilirler.Kullanmadığımız gaza para vermemizin nedenide bu dışa bağımlılık.
---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:37 ----------
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Bizde de Türkiye' ye yetecek hatta yarısı artacak kadar petrol çıkıyor, artanları yurtdışına satıyoruz.
İsterse bedava dağıtabilecekken DÜNYAnın en pahalı petrolünü yaslıyorlar bize, adamların niyeti ap açık ortada.
Ayrıca Azerbaycan Türkiye'ye kaçkez teklif sundu, gaz hattı çekin yeter, kardeşimden mi esirgeyeceim allaın nimetini diye, hep bizimkiler burun kıvırdı.
Benim düşüncem Türkiye Cumhuriyeti Milli Menfaatlerini kaldırıp Türk Petrolünün kontrolünü dış güçlere satanların bu işte ayrıca bir çıkarı olduğundan herkes petrole zorunlu yönlendiriliyor.
Felaket bi katakulli devri yaşadığımız çok açık.
Bu söylediğin cümleyi kanıtlarmısın , belki ben cahilimdir ''TÜrkiyede Türkiyeye yetip artacak kadar petrol çıkıyor'' ?
Senin satıyor dediğin petrolu komşu ülkelerden alıp satıyor olmayalım ?
Azerbaycan ne zaman böyle birşey dedi '' kardeşimden mi esirgeyeceim allaın nimetini diye '' kardeş ülke falan hikaye iş paraya gelince kardeş mardeş kalmıyor.Hem biz zaten Azerbaycandan gaz alıyoruz.Hemde Rusyadan aldığımız gazdan çok az ucuza
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
04 Aralık 2013, 16:05
Ne biliyonuzda konuşuyonuz derler adama .
Ekonomiyi sizden mi öğrenecekler.
http://ekonomi.milliyet.com.tr/mehme...02/default.htm
-
04 Aralık 2013, 17:14
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hüseyin şu hyoyu bana satsana kanka ya =)
yeminlen gözüm var
param yok :D
ne demek kardeşim al götür canın sağolsun :
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
04 Aralık 2013, 17:22
Kahrolası gezi parkı eylemi çapulcu göstericileri... Yere batasıcalar. Hep onların yüzünden oldu böyle, işte en sonunda patladı. Verdikleri zararlar aylar sonra bize yansıdı...
Neyse ki biz motosiklet yani benzin kullanıyoruz. Binmesinler lpg'li arabaya abi, bana ne !
-
04 Aralık 2013, 18:15
enflasyonu sorsan yuzde 10 un altında hamdolsun
-
04 Aralık 2013, 19:16
Syanur adlı üyeden alıntı
Kahrolası gezi parkı eylemi çapulcu göstericileri... Yere batasıcalar. Hep onların yüzünden oldu böyle, işte en sonunda patladı. Verdikleri zararlar aylar sonra bize yansıdı...
Neyse ki biz motosiklet yani benzin kullanıyoruz. Binmesinler lpg'li arabaya abi, bana ne !
sanki onlar eyleme çıkmadan önce benzin mazot lpg bedava satılıyordu...
iyi yaptılar afferim onlara...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
04 Aralık 2013, 20:19
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
Sen gene kullanmışsın 1.5 sene kadar..
Biz ekim 2013 de taktırdık..
Daha GAZ pedalına basamadık arabanın beeee.. Biz naabak?
Zaten internetin de faturası gelmiş 70 lira.. avea jet...29 liralık kullanıyoz hesapta, 35 kaat da vergi sokmuşlar...
Kotayı 2 günde bitirip yollıycam; nerelerine takarsa taksınlar!
-
05 Aralık 2013, 03:49
İnadım inat sarıkaçanı lpg de kullanmaya devam edeceğim.
-
05 Aralık 2013, 04:11
nekadar zam gelirse gelsin beni ilgilendirmez,ben her seferinde 20 liralik aliyorum )
-
05 Aralık 2013, 11:06
bu espiriye bayılıyorum ben yirmi liralık alıyorum diyenlere
bende size olayı anlatayım
önceden ayda yirmi liralık alıyordum
sonra iki haftayada bir almaya başladım
sonra bir haftada bir almaya başladım
daha sonra iki güne bir almaya başladım
bir hafdar günde almaya başladım
ama artık günde iki defa yirmi liralık almaya başladım
ben her seferinde yirmi liralık alıyorum demenin geyiğide budur
benzinin litre fiyatı yirmi lirayı gecerse o zaman sıkıntı var
o zaman yirmi liralık alamayacaz hüloggggggggggggggggggggggggg
-
05 Aralık 2013, 11:33
LPG dar gelirlinin ve orta hallini yakıtıdır . Çok yakan ucuz eski araba alıp LPG taktırınca gezebiliyordu insanlar. Parası olan zaten sıfır dizel alıyor. Bu zam çok insafsızca oldu.
-
05 Aralık 2013, 13:16
ramizan83 adlı üyeden alıntı
bu espiriye bayılıyorum ben yirmi liralık alıyorum diyenlere
bende size olayı anlatayım
önceden ayda yirmi liralık alıyordum
sonra iki haftayada bir almaya başladım
sonra bir haftada bir almaya başladım
daha sonra iki güne bir almaya başladım
bir hafdar günde almaya başladım
ama artık günde iki defa yirmi liralık almaya başladım
ben her seferinde yirmi liralık alıyorum demenin geyiğide budur
benzinin litre fiyatı yirmi lirayı gecerse o zaman sıkıntı var
o zaman yirmi liralık alamayacaz hüloggggggggggggggggggggggggg
Aglanacak halimize gulmekten baska ne yapalim? Benzinin litresi 20 lira olsa,gaz 25 lira olsa saniyormusun ki bugunkunden farkli bir tepki verecek bu halk? Deveye diken insana zam yapan yaranirmiş, durmak yok giydirmeye devam. Ben artik sinir hastasi olacagima gulerek izliyorum,herkes memnun elhamdulillah diyor.. sucu lobilere yada baska ulkelere atiyor ve super zeka halk inaniyor..
Sanki baska ulkeler uzaydan hediye aliyor lpg yi benzini mazotu.. dunyanin en pahali ulkesiyiz..amaaan. daha beter olsun banane deyip gidiyorum buralardan
-
05 Aralık 2013, 14:54
bu yapılan zamlar önceden belliydi benzin lpg tüketimini dengelemeye çalışıyorlar lpg ucuz millet yükleniyor lpg ye ee ellerindeki benzini stoklama diye bir şey beklerse su gibi oluyor fiyatla dengelicekler
-
05 Aralık 2013, 15:45
Ağlamayın sızlamayın....
Müstehak...,
Hüloooooggggg
-
05 Aralık 2013, 15:51
Araba için ortalama yakıt tüketimi;
Şehir içi için,
Ortalama 8 Litre benzin => 8x5TL = 40TL, 40 kuruş tüketim.
Ortalama 11 Litre LPG => 11x3TL = 33TL, 33 kuruş tüketim.
Aradaki 7 kuruş fark için artık LPG takıp motor ömrünü kısaltmak, bakım masrafı çıkartmak, 6 ayda bir filtre temizletmek/değiştirmek, her ne kadar çekişi düşürmediği iddia edilse de çekişten düşmek, ilk masraf olarak en azından 1000TL vermek, LPG'yi ruhsata işletmek, tekrar vizeye girmek vs. Artık bunlar hiç de mantıklı gözükmüyor.
-
19 Aralık 2013, 23:33
Bu da mi gol degil!!!
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
Tayland'a 2007 den beri gidip geliyorum, orada dolar yakit sabit gibi, uyan canim turkiyem diye hangi radyocu slogan atiyordu, o koprulere, tunellere, artik para sayma makinalarina para lazim:-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler