Nutella vb ürünleri yemeyin, yedirtmeyin...
Reklamlar
-
03 Aralık 2013, 10:58
Aklıma soktunuz dün markette çokokrem denk geldi. Baktım arkasında palm yağı var diyor. Bari bisküvi alayım dedim onunda arkasında bitkisel yağ parantez içinde de palm yağı var yazıyor. Bu arada internetten öğrendiğim bilgide "Bitkisel yağ bulunur" denilen zımbırtıların hepsinde palm yağı bulunuyormuş.
Reklamlar
-
03 Aralık 2013, 11:22
Tüm yiyecekler doğalda nutellamı mundar?
-
03 Aralık 2013, 13:05
biz çokokrem den başka çikolatalı krem sokmuyoruz eve. sıcak krep ile harika oluyor.
-
03 Aralık 2013, 16:18
farketmez her türlü götürürüm. hepsinde var zaten. çikolata krizim tutunca kralını tanımam, gecenin 2 sinde açık yer aradığımı bilirim. evde genelde çikolata eksik olmaz :d
-
03 Aralık 2013, 17:00
sarelle'de yok ben göremedim. sarelle alıyorum böyle bir şey canım çekerse
-
03 Aralık 2013, 17:34
jr. adlı üyeden alıntı
sarelle'de yok ben göremedim. sarelle alıyorum böyle bir şey canım çekerse
Bir ara sarellenin kavanozlarına sticker yapıştırılıyordu; %100 doğal şeklinde...
En kısa zamanda sarelle ele geçirip inceleyeceğim onda ne varmış merak ettim
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
03 Aralık 2013, 18:41
elbetteki sağlıklı yaşama dikkat edilmeli ancak bunu yaparkende hayatı zehir etmemeli. Herşeyin azı karar çoğu zarar.
-
04 Aralık 2013, 01:39
Arkadaşlar çikolata krizi veyahut şeker (tatlı) ihtiyacı gibi bir şey yok.
Hepsi psikolojik. Kendi kendinizi bunları yemek için şartlıyorsunuz.
Ben de nutellayı çok severim, baklavaya bayılırım, kaymaklı kadayıf veya künefe yemeyi çok severim fakat bunları yemediğim zamanlarda kriz geçirmem ya da illa ki yemem lazım moduna girip dükkan dükkan dolaşmam.
Bu herkes için geçerli. Size dayatılan çikolata-tatlı krizi düşünceleriyle hareket ediyorsunuz. Metabolizmanınızın böyle bir şeye ihtiyacı yok.
Çok mu canın çekti kardeşim, bak şunu deneyin: 1 adet muzu dilimleyip çatalla ezerek püre hale getirin, içine damak tadınıza göre bir miktar toz kakao ekleyin, çok az bir miktar da tarçın ekleyin ve karıştırın. Alın size tatlı ve aynı zamanda sağlıklı bir alternatif.
Ama şimdiden söyleyeyim, bir nutella değil.
-
04 Aralık 2013, 02:06
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)