Çin malı motor mu? Sakın ha uzak dur.
Arkadaşın biri X marka çin malı motor almış; yolda egzozu düşmüş, diski kırılmış, ön tekeri yerinden çıkmış vs.
Çin malı motor mu? Sakın ha uzak dur.
Arkadaşın biri X marka çin malı motor almış; yolda egzozu düşmüş, diski kırılmış, ön tekeri yerinden çıkmış vs.
Abart eksoz (egzost, eksozt, exzost, eksos, egsost, egsos vb. ) taktırcam hangi ustaya götürim?
Hiç Hyosung kullanmamış sağdan solda duyduklarıyla"Hyosung krank kırıyor." diye yorum yapan arkadaşların bazen kafasını kırası geliyor. Bir de ”0km 250 cc alacağım paraya 96 model 1000 lik alet alırım agaaa” var.Bu arkadaşları direk Allah'a havale ediyorum.
Cbr1100rr fireblade den başlangıç motoru olur mu ? Motor tecribem yok ama çok iyi araba kullanırım. Ben öyle gaza gelmem, sağdan sağdan ,efendi efendi giderim. Nolur "olur" deyin, noluuuuuur
kendi motorunda 0 titreşim karşıdakine de pancar motoru lakabını yakıştıranlar
ara verinde şu şarkıyı dinleyin mikemmel
http://www.youtube.com/watch?v=0dP0B04aKJk
10 liralık parça farkı yüzünden hep honda al sen honda al narasını atanlar......
Bastığım halde 1.8 litre yakıyor:-) basmasa üste para verecek mübarek.
Bknz: Apache başlık
super sport ile ışıklarda yanına yanaşan apaçi "gapışakmı?"
la bi bitmediniz ....
Cbf yağ yakıyor diye çamur atıp Cbf alanlar yok mu, sizler mükemmelsiniz. Öyle olduğunda açıyorum eski cbf e çamur attığı yazılarını, okuyorum ya, keyiften çıldırıyorum..
geçenlerde okudum. "sürücü kask takıp, artcı kask takmazsa ceza yer miyim, sonuçta sürücü benim kaskımı da ben takarım" abicim süpersin.
formdan birilerinin banlanıp banlanıp gelip tekrar tekrar konu açması. aklına gelen her soruyu araştırmak, o motora dair konuları okumak yerine koca MT nin ana sayfasında, 75 milyon insanın göreceği şekilde konu açması giriyorum profiline, boş soru çöplüğü olmuş. 2 ay önceki konusuna bakıyorum, "şu motorda karar kıldım + ları - leri nelerdir" diyor. bakıyorum vezgeçip birkaç gün önce başka bir motor alacak ona karar vermiş onun için tekrar konu açmış.. diyorum bi alsınlar da kurtulalım artık o daaa biz de
başka biri konu açar, içinde doğaya insanlığa motosikletçi kardeşlerimize uzaaak, alakasız birşey sorar, biz de doğrusuna cevap veririz, bak bu konuda hatalısın böyle şöyle olmalı deriz, alta cevap şu "çok bilmiş arkadaşlar sadece soruma cevap verin"... baş işte.. ne demeli böyle insanlara.
şu sokakta dolaşan yarı apaçhilere ( kaskını takıp, çene altından bağlamayarak iplerini sallaya sallaya gezmesi ), sizlere bayılıyorum..
motora biniyorum, kask mont hazırlık vs sırasında yanıma yaklaşıp cins cins sorular sorup, kaça aldın diye soranlar yok mu. bayılıyorum size. 5.000 tl diyorum. yuh be diyor o paraya araba alırsın. Demek gerçeği söylesem, 9.000 tl desem ne diyecek. İçkiye sigaraya verirsin yılda neredeyse 4000-5000 tl. bana gelince "yuh, araba al"
Tuzlayım da kokmayın
.
birGarip..
X yerine yaptığımız gezimiz. Ve resimler...
%75 yenilen yemeklerin resmi (Gezinin hikayesi varsa okurum resimlere bakarım. Banane senin yediğin yemekten)
ajansda grafıkerım kaskım pc kasamın ustunde
Müşteri; motormu kullanıyosun kask falan
şahsım; yok saksı nıyetıne dıyesım gelıyor
müşteri; marka model ne
Şahsım; şu şu şu
Müşteri; hmmm
Şahsım; anlıyomusun
Müşteri; hayır
her ay şaşmaz 5 6 kişi yapar bu geyiği bi gün içimden geçenleri söylicem yüzlerine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)