Winamp 15 yıllık hizmet hayatına son veriyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
ilk günden beri anlayamadım çözemedim vinapı...ahmak herifler...ayak uyduramadınız bu nesile...
-
berbat bir proğramdı. kullananlara şaşıyorum.
-
-
-
-
O değilde msnde titreşim atardık heey gidi günler hey...
-
yiqit adlı üyeden alıntı
O değilde msnde titreşim atardık heey gidi günler hey...
o dediğin dünkü mesele.
biyerlerden bi telsiz denk getirip "brek brek, arkadaş arıyorum" larla başladı bu işler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
o dediğin dünkü mesele.
biyerlerden bi telsiz denk getirip "brek brek, arkadaş arıyorum" larla başladı bu işler.
Dumana kadar dönelim o zaman
-
hey gidi günler hey...ilk bilgisayara kurulduğu günü hatırlıyorum...vay beee dediydim...şimdi koca bir fossss....
-
msn titreşim diyince aklıma counterda ki sis atma deyimi aklıma geldi:D şş arka kapıda :D:D
-
Gercekten de devrim niteliginde bir programdi.Cesit li skinlerini indirip sevinirdim.Ben hala winamp i kullaniyorum ve kullanmaya devam edecegim.Video oynaticisi bakimindan cok ta iyi degil ama mp3 formatlarini oynatmak icin ideal,hizli ve basit bi program.
---------- Post added at 01:52 ---------- Previous post was at 01:49 ----------
SULH adlı üyeden alıntı
msn titreşim diyince aklıma counterda ki sis atma deyimi aklıma geldi:D şş arka kapıda :D:D
O counter half life deyince lise yillarim aklima gelir.Butun sinif okuldan cikip bi internet kafedeki butun bilgisayarlara kurulup hep beraber oynardik.O zamanlar bilgisayar lux idi.Internet ise sadece 50k modemlerle oluyordu.Ben kontorlu superonline kullaniyordum.Her gun internet kafeden sadece 1 mp3 indirebiliyordum onu da 3-4 diskete bolerek atip evdeki bilgisayarima atiyordum.Hey gidi gunler heey.Gozlerim yasardi.
RIDE or DIE
-
-
-
Yaşım 31 artık yaşlandığımı hissediyorum :(
-
o ilk tarzını hatırlıyorumda. formattan sonra bilgisayara ilk yüklemelerim. heyt bee benim için vazgeçilmezdi
-
winamp! it really whips the llama's ass! meee meee meee
-
Pc+Music deninca akla ilk gelendi. Tüm zamanların en iyisiydi. Bu sonu haketmedi.
iPod yerine Winamp olmalıydı.
Yerinde saymanın kendini geliştirmemenin sonu ne yazıkki bu şekilde oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)