winampı kaldırmanın zamanı geldi o zaman, hala kullanırım kapanmadan kaldırıyım bali bunu haketti artık
winampı kaldırmanın zamanı geldi o zaman, hala kullanırım kapanmadan kaldırıyım bali bunu haketti artık
Herşeyiyle bukadar basit olup daha iyi ses sunan bi programa denk gelmedim.
Tanıtıldığından buyana kullanıyorum, yeni sürümü çıktıkça üzülürdüm, sesin dibini verecek şekilde zirvede yaratılmıştı, sorunsuz bi programdı :/
Zamanında pc ye format atınca müzik çalma programı yüklerdik hani Mp3 çalar müzik çalar demezdikte Winamp derdik onun adına hep .d
Aimp kullanabilirsiniz. Hemen hemen aynı. Aynı pluginler de kurulabiliyor.
Arkadaşlar Winamp'ı Microsoft satın almak için teklifte bulunmuş =)
Efsane ölmez inşallah :D
Winamp hizmet hayatına son verebilir, fakat setuplar her zaman ulaşılabilir olacaktır. Ben hala kullanırım winamp ve oldukça beğenirim.
2006 dan 2009 a kadar winamp ın modern görünüm mü ne mavili şeyisi vardı onu ayarlardım hep...
2009 dan sonra bs player kullanmaya başladım...
1 sene sonra da gom player a geçtim...
hala gom player...
Profesyonel denilebilecek ilk bilgisayarım Duet 16'dı. basic ile bir takım programlar yazmaya ve vektörel çizimler yapmaya çalışırdık. Devasa bigfoot hardiskler, defter boyutunda disketler vs vs . İlk laptoplar bond çanta kıvamındaydı , Alışılagelmiş lap top'ların aksine katlanabilir ekranı olan tower kasalar gibiydi.
O zamanlar bilgisayarlar sadece bankalarda ve büyük şirketlerde vardı. Hatta çoğu özel şirkette bozulmasın diye açmazlardı bile. Masa süsü gibi dururdu. firmanın ne kadar büyük olduğunun göstergesiydi. Kullanmayı bilen yoktu ama bilgisayarınız varsa büyük firmaydınız.
90 lı yılların sonunda internet ile tanıştık. Benim ilk modem yanlış hatırlamıyorsam 28 k 'dı 56k modemler 2000 den sonra çıkmaya başladı. Elbette web siteleride teletext ekranı kıvamındaydı. Teknolojiyi takip etmek her zaman pahalıydı. Paranızın olmasıda yetmiyordu ithalatçılar ne getirse onu alabiliyordunuz.
2001 de bir bilgisayar firması açtım. 2003 te anayasa atıldığı vakit doların 600 liralardan 2000 lere bir gecede fırlamasıyla battım. Bu tarihten sonra da yakinen takip etmeyi bıraktım. Sadece bilgisayarımda sorun olunca piyasadaki yeni donanımlara baktım.
Vay be ne günlerdi ..Demek winamp'ta tarih oluyor. Gerçi Microsoft alırsa winamp'ı tekrar zirveye taşır.
Yıllardır müzik için Winamp,video için BSplayer kullanıyorum.Daha uzun seneler bu ikisinden vazgeçeceğimi sanmıyorum.Winamp DFX plug-in ile gayet güzel ses veriyor.Eğer amacınız sadece bilgisayarınızdaki mp3leri dinlemek ise Winamp basitliği ile en iyi seçenek.Ama netten müzik satın alma,indirme arşivleme hem video hem müziği aynı yerde dinlemek diğer aletlerle senkranizasyon vb. gibi değişik özellikler arıyorsanız tabii ki sınıfta kalıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)