Bu konuyu bu sitede açmak istemezdim ama tek üyesi olduğum forum hemde burdakilerde insan sonuçta
Dertleşmek derdimi paylaşmak istedim.
Ben bundan 2 sene önce 2011 yılı mart ayı gibi Bir amcam olduğunu öğrendim 17 yaşımdayken şaka gibi ama gerçek neyse mart ayında benimle aynı soyisimli bir kız beni ekledi. Kuzenim miş bilmediğim amcamın kızı konuşmaya başladık. Öyle böyle tam 5 aya yakın biz konuştuk Ağustos ayı içinde cep telefon ile konuşmaya başladık ki öyle böyle değil artık konuşma gerçekten aşırı olmaya başladı. Bana aşık olduğunu öğrendim. Aslında hep belli etti de en sonunda kız tam anlamıyla belli etti.
Ben ona karşı pek bişey hissetmiyordum. Çok iyi arkadaştı kafamız falan uyuşuyordu. ama ben ona karşı pek bişey hissetmiyordum. Sırf o seviyor bende zamanla severim diye çıkma teklifinde bulundum. Sonuç itibariyle kabul etti. Tam o günde memlekete Trabzona gidecegiz. Öz kuzenimle sevgili olmuştum. Daha 17 yaşındayım. Ehliyetim yok ama babam öğreneyim diye devamlı arabayı bana verir. o dönemde ailenin özel şoförü olmuştum
araba sürüyordum fakat hep onu düşünüyordum. Daha doğrusu iyi mi yaptım doğrumu yaptım diye yol boyunca düşündüm. Aslında sevmeye başlamıştım ama korkuyordum birazda çevre baskısı bir sevgilim var ama öz kuzenim dışlanmaktan korkuyordum galiba
1 ay falan çıkmış olduk. Bir gün staja giderken Amcamla ilgili hani duyarlarsa falan gibi bir mesaj yada (amcamgil yani sevgilimin babası annesi ablası falan ) duydu bizi gibi bir mesaj attı galiba
Olur olmaz öyle bir doldurudumki kendimi anlatamam. Tam 12 mesaj uzunluğunda bir mesaj hazırlayıp yolladım. Mesajın genel içerigi sitem ve ayrılıkdan oluşuyor. Sonuç itibariyle bilerek ve isteyerek çeşitli pislikler yaparak kızı da kendimden soğutmayı başardım.
Herşey bundan sonra başladı...
3 ay falan geçti. onu çok sevdiğimi anladım. Ama öyle bö Çok feciaşk acısı çekmeye başladım.öyle değil ciddi olarak çok sevdiğimi anladım ama çok geçti. Başkası ile çıkmaya başladı. ve hala o kişi ile çıkıyor. 2 sene geçti unuturum dedim ama bir türlü unutamıyorum.
ondan sonra 2 kız ile çıktım ama olmuyor olmadı. yapamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum. Pek konuşmuyoruz zaten bu yaz beni rüyasında görmüş aramıştı o günden beride konuşmuyoruz. Onsuz yapamıyacağımı biliyorumda ne yapacağm onu bilmiyorum. Şu saatten sonra ailemi bile karşıma alacak durumdayım.
Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın
Sizce ne yapmalıyım ?