Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

kredi kartın yoksa olmuyor.....

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Arkadaşlar abartmayın bende Bankacıyım, reklam topiğine döndürmeyin başlığı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yvzipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB 125 E
    Benim yazdıklarım sadece bilgilendirme amaçlı, insanların faydalanmasını istedim bu imkanlardan. İng bank babamın bankası değil sonuçta. Sizin daha iyi bir paylaşımınız olursa isteyen onuda değerlendirebilir. Benim de avantajıma olacaksa ben de değerlendirebilirim.
    Bankacı olduğunuza göre (reklam topiği burada ortaya çıkıyor) sizin bu konularda oldukça fazla bilginiz vardır, paylaşırsanız memnun oluruz.
    Eğer ki bu konularda bildiklerinizi paylaşmıyorsanız, faydasız yorumlarda da bulunmayın derim.

Motosikleti
    Dragstar 650
    Arkadaşım faydasız yorum yapmam bu bir, ikincisi her bankanın kendi müşterilerine sağladığı kampanyalar özellikler vardır, İNG yi bende kullanıyorum, ama bahsettiklerini çatır çatır alıyor benden bu da iki..

Her banka kendisine gelir getiren ya da faydalı ya da gelecek gördüğü müşterilerden masraf almaz/az alır. Ama bu genel değildir bu sebeple reklam yapmayınız..

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Beyler elbette kart guzel ama ben akilli kullanacagimi bildigim halde istemiyorum daha once de 4 yil kullandim
    bu konuda anlatmak istedigim parA nasil gecmez veresiye istesem de olmaz deseler anlayacagim da.....
    Bankalarin kucagina oturmadan bu ülkede insan yaşayamiyacak mi?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok abur cubur fuzili para harcıyordum avans olduğu gibi kart ödemesine gidiyordu bende kapattırdım ve kurtulduml:
    kredi kartı akıllı adamın cebinde olmadığında böyle oluyor işte...kart kullanmanında bir adabı var...öküz gibi saldırırsan karta sonra böyle ağlarsın ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım faydasız yorum yapmam bu bir, ikincisi her bankanın kendi müşterilerine sağladığı kampanyalar özellikler vardır, İNG yi bende kullanıyorum, ama bahsettiklerini çatır çatır alıyor benden bu da iki..

Her banka kendisine gelir getiren ya da faydalı ya da gelecek gördüğü müşterilerden masraf almaz/az alır. Ama bu genel değildir bu sebeple reklam yapmayınız..
    sıra çok mu şu anda. boş sanırım banka
    yvzipek ve TATLIHIZ bunu beğendiler.
    birGarip..

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Adam konu başlığında kartsız alışveriş yapamamaktan yakınmış,

bi kaç kişi dışında herkes de kart reklamı yapmış.

Dam üstünde saksağan öter Allah deyu deyu

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıra çok mu şu anda. boş sanırım banka
    İzinde olamaz mıyım, çok düşünceli arkadaşım!!

Beyler elbette kart guzel ama ben akilli kullanacagimi bildigim halde istemiyorum daha once de 4 yil kullandim
    bu konuda anlatmak istedigim parA nasil gecmez veresiye istesem de olmaz deseler anlayacagim da.....
    Bankalarin kucagina oturmadan bu ülkede insan yaşayamiyacak mi?
    Maalesef ileride çok daha mecbur kalacaksınız, kayıtlı ekonominin en önemli şartı tüm para hareketlerinin kayıt altına alınmasıdır. En popülist iktidarlar bile bunu ister. Hem vergi açısından hem de kara paranın takibi açısından. Gelecekte ev kiranızı bile otomatik ödeme talimatı vereceksiniz hesaptan tahsil edilecek keza ev sahibinden de vergisi örneğin..
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Asgari ücretle calisiyorum neyimi takip edecekler yani bende takip e alinacak kadar yokki
    Yani gidip buyuk is adamlarini fabrikatörleri takip etsinler kacirdiklari vergileri
    Asgari ücretten pis ellerini ceksinler

Motosikleti
    HONDA CB 125 E
    arkadaşım bence sen İng müşterisi değilsin, müşterisi olsan hiçbir ücret almadıklarını çok iyi bilirsin.
    gir bir İng bank şubesine ben günlük paketten faydalanmak istiyorum de gör bak bakalım neymiş.
    sana burdan bir link vereyim oku öğren. bilgin olmadan da yorum yapma, insanları yanıltma.

Raklam kısmına gelince, İng bank babamın bankası değil diye yazdım daha önce. Açıkçası İng bank yarın benden kesinti felan yapsa anında bu banka ile ilişkimi keserim, diğer bankalar ile olduğu gibi. Burada amacım sadece insanların faydalanmasıdır.
    daha fazla sana cevap vermeye uğraşamayacağım kusura bakma.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...luk/ing-gunluk

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Vay arkadas gecen ayın extresi elime ulastı tam 59 tl yillık üyelik bedeli gecirmisler

Motosikleti
    HONDA CB 125 E
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay arkadas gecen ayın extresi elime ulastı tam 59 tl yillık üyelik bedeli gecirmisler
    müşteri hizmetlerini arayıp iade etmelerini talep edebilirsiniz. iade etmeleri insiyatiflerine kalmış. denemenin zararı olmaz

ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    Bugün birisi ile tanıştım, New York'da cebinde 5000$ nakit taşıdığı için polis tutuklamış. Paranın basılması da parayla sonuçta (16 cent):D İşlerin sanal yürümesi herkesin işine geliyor. Sanal demişken internet alışverişi için sanal kart diye bir şey var. Çoğu bankanın internet şubesinden temin edilebiliyor. Aidatı da yok bildiğim kadarıyla (benimkinin yok mesela). Limit de yok içine ne kadar para koyarsan o kadar limiti oluyor. Hem de kredi kartından daha güvenli. Banka kartıyla da uğraştığına değmez.
    ferhatkars bunu beğendi.

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Kredi kartı olmasa da herkesin bir hesap kartı vardır. En güzeli internet şubesi kullanıp sanal kart oluşturup bununla alışveriş yapmak.

Motosikleti
    Cbf150
    Ben şu an Garanti bonusu kullanıyorum sadece,
    sebebine gelince; maaş müşterisiyim ve anlaşmamız gereği kk üyelik ücreti yok,
    hesap işletim ücreti yok,
    İnternet bankacılığında işlemler eftler ücretsiz
    Kredilerimide birleştirdim, İng'yi Yapı krediyi hayatımdan çıkarttım,
    Önceki maaş bankam olan Halk bankıda anında sildim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Kredi kartını yaklaşık on yıldır kullanıyorum, kontrolü kaybetmediğiniz sürece büyük kolaylık, rahatlık
    mete_han bunu beğendi.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    ben de kredi kartı kullanmıyorum... cepte 2 bin tl para ile geziyorum...
    bankamatik kartım bile yok...

Alıntı ormankebabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün birisi ile tanıştım, New York'da cebinde 5000$ nakit taşıdığı için polis tutuklamış. Paranın basılması da parayla sonuçta (16 cent):D İşlerin sanal yürümesi herkesin işine geliyor. Sanal demişken internet alışverişi için sanal kart diye bir şey var. Çoğu bankanın internet şubesinden temin edilebiliyor. Aidatı da yok bildiğim kadarıyla (benimkinin yok mesela). Limit de yok içine ne kadar para koyarsan o kadar limiti oluyor. Hem de kredi kartından daha güvenli. Banka kartıyla da uğraştığına değmez.
    bu sanal şeyisi hoşuma gitmeye başladı gibi sanki... biraz araştırma yapayım...
    4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Kredi kartı kullanmasını bilene cok güzel,Cebine göre harcadınmı sıkıntı yok
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben kredi kartı kullanmayı iyi biliyorum hiç geçiktirmeden öderdim günü gününe hemde ama artık işime gelmiyor amk icadı

ama işi başkasından kart bulara çözdüm sağ olsun işimi gördüler ..
    sanal kart işini bende bi araştırayım ebay dan alibaba dan alış veriş yaparken iyi olur
    ferhatkars bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı yvzipek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bence sen İng müşterisi değilsin, müşterisi olsan hiçbir ücret almadıklarını çok iyi bilirsin.
    gir bir İng bank şubesine ben günlük paketten faydalanmak istiyorum de gör bak bakalım neymiş.
    sana burdan bir link vereyim oku öğren. bilgin olmadan da yorum yapma, insanları yanıltma.

Raklam kısmına gelince, İng bank babamın bankası değil diye yazdım daha önce. Açıkçası İng bank yarın benden kesinti felan yapsa anında bu banka ile ilişkimi keserim, diğer bankalar ile olduğu gibi. Burada amacım sadece insanların faydalanmasıdır.
    daha fazla sana cevap vermeye uğraşamayacağım kusura bakma.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...luk/ing-gunlukhttps://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...luk/ing-gunluk

Yıllık kart aidatı yok ama taksit avantajı üye işyerisi yok bu kartlarında bildiğin odun gibi kart

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Yıllık kart aidatı olmasıda bi yerde iyi oluyor caydırıcı tarafı kart aidatıdır bence

Adama bakıyon asgari ücretle geçiniyor bi bakıyon cüzdanına 10 tane kredi kartı ile geziyor ?

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    ama işi başkasından kart bulara çözdüm sağ olsun işimi gördüler ..
    benim taş gibi patroniçem var... ne zaman istesem veriyor, kredi kartını
    uçak biletini neyim hep onunla alıyorum
    4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)