Arkadaşlar abartmayın bende Bankacıyım, reklam topiğine döndürmeyin başlığı
Arkadaşlar abartmayın bende Bankacıyım, reklam topiğine döndürmeyin başlığı
Benim yazdıklarım sadece bilgilendirme amaçlı, insanların faydalanmasını istedim bu imkanlardan. İng bank babamın bankası değil sonuçta. Sizin daha iyi bir paylaşımınız olursa isteyen onuda değerlendirebilir. Benim de avantajıma olacaksa ben de değerlendirebilirim.
Bankacı olduğunuza göre (reklam topiği burada ortaya çıkıyor) sizin bu konularda oldukça fazla bilginiz vardır, paylaşırsanız memnun oluruz.
Eğer ki bu konularda bildiklerinizi paylaşmıyorsanız, faydasız yorumlarda da bulunmayın derim.
Arkadaşım faydasız yorum yapmam bu bir, ikincisi her bankanın kendi müşterilerine sağladığı kampanyalar özellikler vardır, İNG yi bende kullanıyorum, ama bahsettiklerini çatır çatır alıyor benden bu da iki..
Her banka kendisine gelir getiren ya da faydalı ya da gelecek gördüğü müşterilerden masraf almaz/az alır. Ama bu genel değildir bu sebeple reklam yapmayınız..
Beyler elbette kart guzel ama ben akilli kullanacagimi bildigim halde istemiyorum daha once de 4 yil kullandim
bu konuda anlatmak istedigim parA nasil gecmez veresiye istesem de olmaz deseler anlayacagim da.....
Bankalarin kucagina oturmadan bu ülkede insan yaşayamiyacak mi?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Adam konu başlığında kartsız alışveriş yapamamaktan yakınmış,
bi kaç kişi dışında herkes de kart reklamı yapmış.
Dam üstünde saksağan öter Allah deyu deyu
İzinde olamaz mıyım, çok düşünceli arkadaşım!!
Maalesef ileride çok daha mecbur kalacaksınız, kayıtlı ekonominin en önemli şartı tüm para hareketlerinin kayıt altına alınmasıdır. En popülist iktidarlar bile bunu ister. Hem vergi açısından hem de kara paranın takibi açısından. Gelecekte ev kiranızı bile otomatik ödeme talimatı vereceksiniz hesaptan tahsil edilecek keza ev sahibinden de vergisi örneğin..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Asgari ücretle calisiyorum neyimi takip edecekler yani bende takip e alinacak kadar yokki
Yani gidip buyuk is adamlarini fabrikatörleri takip etsinler kacirdiklari vergileri
Asgari ücretten pis ellerini ceksinler
arkadaşım bence sen İng müşterisi değilsin, müşterisi olsan hiçbir ücret almadıklarını çok iyi bilirsin.
gir bir İng bank şubesine ben günlük paketten faydalanmak istiyorum de gör bak bakalım neymiş.
sana burdan bir link vereyim oku öğren. bilgin olmadan da yorum yapma, insanları yanıltma.
Raklam kısmına gelince, İng bank babamın bankası değil diye yazdım daha önce. Açıkçası İng bank yarın benden kesinti felan yapsa anında bu banka ile ilişkimi keserim, diğer bankalar ile olduğu gibi. Burada amacım sadece insanların faydalanmasıdır.
daha fazla sana cevap vermeye uğraşamayacağım kusura bakma.
https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...luk/ing-gunluk
https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...luk/ing-gunluk
Vay arkadas gecen ayın extresi elime ulastı tam 59 tl yillık üyelik bedeli gecirmisler
Bugün birisi ile tanıştım, New York'da cebinde 5000$ nakit taşıdığı için polis tutuklamış. Paranın basılması da parayla sonuçta (16 cent):D İşlerin sanal yürümesi herkesin işine geliyor. Sanal demişken internet alışverişi için sanal kart diye bir şey var. Çoğu bankanın internet şubesinden temin edilebiliyor. Aidatı da yok bildiğim kadarıyla (benimkinin yok mesela). Limit de yok içine ne kadar para koyarsan o kadar limiti oluyor. Hem de kredi kartından daha güvenli. Banka kartıyla da uğraştığına değmez.
Kredi kartı olmasa da herkesin bir hesap kartı vardır. En güzeli internet şubesi kullanıp sanal kart oluşturup bununla alışveriş yapmak.
Ben şu an Garanti bonusu kullanıyorum sadece,
sebebine gelince; maaş müşterisiyim ve anlaşmamız gereği kk üyelik ücreti yok,
hesap işletim ücreti yok,
İnternet bankacılığında işlemler eftler ücretsiz
Kredilerimide birleştirdim, İng'yi Yapı krediyi hayatımdan çıkarttım,
Önceki maaş bankam olan Halk bankıda anında sildim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Kredi kartını yaklaşık on yıldır kullanıyorum, kontrolü kaybetmediğiniz sürece büyük kolaylık, rahatlık
Kredi kartı kullanmasını bilene cok güzel,Cebine göre harcadınmı sıkıntı yok
ben kredi kartı kullanmayı iyi biliyorum hiç geçiktirmeden öderdim günü gününe hemde ama artık işime gelmiyor amk icadı
ama işi başkasından kart bulara çözdüm sağ olsun işimi gördüler ..
sanal kart işini bende bi araştırayım ebay dan alibaba dan alış veriş yaparken iyi olur
Yıllık kart aidatı yok ama taksit avantajı üye işyerisi yok bu kartlarında bildiğin odun gibi kart
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Yıllık kart aidatı olmasıda bi yerde iyi oluyor caydırıcı tarafı kart aidatıdır bence
Adama bakıyon asgari ücretle geçiniyor bi bakıyon cüzdanına 10 tane kredi kartı ile geziyor ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)