Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

NOKIA LUMIA 820 ALICAM.

REKLAM ALANI

Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al çok rahat edersin,bir senedir 920 kullanıyorum alma yapma etme karışık dediler androitteki aksiliklerin birini dahi yaşamadım.
    Gayet stabil
    Aynen , andropozid bıktırdı artık... xperia kullanıp parçaladıma rtık 1 senede fallofoş olduydu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emi sakın bulaşma sen bütçen ne kadar hele bi de ben sana güzel bi model tavsiye edim

Peki neden androiten bıktın veya bıktıran ne oldu ?
    Haydii , valla droidde en önemli görüşme sırasında ekran sistem şişmesi donması wireless blututh(bunutut olduydu), batarya söküp takmak bile bazan kaar etmiyordu illallah etim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkcell baiinde , satılmayan kutulu şekilde , hem 925de var idi , açıkçası bataryadan dolayı 720 sanırım öne çıkıyor, androidin bıktırmasından dolayı w8 şans vermek istiyorum. siz 925 için bilgi veririmisiniz? bilhassa batarya performansı için.
    bataryaları aynı süre gidecektir ben her gün şarj ediyorum, senin de kullanımına göre değişecektir. 720 925 ile şarj süresi olarak aynı olacaktır. bence 925 720 den daha iyidir. çok bi fiyat farkı yoksa 925 i al.
    925te 4g var. ayrıca kamera çok daha iyi. windows kasmaz rahattır ama uygulama pek yoktur.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Aynen , andropozid bıktırdı artık... xperia kullanıp parçaladıma rtık 1 senede fallofoş olduydu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Haydii , valla droidde en önemli görüşme sırasında ekran sistem şişmesi donması wireless blututh(bunutut olduydu), batarya söküp takmak bile bazan kaar etmiyordu illallah etim..
    Emi sony xperya modeleri için bende sana tamamen hak veriyorum tamamen fiyasko doğrudur hele sen bi bütçeyi söyle bu kardeşin telefon mevzusundan çok badireler atlatı tecrübeyle sabit
    Carbondioxid bunu beğendi.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Alıntı Tefoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bataryaları aynı süre gidecektir ben her gün şarj ediyorum, senin de kullanımına göre değişecektir. 720 925 ile şarj süresi olarak aynı olacaktır. bence 925 720 den daha iyidir. çok bi fiyat farkı yoksa 925 i al.
    925te 4g var. ayrıca kamera çok daha iyi. windows kasmaz rahattır ama uygulama pek yoktur.
    Eyvallah , uygulama ile işim yok zaten , whatsap var diye tahmin ediyorum , foto olarak zaten piyasadaki çoğunun boyunun ölçüsünü alır, megafiksel vs teferruat asl olan lens ve sensorü malum.. eski foto meraklısı olarak " Carl Zeiss" dedinmi durup 10 kere düşünmesi lazım rakiplerinin..

Emi sony xperya modeleri için bende sana tamamen hak veriyorum tamamen fiyasko doğrudur hele sen bi bütçeyi söyle bu kardeşin telefon mevzusundan çok badireler atlatı tecrübeyle sabit
    Bütçe max 1000 , şöyle ifade edeyim, Lenovo p70 idi asıl hedefim hatta sipariş geçtiydim aylar evvel, 1 haftada gelmeyinnce iptal ettmdi, ancak artık eminim droid yine çuvallayacak , belli bir zaman sonra şişip duruyor gına geldi artık..

Motosikleti
    Kymco People S200
    Eyvallah , uygulama ile işim yok zaten , whatsap var diye tahmin ediyorum , foto olarak zaten piyasadaki çoğunun boyunun ölçüsünü alır, megafiksel vs teferruat asl olan lens ve sensorü malum.. eski foto meraklısı olarak " Carl Zeiss" dedinmi durup 10 kere düşünmesi lazım rakiplerinin..

Bütçe max 1000 , şöyle ifade edeyim, Lenovo p70 idi asıl hedefim hatta sipariş geçtiydim aylar evvel, 1 haftada gelmeyinnce iptal ettmdi, ancak artık eminim droid yine çuvallayacak , belli bir zaman sonra şişip duruyor gına geldi artık..
    uygulamayla işin yoksa o zaman al. çok kullanılan uygulamalar var. yaygın uygulama olarak instagram yok bi tek. lens ise samsung s4 gibi diyebilirim. fiyat olarak ise 550-600 tl civarında (en fazla 650tl) olduğunu varsayıyorum.

ha bi de google chrome yok bence en büyük eksik bu.

Motosikleti

İyiki iptal etin emi yoksa ıxperyadaki hüzünü ondada yaşardın sen şimdi 1000 tl sıfırmı istiyon 2 el 1 ay kulanılmışta temizde olsa istemiyorum dermisin ?

Ben sana araştırıyor inceleme vidyoları ve uygun fiyatlı yerleri birazdan hizmetine sunucam seçimi sana bırakıcam

İyiki iptal etin emi yoksa ıxperyadaki hüzünü ondada yaşardın sen şimdi 1000 tl sıfırmı istiyon 2 el 1 ay kulanılmışta temizde olsa istemiyorum dermisin ?

Ben sana araştırıyor inceleme vidyoları ve uygun fiyatlı yerleri birazdan hizmetine sunucam seçimi sana bırakıcam
    Bugün görüştük arkadaşla, yarın sabahtan alıma gitmeyi düşünüyorum inşaallah, sadece 925 ve 720 arası araftayım, sanırım iyi bir indirim fırsatım olacak bu yüzden Lumia 'lar arası seçim ama doğrusu 4.5 g de var imiş 925te bakalım sabah ola hayr ola..

Motosikleti
    Bugün görüştük arkadaşla, yarın sabahtan alıma gitmeyi düşünüyorum inşaallah, sadece 925 ve 720 arası araftayım, sanırım iyi bir indirim fırsatım olacak bu yüzden Lumia 'lar arası seçim ama doğrusu 4.5 g de var imiş 925te bakalım sabah ola hayr ola..
    Kararın kesinse se tavsiyeye gerek yok diyosun

Kararın kesinse se tavsiyeye gerek yok diyosun
    Teşekkür ederim , sadece zahmet verdirmemek adına , bu yüzden lumia başlığı açmadan bi aratayım varsa boşa şe etmeyeyim ddidiydim.

Bu arada 640xl varmış , 800 lü fiatlara buna ne buyurursunuz?

Lumia olmasına karar verdimde arattıkça derya deniz..

Batarya+CarlZeiss gerisi pek önemli değil doğrusu 640xl gözüme girdi gibi?

Motosikleti
    Teşekkür ederim , sadece zahmet verdirmemek adına , bu yüzden lumia başlığı açmadan bi aratayım varsa boşa şe etmeyeyim ddidiydim.

https://www.youtube.com/watch?v=LpFOGPjiJ90

incelemesi var bol bol izle parasına göre güzelmi deyilmi kararı senden ama kesinlikle bi şey net söylim android gibi her istediğin uygulamayı bulamasın yok ben telefondakilerle işimi görürüm dersen eyw ve 2incisi androiden buna geçince biraz zorlana bilirsin pc tadında bi sistemi var sevebilirsinde uyuzda olabilirsin

Motosikleti
    Kymco People S200

bence 800 lira çok fazla. 925 ne kadar buarada? ayrıca ne kadar daha sonra çıkmış olsa da 640 925 ten daha düşük bir model. 4g yoktur muhtemelen.
    android istersen ise asus zenfone 2 laser 5" olanı var ancak satılıyo mu hala bilmiyorum. asus zenfone selfie ye bir göz atabilirsin. asusun arayüzü daha basit tutulduğu için kasma ve şişme olayları samsung vs ye göre daha azdır.

Motosikleti
    Ben vidyoyu seyretim içim karardı dersen samsung j5 tavsiye edebilirm baba ma aldım çok memnun kulanıyor

batarya iyi dayanıyor kamera fena deyil radyo var 4 g desteği var fiyatı güzel herhangi bir tekno markete inceleye bilirsin Tek hatlı almaya dikkat et çif hatlısı satanda var piyasada ve samsun türkiye garantili olmasına özen göster
    https://www.youtube.com/watch?v=LKMxU78dZxs

https://www.izlesene.com/video/samsu...si-sdn/8782104

Alıntı Tefoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence 800 lira çok fazla. 925 ne kadar buarada? ayrıca ne kadar daha sonra çıkmış olsa da 640 925 ten daha düşük bir model. 4g yoktur muhtemelen.
    android istersen ise asus zenfone 2 laser 5" olanı var ancak satılıyo mu hala bilmiyorum. asus zenfone selfie ye bir göz atabilirsin. asusun arayüzü daha basit tutulduğu için kasma ve şişme olayları samsung vs ye göre daha azdır.
    Android olsa idi vibe p1 yada p70 idi düşüncem biri 5000mah, diğeri 4000mah, pil kapasitesi ilk önceliğimdi, ancak yinede droid droiddir, benden fazla akıllı olduğunu ima etmeye kalkar bu namıssız diji..

Asusu yin 5000mah zenfon max düşünüyordum , oda android, tabii lens Carl Zeiss akar, bu yüzden sanırım 640L Lte bakacağım.

640 XL bmxte var görünüyor , ne 720 nede 925 için bir fiattan bahs etmedi, sabah nasipse gidip soracağım , ancak 3000mah batarya ile 640XL daha cazip oldu şimdi doğrusu.

Bu arada LTE modelinin 4 değil , hatta 4.5 desteği dahi var, stock olarak 8.1 sistemli, güncelleme ile w10 oluyormuş (tabii sıkıntılı şuan sanırım, 8.1 de kalsın yeter bana)

Sabah ola hayr ola.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Ben vidyoyu seyretim içim karardı dersen samsung j5 tavsiye edebilirm baba ma aldım çok memnun kulanıyor

batarya iyi dayanıyor kamera fena deyil radyo var 4 g desteği var fiyatı güzel herhangi bir tekno markete inceleye bilirsin Tek hatlı almaya dikkat et çif hatlısı satanda var piyasada ve samsun türkiye garantili olmasına özen göster
    https://www.youtube.com/watch?v=LKMxU78dZxs
    J5 daha 2 gün evvel mahalimin genclerinde görüp sordum, ortalama kullanım ile yine hergün şarj yediklerini ifade ettiler..hergün şarj hergün şarj kölesi edecekler namıssız ecüc becücler

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hemmen araya bi soru da ben sıkıştırayım
    lg g4 nasıldır 1300 civarı fiyatı var
    apple 4S TEN bıktım telefonu biri istese de 300 e satsam 16 gb..

Motosikleti
    Android olsa idi vibe p1 yada p70 idi düşüncem biri 5000mah, diğeri 4000mah, pil kapasitesi ilk önceliğimdi, ancak yinede droid droiddir, benden fazla akıllı olduğunu ima etmeye kalkar bu namıssız diji..

Asusu yin 5000mah zenfon max düşünüyordum , oda android, tabii lens Carl Zeiss akar, bu yüzden sanırım 640L Lte bakacağım.

640 XL bmxte var görünüyor , ne 720 nede 925 için bir fiattan bahs etmedi, sabah nasipse gidip soracağım , ancak 3000mah batarya ile 640XL daha cazip oldu şimdi doğrusu.

Bu arada LTE modelinin 4 değil , hatta 4.5 desteği dahi var, stock olarak 8.1 sistemli, güncelleme ile w10 oluyormuş (tabii sıkıntılı şuan sanırım, 8.1 de kalsın yeter bana)

Sabah ola hayr ola.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

J5 daha 2 gün evvel mahalimin genclerinde görüp sordum, ortalama kullanım ile yine hergün şarj yediklerini ifade ettiler..hergün şarj hergün şarj kölesi edecekler namıssız ecüc becücler
    O gençler 3g 4g açık akşama kadar haşir neşir oldukları için 1 gün bile dayanıyorsa emin ol süper babam şebeke netiyle işi yok akşamları vifiye bağlıyor en az 3 4 gün 6 7 günde bir jarza taktığına ben şahitim ve ben 2 haftalık 2 el aldım 500 tl kutulu faturalı

O gençler 3g 4g açık akşama kadar haşir neşir oldukları için 1 gün bile dayanıyorsa emin ol süper babam şebeke netiyle işi yok akşamları vifiye bağlıyor en az 3 4 gün 6 7 günde bir jarza taktığına ben şahitim ve ben 2 haftalık 2 el aldım 500 tl kutulu faturalı
    J5 2600mah, 640XL 3000mah

J5 droid , 640XL w8.1 , bilmukabele bendenizde pek 3-4 ci açmam , sabah kısmetse gidip canlı göreyim, artık ya nasib.

Motosikleti
    Kymco People S200
    lenovo 4000 mah olan tırt, tüm kullanıcıları ağlıyor, muhtemelen 5000 olanı da öyledir. max iyi görünüyor, hepsiburadada 10 yorumdan da tam puan almış. 640 xl ya da 640 xl lte 8 gb depolamaya sahip sıkıntı olacaktır çünkü uygulamalar telefona kuruluyor. kamerası nasıl bilmiyorum ama 925ten iyi olmayabilir. pilin 3000 olmasına aldanma ekranı çok büyük bundan dolayı yine 1 gün gidecektir. 4g bağlantı hızı ikisininde 150 mbps fark yok sanırım. hatta asus max bağlantı hızı da 150 mbps.
    benim şahsi tavsiyem windows ise 925, android ise zonfone max.

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Not 4 SMN910CQ türkiye için üretilen modeli samsung türkiye garantilisini tercih edin bana dua edin 2 el temiz bulabilirsen faturalı kutulu az kulanılmış kılıflı falan al yoksa sıfırı 1.800 cıvarında yukarda yazdığım marka model kod dışında not 4 ucuza var ama yurt dışı için üretilen chazlar pişmanlıktır

aple yeni ürünleri satmak için verdi günceleme çoşkusunu sıçtı eski modelerin ağzına bide sistemi kapalı kutu gibi hiç haz almam bi ara alim dedim iyikide elimi sürmedim
    F54 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lg g3, g2 nin ekmeğini yemişti ve şikayetci olan çok vardı. ancak durum lg g4 te böyle mi değil mi bilmiyorum, kağıt üstünde iyi duruyor. yalnız 1300 tl fiyat olan telefon paralel ithalat olmasın dikkatli olun.
    F54 bunu beğendi.

Motosikleti
    J5 2600mah, 640XL 3000mah

J5 droid , 640XL w8.1 , bilmukabele bendenizde pek 3-4 ci açmam , sabah kısmetse gidip canlı göreyim, artık ya nasib.
    Emi sen 640xl bak bi yerde j5 görürsen al eline kurcala bayilerde tekno markete incelemek için standlarında var hangisi sana cazipse al keşke biraz daha imkanın olsa bi not 4 sanada giderdi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)