bi arkadasa sinirlendim buraya yazıyorum
Reklamlar
-
Yine kufurden bam yememek icin olabildigince sansurlemeye calisacam kusura bakmayin )Lise 1 den beri bi arkadasim var ne can cigeriz nede uzagiz tam belli degil arkadaslik seviyemiz ama cok patavatsiz bazen agzinin o çemçugune tokadi patlatasim geliyo su an universitedeyiz ayni uni ayni bolumdeyiz ben ne alsam bisiler diyo canimi sıkıyo telefon aldim zaten onceden beri her telefonla cok oynarim ben bi telefon aldin hava attigin yeter dedi cebine sok dedi bende o sokmayla uyan bi cevap yapistirdim sustu kaldi ... yarin ehliyet sinavina girecem dedim vayy dedi ne zaman yazildin dedi dogum gunumde dedim tuh bende yazilsaydim dedi halbuki benden baya once 18 e girdi olum maddi sıkıntım yok diyon yazilsaydin dedim kukremeye basladi ben kimseyle yarismiyom senin gibi dedi yarin sabah sinava girecem kafam atti yine lafini verdim dedim senin iyiligini dusunuyom ama bundan sonra yok aga kimseye eyvallahim olmaz dedim ne demisler deveye diken insana ....... ayrica senin benle yarismaya ne soforlugun ne beynin nede yuregin yeter dedim kapattim mesaj atmis bakmiyorum simdi sayar soverim diye
Sadece paylasmak istedim sadece birileri okusun istedim yorum yazmasaniz makbule gecer geceniz iyi olsun
Reklamlar
-
Sıkıntı yaptığın şeye bak. Herkesin vardır böyle bir tanıdığı, örnek olarak benim öz kardeşim var. Atsan atılmaz vursan vurulmaz ne yaparsın katlanacaksın
-
nasıl bir arkadaşlık tır o ya.
-
Bi fotograf varda burdan paylasilmaz ibreti alem olsun diye once oldureccn sonra bi organini kesecen agzina koyacan donra sabah millet gorsun ibret alsin la insan bi hayirli olsun der basarilar diler 1 degil 2 degil adam ol biraz simdi mesajina bakarsam.sinirlerim hoplar sabaha kadar uyuyamam diye bakmiyorum bile
-
O adamdan arkadaş olmaz.
Belli ki seni kıskanıyor.
Ya ilişkini kes ya da ona kendini topla bu işin sonu kötü yere gidecek de.
Başka türlü o yola gelmez.
Bu arada sınavda başarılar.
-
İki defa okumak istedim. Keşke arkadaşının fotosunu ekleseydin.
-
belliki adamın psikolojik sorunları var sende üstünü düşme yaşadığın ve yaşayacak olacağın şeylere onla paylaşma
-
Motosiklet Eğitmeni
Panter38 adlı üyeden alıntı
su an universitedeyiz ayni uni ayni bolumdeyiz
Ulem bi de üniversiteye girmek çok zor derler.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
iyi fikirmiş psikologa gitmek gibi bişey
dök içini rahatla
yakın arakadaşınla çok yakın olmadıgın için yakın arkadaşındır hergün beraber yediğin içtiğin beraber olan arakadaşın yakın arkadaş değildir küs arkadaştır.
ama haftada bir görüştüğün ayda bir görüştüğün sağlam yakın arkadaşınla hiç kavga etmessin çünkü konuşacak şeyin birikmiştir.
ergün görütüğünle ne konuşcan iki gün sonra kavgaya başlarsın
-
burayı tavsiye ederim sana
http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm
-
Ve bu yaziyi bir Üniversiteli yaziyor..
Vay halimize..
Ne nokta, ne virgül, ne satir basi var..
Üniversiteye giden birisi böyle yaziyorsa biz ne yapalim bilmiyorum...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
D e m i r adlı üyeden alıntı
İki defa okumak istedim. Keşke arkadaşının fotosunu ekleseydin.
olmaz dostum sakın arkadaşının fotoğrafını eklem yanlış olur... yapma... Sana çok kısa bir tavsiyede bulunayım..... şu söze kulak ver dostum...
bir büyk demişki ...... - evlat herkese iyilik , herkesten kötülük bekle.
-
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Ve bu yaziyi bir Üniversiteli yaziyor..
Vay halimize..
Ne nokta, ne virgül, ne satir basi var..
Üniversiteye giden birisi böyle yaziyorsa biz ne yapalim bilmiyorum...
Haklisiniz ne diyim ki. utandim kendimden . Su an hala TUrkce kurallarina uymadan yaziyorum ama hizli yazmak adina oyle yazdim zaten sinav var erken yatmam lazim bi de sinirliydim haklisiniz ozur dilerim herkesten
-
09 Haziran 2018, 12:43
-
09 Haziran 2018, 13:00
hokahey adlı üyeden alıntı
onunla arkadaşlığı kes!
Gerçekten güzel bir tespit yapmışsınız hocam
Her ne kadar adam muhtemelen ehliyet sınavına girmiş şimdiye belki beşinci motorunu almıştır desek de arkadaşlık önemli
-
09 Haziran 2018, 13:21
Gajni adlı üyeden alıntı
Gerçekten güzel bir tespit yapmışsınız hocam
Her ne kadar adam muhtemelen ehliyet sınavına girmiş şimdiye belki beşinci motorunu almıştır desek de arkadaşlık önemli
geç olsun, güç olmasın!
-
09 Haziran 2018, 14:49
Siz birbirinizle yarışıyorsunuz dostum.Bunlar hep testestorondan, ortamlarınızı ayırın bir süre sonra birbirinizi özleyip ihtiyaç duyarsanız tekrar takılın ama bu rekabetçi ortam siz biraz daha olgunlasincaya kadar düzelmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)