sa arkadaşlar turkish.alibaba.com bu siteden motosiklet almak istiyorum nasıl sipariş etcem bide gümrüğe takılırsa geri almak için ne kadar para ödemem gerekiyor.
sa arkadaşlar turkish.alibaba.com bu siteden motosiklet almak istiyorum nasıl sipariş etcem bide gümrüğe takılırsa geri almak için ne kadar para ödemem gerekiyor.
siparişine adresini eklersen direk kapına kadar gelir. yanlız posta ile gelmeyebilir. sipariş geçerken sürülerek getirilmesini istiyorum seçeneği var onu seçmeyi unutma. motor geldiğinde 9-10 bin km'de filan olur ama o kadar da olsun yani. en azından motoru ciğeri açılmış olarak teslim almış olursun.
Alibaba dan sipariş edemezsin. Aliexpress'ten edebilirsin. Bilmeden sallamayalım bir zahmet. Alibaba iletişim sitesi. Karşı taraf ile iletişime geçip parayı HAVALE ederek alabilirsin. Ama aliexpress'ten genelde aynılarını bulabiliyorsun tekil satış haliyle.
aliexpress de motosiklet yok
ne kadar çok motor varmış Honda cbr250 çakması bile var
Motoru sürerekmi getiriyorlar ? Şakamı bu ?
süper motosikletler varda nasıl alcaz çok ucuz bide
Arkadaşında da dediği gibi kapına kadar gelir. Sıkıntı yaşamazsın. Fiyatlar orada uygun olduğu için bütün motosiklet.net ailesi olarak biz genelde ordan alıyoruz. Ben geçen 1 eurodan 200 litrede benzin aldım. Kafamda rahat cebimde.
sinan kardeş nasıl sipariş edcem
ebay.co.uk tan baktiniz mi?fiyatlar gerecekten cok uygun,ama right hand drive yani direksiyon ters tarafta oluyor.Maglum Buyuk britanya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)