tek kişi apart mı ?
bu devirde çalışan bile tek kişi dönemiyor .
sen öğrencisin.
bunu elektriği suyu doğalgazı yeme içmesi yolu ve aidatı var.
1000-tl den aşağısı zaten kurtarmaz
şaka mı bu ?
istanbul üniversitesinin hemen dibinde okadar çok daire var ki .
3 - 4 öğrenci kalıyorlar genelde.
öylesi en mantıklısı .
okadar yol da çekilmez. ta beylikdüzünden istanbul uni ye mi gidilir. gerçi hangi kampüs ?
yani avcılar sa ok
ama beyazıtsa olmaz o iş.
emocan'ın da deddiği gibi, İ.Ü. ama hangi kampüs arkadaş?
Birisi Beyazıt'ta, öbürü Avcılar'da. Ha, bir de Orman fakültesi var ki o da öbür anasının nikahında.
Daha hangi bölümü, hatta hangi üniverstieyi kazanacağın belli olmadan ev arayışına girmek? Valla şimdiden niyetinin ne olduğu belli.
Ben senin baban olsam göndermem ayrı eve.
Uzaktan hergun gelip gitme planlarina yorum yapacagim sadece. Bunu unut. Burada yasayan bircok insan gibi bende hergun 70 km mesafeye gidip bir o kadarini da donuyorum. Servis oldugu icin cok takmadim bugune kadar cunku uyuyarak geciyor sabah aksam. Ama nerden baksan 1 saat sabah 2 saat aksam toplamda 3 saat birde bunun oncesi sonrasi yurumesi kalkmasi vs eklersen gunun onemli bir vakti yolda geciyor. Hayat kisa buna degmez, bir de motor kullanacagini varsayarsak yaz kis nefret edersin bir anda hem kendinden hem ist dan. Hem de universitenden ki bunu yapmamani tavsiye ederim.
Beyazitta olabilirsen uskudar da kalabilirsin esyali daire veys odalar 600 civari bulabilirsin beni ararsan yardimci olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)