Ohaaaaaaaaa.Hala var mı böyle insanlar yaw.Ne kadar çağdaşlar,ne kadar laikler takdir ettim.İnsan bu kadar küçük düşürebilir kendini.Birlik ve beraberlik bu bu bu bunlar mı sağlayacak?Harbiden çok üzüldüm ya.İçim acıdı.Keşke izlemeseydim.Herşey beklenir bu insanlardan.Hazmedemiyormuş.Yazıklar olsun.chpden bir kez daha nefret ettim.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
şşşt...fazla ses cıkarmayın...bının dıyorlarsa binin...
"Döversem döverim, sana mı kaldı, avukat mısın? Kanun var. Burası Uganda değil"...
http://video.cnnturk.com/2013/haber/...te-maruz-kaldi
burası muz cumhuriyeti...uganda bile değil...
Valla Sinan abi gerçekten çok üzüldüm.Ben de İmam Hatip Lisesi mezunuyum ama bunlar kadar dar kafalı değilim.Bi de bize yobaz derler yıllardan beri.Arkadaş konuyu nasıl buraya bağlamış bilmiyorum ama unuttuğum bir gerçeği eski günlerimi hatırlattı.Zamanında çok saldırmışlardı bu aydın kesim bize.Ama gerici dediği insanlar son 10 yılda beyenmesekte,yetinmesekte bize o günleri unutturdu.Ne kadar inkar etsekte yapılan hizmetler ortada.Biz de zamanında hükümeti protesto etmiştik ama şimdikiler gibi değil.Aklımızın bir ucunda aman fazla kargaşa olmasın,insanlar yanlış anlamasın,ülke karışmasın derdik hep.Şu anki hükümeti takdir ettiğim kadar yine aynı şekilde benim kadar eleştiren yoktur.Ama sosyal medyada,forumda değil partililerle,il yönetiminle tartışırım.Burada çoğu arkadaşın fikri sabit zaten.
uzaktan bakmayın, binin gezin gezin gezin hizmet gelmiğişşşş neyimeee, anam anammm garibemm , ha bide güççük emrah var, vurmayın abi beni yerden yereğeeeğe vurrrup durmayınnının
az makarna etkilerini gösteriyor.en kısa zamanda ilçe temsilcisiyle görüşün.
Abi üzülüyoruz tabiki,
Eğer bir İnsan inancını özgürce yaşayamayacaksa, o zaman yaşamasinin ne manası var?
Açıkçası Din merkezli bir insan olmadığım için bu konulara pek fazla girmeyi tercih etmiyorum, fakat bir İnsanın inandığı değerlerin ayaklar altına alınmasına da karşıyım. Yani inandığı değerler derken, bunu sadece ''İslamiyet'' olarak algılamayın. Şahsım adına bu çok geniş bir yelpaze.
Gerekirse başka bir başlık altında bunu tartışırız,
Konuyu dağıtmak istemiyorum açıkçası.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bu arada ;
bugun istenen turban tepkısı alınmadı.bilakis bircok kısıden destek aldı.
bakalım baska hangı magdur edebıyatları ıslenecek secım oncesı...
bu türbanı kafanıza niye bu kadar taktınız, dış ülkelerde bu kadar takan yok
a cumlesı : bugun istenen turban tepkısı alınmadı.bilakis bircok kısıden destek aldı.
b cumlesı : bu türbanı kafanıza niye bu kadar taktınız, dış ülkelerde bu kadar takan yok
he sen neden bızımkıler bu kadar turban edebıyatı yapıyor demek ıstedıysen onu konusabılırız bak...
*kayınvalıdem başortulu bu arada...5vakıt namazında nıyazında ınsanlara uzak bır adam degılım.babam da keza oyle.neden basortusu degıl de turban? hadı neden turban taktırmak ama elele genclerı tartaklamak? neden bızdensen cebın dolsun degılsen sus? bızım ses cıkardıgımız seylerı algılamaya calısın yahu 1 kere.1 kere dıyorum.elbette elestırı yapanların ıcınde gayrı muslımler de vardır ama neredeyse hepsı musluman.anlayamadıgım konu da bu.her elestırı altında dın elden gıdıyor nıdaları atmak son derece yersiz...tartısma bu degılkı.dının sıyasete karıstırılarak rant kapısı olması...
kayınvalidene saygılarımı sunarken ellerinden öpüyorum ve diyorum ki kayınvalidenizin seçme ve seçilme özgürlüğü var mı? ve istanbul dan millet vekili adayı olsa artık meclise girecem siyasete din karıştımayım türbanımdan vazgeçeyim mi diyecek
dediğin gibi olay meclis te kavga çıkarıp türban karşıtlarını seçim malzemesi olarak kullanmak...herşeye gücü yeten iktidar meclis iç tüzüğünde yapacağı ufak bir değişiklikle zaten bunu çözebilirdi..ama ne gereği var, kadın millet vekilleri taksın girsin kavga çıksın ki rant sağlansın...milletin giyim özgürlüğüne bu kadar düşkün olsalardı tek bacağı protez olan kadın millet vekilinin pantolon giyme talebini reddetmeyip onu etek giymeye mahkum etmezlerdi, ya da 2 yıl önce verilen "meclise türbanla girilebilsin" önergesini reddetmezlerdi...
riyakar ..............rı
türbana ne ara geldik ya...
yavv arkadaş bu siyaset, adam oyu almak için yaptığını milletin gözüne sokacak tabi adamın mesleği bu, başkası gelse marmarayı yap denize at balık bilmezse halk bilir mı diyecek sanki
geçmiş dönem devlet adamları başörtüsüne el uzatmasaydı Tayyibin böyle bir kozu olurmuydu. Başkaları ezanın orjinalliğini bozup Türkçe metin haline getirmeseydi menderes bunu kullanabilirmiydi yani
Bu kadar derin su basıncı altında çalışan ve en ufak bir arıza veya ihmalde çok büyük tehlike arzedecek bu sistemin , denetimsiz ve alele acele hizmete sokulmaması lazımdı. Kaza göstere göstere geliyorum diyor .
Böyle bir şey olursa olayı yine "Kıskanan " dış mihrahlara bağlarlar. Ölende öldüğüyle kalır.
Amman oğlu da gelmişmiş haber yapmışlar hemen...
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25023862.asp
Beleş olduğunu duyunca mezara atlamış bana göre...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)