kristal kolanın reklamı gibi olmuş
bu ne biçim reklam ya
kristal kolanın reklamı gibi olmuş
bu ne biçim reklam ya
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
kanuni den ne bekliosunki
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
musti kanuninin reklemı nasıl kolanın reklamı nasıl bi anlatsaydın izlemedim ben
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
zuqahah ben yarıldım şahsen beğenme meselesi değil yani beğenmedim ama yarıldım :D annem bile bu ne biçim reklam dedi :D
Kanuni sitesinden indirebiliyorsunuz, ama harcadığını elektriğe, hard disk alanına ayzık.
Türkiye'de reklamcılığın geldiği son nokta...Bütün reklamcılar;birleşin!
harika bir reklam.. bittim walla...
onu yayınlamaları için tvlere verdikleri ücrete yazık walla..
CBR 600F Honda,
Bence güzel bir reklam.
Yalandan kürkeyen kanuni racer, Dağlardan hoplayan kros vs.göstermek yerine ,hedef kitleyi ve motosiklet kalitesini güzel özetlemiş.
Bakın ilk defa motor alacak genç kitle: Kap kap kap bir kanuni (Kapanın elinde kalıyor )
En azından herkes kaskını takmış.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Arkadaşlar gayet güzel bi reklam daha ne bekliyorsunuz....Kanuninin 600 lük veya 1000 lik makinasımı varki şöyle dagları patlatsın , ovalardan coşsun gelsin...otabanda 800 km yapsın...
Gayet sempatik bi reklam...Agırlık olarak scooter ve 250 lik gezintiye uygun makinalar satan bi firma...ne yapacaktı yani...
yellow rock un reklamı daha kötü. adamlar kasksız korumasız etrafa birbirlerini baka baka güle güle gidiyolar. kanuni bunun yanında 1 numara. herkezde kask var bi kere yolda yürüyenler dahil
reklam yerine ulaşmışki yorum yapıyorsunuz.
bazıları gazetede tersten ilan verir dikkat çeksin diye sende merak edersi gazeteyi tersten okursun oda aklında kalır bu da öyle bişeyyyyyy(Nede olsa eski reklamcı)tecrübe konuşuyor
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Kaskın önemini vurgulamalrı çok güzel, bankda oturanlar yolda yürüyenler bile kasklı. Bence teşekkür etmek lazım, markadan çok kaskın önemini ön plana çıkarmışlar.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
pozitif bir reklam, renkli de. son zamanlarda alışılan gençlik reklamları gibi hırçın haşin bi tarafı yok. ebeveynleri motosiklet sevgisinin korkulacak veya sadece kendi çocuklarına ait bi saplanti olmadığı aklı başında (reklamın girişteki notebook kullanan şirket üyeleri gibi) genç hisseden herkese ait olduğunu anlatması da iyi bir şey.
kanuni almayan almaz tabi de ben paranın boşa gittiğini düşünmüyorum, şarkıyı da sevdim yalan diil bütün gün dilimdeydi kap kap kap bi kanuniii kaP
Çok güzel reklam olmuş. Ben kask reklamı sandım önce. Kızların kaskları ne güzel kendileri de çiçek
Sadobey
Biz satıcı değiliz , yiyoruz.. (Yesenize olum )
Ürünü ön plana çıkarın!
Eğitim Şart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)