Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

chevrolet cruise lt 1,6

REKLAM ALANI
    ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    artık renault 19 kendini bıraktı, 4000 tl masraf tan sonra, hala daha beni bırak ben adam olmam diyor, biz emektarın sözüne kulak verip sıfır araba araştırması içine girdik normalde benim düşüncem 2006 model civarı bir honda civic almak ama kardeşim sıfır alalım diyor şu an gözümüze chevrolet cruise takıldı ne dersiniz sağlam,konforlu bir araba mıdır veya 40000 tl civarı hangi markayı önerirsiniz
    http://www.chevrolet.com.tr/modeller...onanimlar.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arabalar hakkında fazla bilgim yok
    fakat o bütçeye daha bilinir markalar baksanız mercedes bmw audi ww gibi....
    ufukk bunu beğendi.

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabalar hakkında fazla bilgim yok
    fakat o bütçeye daha bilinir markalar baksanız mercedes bmw audi ww gibi....
    sahibinden baktım da bu paraya ikinci el alınabiliyor bana kalsa 2006 ve üzeri civic düşünüyorum 30-35000 civarı, hayırlısı bakalım bi tavsiye veren veya kullanmış birisi çıkarsa tecrübelerini aktarır. bmw audi bizi aşar ayranı yok içmeye teyyareyle gider bilmem nereye olur

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Wv derim ben attıgınız linkteki özelliklerine baktımda sehir içi 9.6 Litre diyor Cok bence Benim 96 Uno aynı yakıyor . Linea,Punto bakabilirsiniz.
    ufukk bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Vw tavsiye ederim. Tok kapı sesi yeter. Premium marka. 35bin civarı pasat,plo gti,golf bulunabilir.
    ufukk bunu beğendi.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Kesinlikle golf polo veya jetta yani ww.
    İmportant bunu beğendi.

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu araç çok yakıyor diye duyuyorum inceledim ortalamada 6.9 lt yakıyor , 43.666 tl ye kampanyalı opel astra sedanlar var 6.2 yakıyor , gerçi bunlarda da opel motoru var deniliyor ben olsam opeli değerlendiririm, linkini ekledim !.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-saloon/konfig%C3%BCrat%C3%B6r.html#trim
    ufukk bunu beğendi.

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle golf polo veya jetta yani ww.
    şimdi golf çok yakıyor diye biliyorum çizgisi bana pek uymuyor polo zaten golf ün altıda bir model, jetta da da 1.4 motorlarında turbo kullanmışlar 1.6 lardan daha güçlü fakat mekanik aksamı piston vs. güçlendirilmemiş rektefiyeci arkadaşım var, sorunlu jettaya yaklaşma diyor pistonlar resmen sekman kanallarına kadar kırılmış geriye passat kalıyor 35000 ne kadarda düşük model bi passat olur diye düşünüyorum

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    üstteki yazılanları okumadım ama ben bayadır arastırıyorum hemide civic ve cruıse lara odaklandım ama edindiğim genel bilgi (kruzlar hakkında ) cok yakıyolarMIŞ kalkısta ve sonlarda hantallarMIŞ hatta bir kullanıcı aracı 0 aldım 4 5 ay sonra dokulmeye basladı dedi sasırdım baya o nedenle vazgectım yakıtı 400 bin lira diyolar ne kadar dogru bilmiyorum
    honda civige gelirsek orda duralımbaska model baska markaya gitmeye gerek yok aile arabası olarak mı kullanacaksınız tmam efendim ben aile arabası olurum diyen bi araç genç arabası mı olacak tamam moruk hadi gazlayalım diyen bi arac saglamlık mı honda hayat onda diye bosa dememişler zaten
    TATLIHIZ bunu beğendi.

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    30-35 ise honda civic elegance modellerine bir bakın derim.

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Off off off bu yakıtlarla araçmı binilir arkadaş yakın bi arkdaşım megane aldı 1.5 dizel araç ortalama 4 lt yakıyor ve gücüde gayet tatmin edici al kafan rahat bin işte

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Dizel motoru olmayan 2. el otomobile 40 bin TL para verilmez. Sıfır dizel Aveo al.

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Off off off bu yakıtlarla araçmı binilir arkadaş yakın bi arkdaşım megane aldı 1.5 dizel araç ortalama 4 lt yakıyor ve gücüde gayet tatmin edici al kafan rahat bin işte
    renoya bulaşmam artık, az yakıyor ama çok çabuk motor yiyor

---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dizel motoru olmayan 2. el otomobile 40 bin TL para verilmez. Sıfır dizel Aveo al.
    dizelin hem bakımları ağır hemde sesi tatmin edici değil minibüse binmiş gibi

Yukarıda ki tüm yorumlar gereksiz, , arkadaş cruze bilgisi istemiş herkes hemen onu alma bunu al bmw Mercedes al Biraz daha kas royce royce al falan cruze söyleymiş böyleymis ....bilmiyorum demek bu kadar mı zor? ? Tam cem yılmaz esprisi ..

Konuyu acan arkadaş a bilgi olarak;

2011 model sıfır cruze aldım halende kullanıyorum. 33.000 km oldu bir kere bile ne servis (bakımları haricinde) ne usta gördüm.
    Benzin tüketimi yüksek astra motoru kullanıyor zaten ic tasarım vs. Astra nin yuksek donanimina ve Insignia ya çok benzer. Ben landirenzo lpg taktırdim tüketim 2.60 tl / 10 km şehir içi...motoru seri değil kalkışta falan ağır bir araba evet ancak bu bir aile Arabası .her ne kadar tasarımı agresif olsada motor daha sakin ama sonuçta 124 beygir.

İç Tasarım Aksesuar donanım bu sınıfın en dolusu. .. Passat in orta donanımı bile bu kadar dolu değil. Digerlerini saymıyorum bile.

Honda civic demişsiniz cok guldum açın bi bakın ikisinin donanimina ,

Ancak size tavsiyem cruzu ikinci alın çünkü 2.eo piyasası oldukca düşük.

Euro NCAP testinden 5 yıldızlı virajlarda güven veren taş gibi bir araba.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    10 Sene sonra Full Donanımlı Cruzemi Yoksa Orta Paket Hondamı daha iyi olucak onuda o zman konusuruz.

Sizin mantıkla su an piyasada ki en kaliteli araba doğan Şahin. ..en az 20 yaşında lar.... bırakın bu işleri araba yi gördüğünde sizi mutlu ediyor sa kullanırken rahat saniz gerisi hikaye. 10 sene sonra ya sizin garantiniz varsa bilemem tabi ;)

Biraz daha bekle cruze nin 1.4 benzinlisi çıkacak

Motosikleti
    kymco venox
    benim için yol tutuşu ve sağlamlığı önemli evet japonlarda fazla konfor yok diye biliyorum ama sağlam, avrupalılar konforlu ve nazik ,zaten kore hyundai falan hiç düşünmüyorum açıkçası tamirci yüzü görmek istemiyorum artık, sağlam arabayı bozarlar kendilerine bağımlı yaparlar kanser olmuş ama çaresi var abi derler iki ayda bi tamirciyi ziyaret edersin vel hasıl kelam ciğeri yürüyeni sağlam bi araba almayı düşünüyorum yok efendim elektrikli ayna ,yağmur sensörü , far sensörü olmuş olmamış benim için o kadarda önemli değil

Kardeş chevrolet dediğin arabada artık kora malı bilgin olsun. Çoğu parçası hyundai

caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aracın fazla yaktığını biliyorum ben de

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)