benim bi tanıdıkta var 2012 modeli lpg de 12 lt yakıyor cok yakıyor diyor dızelı nedir bilemem
benim bi tanıdıkta var 2012 modeli lpg de 12 lt yakıyor cok yakıyor diyor dızelı nedir bilemem
evet kore de üretiliyor acentede söylediler, motoru da opel dediler, camaro ve corvette amerikadan geliyormuş audinin bile çinde toplandığı videosunu izlemiştim yani uzak doğunun elinin değmediği marka kalmadı gibi birşey ama audi standartlarına göre üretiliyor, chevrolet de kendi standartlarına göre üretiliyordur herhalde , illaki chewrolet alacam diye bir durum yok sıfır fiyatı biraz düşük geldi bir nabız yoklayım dedim ağzı yanan veya çok memnun olan var mı diye
Chevrolet GM'in Hyunda kia gibi has kore mali daewoo yu satın alıp modellerinin üstüne çevi amblemi çakması ile başladı yola, kalite ve üretim düzeyi de Kia ve hyundai felsefesindedir.
Yani almam dediğiniz araçlarla aynı gurup bi araç belirtelim Amerikada üretilip amerika için dizayn edlien büyük chevroletlerle alakası yok.
Zaten Chavrolet markası da Amerikada işçilik ve lüks malzeme ile alakası olmayan bir marka. Orada japonlar daha premium marka olarak kabul görüyor.
yani toyota camry gibi büyük aynı sınıf sedan bi şavrole daha alt kalite kalıyor
Cruze'un yakıtı için fazla deniliyor , yakıt ekonomi vs aile arabası isterseniz Accent Blue era ya bakın derim 125 beygir 6 vites şanzıman var güzel araba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)