evet berkut aramaya devam etmiyorum şu an sadece tavsiyeleri ve fikirleri dinliyorum....
evet berkut aramaya devam etmiyorum şu an sadece tavsiyeleri ve fikirleri dinliyorum....
Alın bi tane malaklı, kafanız rahat olsun. İş bile bulur, aile bütçesine katkısı da olur Araba çeker, konteyner taşır, ne bileyim ağır işçi olarak da çalışır.
http://www.haberler.com/aksaray-mala...139459-haberi/
Şaka bir yana, oyum labrador retriever'a
evet kangal cinsleri güçlü kuvvetli sadık oluyor hatta bi kurt köpeğinin 3 te biri kadar yemek yiyor maliyet olarak
ama sakarya ikliminde yaşadıklarında gerçekten çok zorlanıyor ve ev şehir içinde o yüzden malesef
labrodor da da biraz koruma iç güdüsü az..
Daha önce pitbull beslediysen başka cinsleri sevmek biraz zor olabilir. Safkan bir german shepherd öneririm ve egitime gonder zimba gibi olsun. Dosta güven düsmana korku salsin pitbull cok guzel ama acayip başina buyruk ve serseri birde enerjisi hiç bitmiyor g..de kurt var derler ya o hesap.
eğitime göndermek istemem sebeb ise gerçekten kötü davranıyorlar köpeğe
eğer ben eğitime gönderdim diyelim köpek geldi kuyruğu arka ayaklarının arasında olmasından korkuyorum yani eğitimde şiddet hat safhada
o yüzden dur otur saldır gibi komutları ben öğretebilirim
mesela pitbul bana geldiğinde gayet yetişkin di yemek yerken ilk başlarda yanı yaklaşamazdım ama 1 yıl içinde ben ye demeden yemek yememeye başladı yani sahibini gerçekten seven sahiplenen bi ırk
keşke şehir içinde oturmasam da pit beslesem gerçekten sadık akıllı güçlü hırçın ne istersen o var
ben köpek te hırçınlık güç severim süs köpeği istemem
pit çalıştığım yerdeydi köy de yani ya köy yerinde iş yerinin önünden 1 tane erkek köpek geçirmezdi hırrr
kapıya ne yaklaştığı mühim değil hırrr (hayvanlara)
alman kurt köpeğinin bence en büyük handikap ı boş yere havlaması dır çok havlarlar
pitbull ise sessiz sakin kendini belli etmeyen gerektiğinde ise hiç gözünü kırpmadan saldıran hemde ölümüne müthiş bi ırk
O yuzden dedim ya pitbulldan sonra başka kopek zor diye salya yok,havlamak yok,uzun ve dokulen tuyler yok,tirsaklik yok.. alman kurdunun tuyleri,kokusu ve havlamasi dert ve pitbull gibi insan dostu degil :( eger dengesiz cikarsa alacagin yavru mahallede dişlemedik adam birakmaz
Ama sen serseri pitbulla komut ogrettiysen alman kurdunu öttürüsün, çok zeki ve ogrenmeye yatkin namıssızlar
aslında bana kalsa yani şehir içinde ikamet edecek olmasan bakacağım iki ırk var pit veya dogo
zeka koruma çocuklarla iletişim sahibine sadıklık olarak üst seviye köpekler
bakalım umarım iyi yavru edinir ve beslerim resimleri de buraya atarım
köpek sevgisi bende çok küçük yaşlardan beri var ama apartman hayatı hep mani oldu 5 yıldır çalıştığım yerde sevdim besledim artık evimin bahçesinde beslemek istiyorum
kızımda 2 yaşında olmasına rağmen çok seviyor hayvanları aslında hayvan beslemek istememin en büyük sebebi o
bana şu mantık öğretildi hayvanları sevmeyen insanları hiç sevmez bende kızım a bunu öğretmek istiyorum
ama bakacağım köpek kesinlikle bi çocuğun oyuncağı ol ma ya cak
Inşallah istedigin gibi bir yavru denk gelir,resimleri heycanla bekliyoruz.
Bir ara haberlere çıkmıştı bu pitbull cinsi köpekler. Belli yaştan sonra sahibine saldiriyor diyorlardı çenesi üç ton basabiliyormus. Ayrıca beslemesi yasak birisi şikayet ederse köpek sahibinin elinden alınıp uyutuluyor ve sahibine para cezası kesiliyordu. Benim bildiğim böyle yanlisim varsa düzeltin.Ben hayvanları çok severim bakmasinida kedim vardı ama oldu. Köpek bakmak için yerim hiç olmadı o yüzden hiç aradtirmadim ama bu pitbull haberlerden duydugumla aklımda böyle yer etmiş.
aslında sürekli bakmak istediğim hayvan alaman kurduydu lakin ya kırması ya kapması denk geldi , sibiryada bizim beklentilerimizin dışında bir hayvandı ama çoluk çocuk çok seviyordu ve yakışıklı renkli gözleriyle etkili bakışları vardı ve doğal siyah beyaz benekleri yüz ifadesi çok sert ve agresif gösteriyordu ,o sert bakışlarda masmavi çakır gözler en çok hasta olduğum yanlarıydı ama asla bekçilik yapacak bir ırk değildir
bu konuda hakkaten ciddiyim fatihide tanırım ve her türlü kefilim, hayvan sorumluluğunu kıymetini bilen bir arkadaşımdır şayet 4-5 yavrun olursa farketmeksizin 2 sine talibiz şimdiden bu konuda kimseye söz vermezssen sevinirim , bu arada cbr 250 ler için koruma demiri çalışmalarım olacak ilerleyen zamanlarda bilgin olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
olm çocuk için sana hamster al diyoruz sakalımız yokki dinletemiyoruz bak bana ben çocuğa 2 tane aldım en son 200 tane olmuşlardı dağıta dağıta zor bitirdim
http://www.youtube.com/watch?v=KA5h6ArvEUc
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Tamamen şehir efsanesi. Youtube da serk41 kullanici adim videolarima bakabilirsin yuzlerce pitbull un icinde videolarim var,hic tanimadigim kopegi gider severim cunku pitbl insana saldirma olasigi en dusuk kopeklerden. Aksine alman kurdu,rotweiller gibi cinsler kat ve kat daha tehlikelidir. Ayrica bir alman kurdunun cenesi pitbulldan daha kuvvetlidir ;)
Yani bu sehir efsanelerine sakin ola inanmayiniz. Pitbullun farki nefesinin uzun olmasi,sinir uclarinin derinin epey altinda olmasi ve diger tum hayvanlara gider yapmasi. Bir pitbull 60 dakikadan fazla durmadan saldirabilir.
Hocam yapmayın etmeyin, hadi o gerizekalı haberciler araştırmayıp haber olarak veriyor, artık elimizin altında google var, istediğini yazıp 2 dakika da cevabını bulabilirsin.
Yukardaki videoda da göreceğin üzere üç küpek arasında rottweiler en güçlü ısıran çıkıyor ve o da sadece 173 kg. gücünde. Rottweiler mastiff kanı taşıyan bir ırk, o videodaki köpekler arasında en büyük kafaya sahip, dolayısıyla en büyük çene kaslarına da, bu da onun ısırma gücünün daha fazla olmasının tek sebebi. Kısaca bir genelleme yaparsak bir köpeğin kafası ne kadar büyükse, ısırma gücüde o kadar büyük olur diyebiliriz. Aynı şekilde eğer ir kangalı test edebilselerdi en azından 200 kg lık bir basınç görürlerdi, çünkü kangalın kafası rottweiler dan da büyük. Öyle 2-3 ton basınç çok komik rakamlar, o rakama ulaşan bildiğim tek hayvan timsahtır, o da bu programda test edilmişti, youtube dan bulabilirsin, hatta dur onu da bulayım ben
Bunun dışında en ünlü köpek mitlerinden biri de dobermanların sahiplerine saldırdığı, çünkü belli bir yaştan sonra kafalarının büyümesinin durduğu ancak beyinlerinin büyümeye devam ettiğidir, bu yalanı uyduran adamı tebrik etmek lazım, yıllardır hala bunu söyleyen insanları görüyorum. Fiziksel olarak mümkün değil, büyüme durduğunda beyin de kafatası da büyümeyi keser, biri diğerinden daha büyük olamaz. Buna da inanıyor olabilirsin diye arada açıklayayım dedim.
Yanlış anlama şikayetim sana değil, bu yalanları uyduran, ve doğruymuş gibi bir de savunan insanlara.
Pitbull eğitimi zor bir köpek değil, hatta doğru yavru seçimiyle çok ama çok kolay eğitilen köpeklerdendir. En iyi aile köpekleri arasındadır, ancak kısa tüylü olduğundan hava koşullarından, özellikle soğuklardan daha çok etkilenirler bir alman kurduna göre, bahçede kışın yaşaması tavsiye edilmez, eğer sürekli bahçede tutma ihtimalin varsa pitbull alma, apartmanda bakacaksan olabilir tabii. Yalnız pitbull ciddi sorunlar doğurabilecek bir köpektir, kesinlikle tecrübesiz insanların beslememesi gerekir, güçlüdür, hırslıdır, onu sürekli kontrol altında tutabilecek, dominant bir sahibe, lidere ihtiyacı vardır, bunu yapabilirsen köpeklere fısıldayan adam gibi istediğin her yere götürüp rahatça gezdirebilirsin. DAha önce böyle bir tecrüben yoksa tavsiye etmem, hoş aynı şey baskın karakterli orta ya da büyük boy her köpek ırkı için geçerli, sadece pitbull değil.
Bu arada bekçi olsun diyorsun da ne golden ne de labrador bekçiliğe uygun ırklar değillerdir, en fazla havlar, bugüne kadar bu işi hakkıyla yapan hiçbir golden ya da labrador görmedim. Onların görevi değil birkere, bunlar retriever, yani av köpekleri, hatta direk av köpeği de değil, sadece vurulan avı getirmek için kullanılan köpekler, bir pointer gibi de değil yani.
Benim anladığım kadarıyla sen golden istiyorsun, o zaman sorun yok, burdaki arkadaştan alıp gönlünce besleyebilirsin ne güzel, ama bekçilik konusunda beklentilerin varsa hayal kırıklığına uğrarsın, o yüzden beklentilerine en iyi uyan köpeği almaya çalış ki sonradan bune biçim köpek yaw deme yani.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Sağdaki 112 kiloluk şahıs benim Solumdaki biricik köpeğim Lucky Aslında rengi sarı değil. İyi çekememiş telefon. Özellikle 2. Resimde yakından çektim. Turuncumsu olduğunu farkedersiniz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
Bu resimde sevdiği bir arkadaşıyla güreşiyor. Arkadaşı çok iri erkek bir sibirya kurdu
berkut kardeşim sen biraz rejim vs yapsan ii olur bu yaşlar da bu kilo ii değil..
köpeğinde gerçekten güzel
BÜLENT78 güzel arkadaşım ben biraz sahiplen me ruhuna sahip köpek istiyorum bu yüzden ritriver lar bana uymaz çok iyi biliyorum...
bora kardeşim köpeği nasıl eğitirsen nasıl öğretirsen öyle gider ben daha sahibini parçalayan köpek görmedim çünkü köpekler sahibine en sadık hayvanlardır insan eti yemezler yani
ama dobermen ın sahibine saldırdığını veya saldırabileceğini duymadım diyel bire bir besleyen insandan
fakat pitbull böyle bi karaktere sahip değil evde bildiğin kedi kedi
ooo o zaman seni böyle alalım benim sakarya fest te aldığım madalya var bilek güreşinden...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202289856998385&set=t.1549974511& type=1&theater
link e tıkla ayakta ki madalya lı haşin erkek ben
Hayvan beslemek güzel bir iş.Doğduğumda bile yanımda bir köpek vardı.Şuanda bir köpek bakıyorum.Eğer bir ömür geçireceksen o köpekle öyle bak.2-3 yıl sonra yok yerin dar,bakamıyorum,çoluk cocuk oldu,masrafları fazlalaştı,hastalığı çıkıyor kendime mi ite mi bakayım,sıkıldım tarzında şeyler olacaksa hiç bakma derim.Köpek bakmak insan evladı bakmak gibidir.Eğer ilkez bakıyorsan söylüyorum.Hasta olur derdi ayrı olur ağzı var dili olmadığı için ne olduğunu da anlayamazsın bu ciddiyet gerektirir.Ergen olur sorunları ile uğraşırsın..Barınaklardaki güzel cins.cins olmasa bile temiz,güzel,sağlıklı yavrulara bak önce..çünkü dediğin cinsleri bulman çok zor.Satın almaya kalksan baya pahalıdır.Ayrıca bahçeli evin varsa birazda korusun istiyorsan kesinlikle golden cinsi köpek alma.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
kardeşim kurt köpeğinin genel görünümü'ne sahip bi köpek tipide gayet güzel kulaklar dik renk kızıl siyal daha ne olsun....
bilek görüşe mevzusunda ise ben şaka takılıyorum yani madalya falan işin espirisi festivalde bir kutu dolusu madalya plaket vardı bende katılımcılara verirken bi tane de boynuma astım...
köpek için olmasa bile ben bursa ya sene de 2 defa gelirim çekirge de nülifer de akrabalarım var gelir bi acı kahve ni içer tanışırız maksat muhabbet olsun yani
sen güzel bi kardeşimsin tanışmak isterim
aslında bayramın 2 .günü gelecek tim burda ki eş dost ziyareti sebebi ile kaldı 3 günde hava yağdı o yüzden gelemedim
bu aralar da havalar iyi ama hava erken kararıyor soğuyor yani biraz sor olur gelmem...
kısmet yani ama elbet tanışırız ....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)