Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Allah rahmet eylesin öncelikle.
Neden taksici çarpmış da normal bir araç değil. Sadece tesadüf mü sizce? Yoksa öküz gibi gittiği için olabilir mi... Sonra "gasp var imdat" diye sokaklarda yol keserler. Ticari taksiler ya sizin yollarda yaptığınız veya teşebbüs ettiğiniz cinayetler, ön koltukta yapılan tırnak hamleleri. Sayayım mı daha?
ben artık taksicinin de iyisi var kötüsü var demiyorum hepsi aynı benim için işi olmayan vasıfsız adamlar taksici oluyo
Konumuz taksici değil. Adamın neden çarptığını bilmiyoruz, belki hatalı bile değil.
Ben bu konunun sağlık görevlisine verilen değerle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. Biraz at gözlüğü ile bakılmış alıngan bir tavır sezdim.
Ben bu durumdan uzun süredir şikayetçiyim. Polis yada Asker böyle bir ölüm yaşarsa şehit oluyor aynı ölümü yaşayan diğer herkes ölü... Tabi ben vergimi Yunanistana ve Papau Yenigineye ödüyorum ya...
Bana göre sadece kamu personeli(devlet memuru vs, vs, ne derseniz) değil bu ülkeye vergisini ödeyen her vatandaş! aynı değerde olmalı. En basitinde bu olayda polis neden şehit oldu yada sağlık görevlisi neden "ölü" olarak ilan edildi sorusunun cevabı yok. Kalkıp bana polis görev başında hayatını kaybetti geyiği yapmayın lütfen...
2sinin ölümüne üzüldüm...
kazayla ilgili bir kaç fikrimi söyliyim arkadaşlar bir çoğumuz kazalara tanıklık etmiş hatta başımıza gelmiştir..
şahit olduğum bir çok kazada şunu gördüm: polisimiz kaza sonrası gerekli önlemleri almıyor uyarıcı ikazlar ya da kaza mahallini gece ve yahut gündüz koruma altına almayı bilmiyor ve yahut baştan savma yapıyor aynı zamanda sürücü olarak bir çok kez bende bunu gördüm kaza mahallinin hemen dibine bu uyarı işaretleri konuyor ( ki eğer polis arkadaşlar gerek gördüyse) ve sürücü olarak son anda farkediyorsunuz kaza mahallini.. bu uyarı işaretleri kazanın metrelerce önünde olmalıdır ki gelen vatandaş ikazı alabilsin..
insanlarımız zaten araçlarıyla yavaşlayıp ellerinde kameralarla kazayı izlemeye kameraya almaya pek meraklı.. şahsen bir kaza olduğunu ikaz işaretlerinden değil kalabalıktan anlar oldum kazanın oluş biçimi bana böyle geldi taksici hızlı olabilir ama onu ikaz eden önlemler alınmışmıydı ( hiç sanmıyorum)
acınızı paylaşıyoruz,
trafik terörünü lanetliyor kınıyoruz,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Ölenlere Allah rahmet eylersin. Geri kalanlarda bu olaydan ders almadan yaşamaya devam etsin ki ucuz ölümlerde devam edebilsin.
Şehitlik oyle kolay birşey değil. Ağızdan çıkan kelimelerle de mertebe sahibi olunmaz.
Herkes kendine bir ayrıcalık kapma peşinde. Asıl yanlış olanda bu.
Ne kamu nede özel sektör para karşılığı yapılan hiçbir meslek dalına görev başı ölüm nedeniyle şehitlik verilmemeli.
Hatta asker komutanlarda buna dahil edilmeli. Karşılıksız olarak görev yapan er ve erbaş dışındakiler savaşda dahi ölse şehit olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)