Alp..Tıger...Meriç...Lokman...Cenk..Ayhan..Kürşat dostlarım Allah varlığınızı eksik etmesin....
valla 2 gündür tatildim foruma şimdi girebildim..Lokman ve Cenk Agiler feyste fotolarınızı gördüm Erol giymiş yeşil yağmurluk falan avcı gibi...
Alp..Tıger...Meriç...Lokman...Cenk..Ayhan..Kürşat dostlarım Allah varlığınızı eksik etmesin....
valla 2 gündür tatildim foruma şimdi girebildim..Lokman ve Cenk Agiler feyste fotolarınızı gördüm Erol giymiş yeşil yağmurluk falan avcı gibi...
O bendim iste meteye ozendim demistim mete tam balikci olduk seni aratmadik oralarda merak etme
www.erkakurye.com
Vay be mete han abi hayırlı olsun biraz geç oldu ama İtinayla takip ediyorum seni abi Yollar gözüm cbf arıyor bakıyorum mete han abiyi görebilirmiyim diye...Ben seni nasıl göremedim bende maslaktayım,Saygılar Sevgiler...Bir gün görüşmek dileğiyle
Eğer iyi bir çocuk olursanız sizde bir gün metehanı görebilirsiniz
Çok fazla devrik cümle kurdum pardon...
aleyküm selam beyler...
holopter nerdesin Maslak da agi...
mete abi çızmaların nasıl iş yapıyor mu f/p nasıl
bot almayı planlıyorum uzunlardan ama senin çızmalarında aklımı karıştırıyor
aga işe yarıyor valla tavsiye ederim...ben gara düzenciyim egzantirik şeylere para bayılamam..alırım bahcıvan amele cızmamı keyfime bakarım...kafa rahat huzur var sarı olması ayrı bir cazibe yaratıyor bence
5 sene iyi dayanmış doğrusu.
Valla feyste mesajını daha yeni gördüm diğer bölümüne gelmiş...istek gelince bende baktım kim bu la dedim yok say dedim kusura bakma ortak arkadaşda yoktu ...sende kızdın sen engelledin galiba şimdi seni bulamıyom
tamam dostum en kısa zamanda tanışalım..Maslak FMV Işık Kolejinde 5 yıl çalıştım oralar benim mekan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)