Kapının anahtarı kırıldı, nasıl çıkar?
-
hiç uğraşma zaman kaybına değmez. matkapla kilidi del kapıyı aç kilidi çıkart at. nalburdan yeni bir kapı göbeği (barell) al ve tak.
Reklamlar
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
dış segmen pensesini denedinmi?
Yok abi elimizde
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Bir fotoğraf paylaşın da ona göre fikir yürütelim. Ne kadar kırılmış, ne kadarı içerde, ümit var mı?
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
dış segmen pensesini denedinmi?
Köyde Sekman Pensesi Sanayimi Ora
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Bir fotoğraf paylaşın da ona göre fikir yürütelim. Ne kadar kırılmış, ne kadarı içerde, ümit var mı?
Meb interneti izin vermiyor upload-download sitelerine
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
Meb interneti izin vermiyor upload-download sitelerine
Simdi kapının arkasında biri yok degilmi. Sizde oturdunuz yazıyorsunuz,Eger varsa sizde Pc basındaysanız cok büyük yanlıs yapıyorsunu
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Simdi kapının arkasında biri yok degilmi. Sizde oturdunuz yazıyorsunuz,Eger varsa sizde Pc basındaysanız cok büyük yanlıs yapıyorsunu
Kapının arkasında birisi olsa yani kilitli kalsa burada çözüm arar mıyım sizce?
-
tırnak makasını denedin mi
-
-
thb adlı üyeden alıntı
tırnak makasını denedin mi
Şimdi yok, o yarın denenecek
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Okul olduğu için Wc kapısı olsa da devlet kapısı sayılır Dikkat etmek gerek
Şaka bir yana işin zevkinde değilim, ilçeden çilingir getirmek masraflı oluyor, onun için uğraşıyorum...
-
-
-
toplu ignenin tamamini sokmana gerek yok . Mutlaka bir yerinde biraz aciklik vardir . igneyi guzel kivirirsan en duz yerinden bile cekip cikarabilirsin .
-
Daire tipi mi yoksa ODA tipi mi kilit?
Daire tipi ise, anahtar da tam tur yapmadan kaldıysa turu tamamlamadan geri vermez.
Dipten kırıldı ise, tornavida falan ile turu tamamlamak gerekir, yoksa anahtarı tutar.
Sonra anahtar kanallarından birinin yanından 10 mm kadar içeri 2 mm çelik uç ile delik genişletilir, bu genişletilen yerden şiş/tığ/kanca gibi bi şeyle anahtar kolayca geri çekilir.
-
Motosiklet Eğitmeni
son durum ne
hala tutuyormusunuz yoksa çali dibi falan mi?
-
tam benlikmis devlet mevlet mali kapiya kibarlik yaramaz hocam ne gerekse o yapilir ben olsam kilidi kirarim ya da kapiya delik acarim
-
coq adlı üyeden alıntı
son durum ne
hala tutuyormusunuz yoksa çali dibi falan mi?
Abi bir tuvalet daha olduğu için sana müjdeli haberi veremiyorum kusura bakma
Bugün birkaç aparat aldım ucu sivri pense gibi aletler, p.tesi de onlarla deneyeceğim olmazsa çilingir malesef
-
raven71 adlı üyeden alıntı
hiç uğraşma zaman kaybına değmez. matkapla kilidi del kapıyı aç kilidi çıkart at. nalburdan yeni bir kapı göbeği (barell) al ve tak.
Ben de olsam cilingir yerine bunu dusunurdum.
-
Kapının kilidine kürekle vur.kesin çözüm
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Ben de olsam cilingir yerine bunu dusunurdum.
Her göbek her kilide uyuyor mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)