banka kredileri hakkında yardım
Reklamlar
-
Arkadaşlar iyi akşamlar.. benim yaz başında iş bankası kredi kartı ödemeleri konusunda sıkıntılarım olmuştu ve borç dosyam avukata verilmişti ancak bir ayda kapattım o dosyayı.. şimdi öğrencilik bitti sürekli çalışıyor olacağım için ihtiyaçlarım dolayısıyla kredi çekmek istiyorum.. telefondan yaptığım kredi başvuruları onaylanmıyor. acaba maaş bordrosuyla birlikte banka şubesine gitsem şube de de onaylanmama gibi bir durum olur mu bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
Reklamlar
-
Git sor hocam bu işler hiç belli olmuyor yapı kredi verebilir.
-
ay başı maaş alıp kredi kartı taksitlerini yatırınca gidip soracam zaten, benim de ilk düşüncem yapıkredi çünkü 4 senedir kredi kartlarını kullanıyorum ama ön bilgi olur diye burdan bi sorayım dedim
-
Taksidin birini gec ödedi diye bile kredi vermiyorlar adama
Kredi kartı kullanımı etkiliyorsa kredi cekmeyi isiniz zor hele avukatlık hacizlik felan olduysanız
-
hiç bir bankadan kredi alamazsın diyebilirim..o kötü sicil senin peşini uzun süre bırakmayacak...tüm bu ödeme bilgilerin BKM Bankalararası Kart Merkezinde toplanır..bu datayı tüm bankalar kullanır...yani merkezden alınan bilgiyle hiçbir banka sana kredi vermez diyebilirim...çok zorlaştırır kefil vs isterler...vermeme eğiliminde olurlar...
hacizlik avukatlık olmadın farzet...ödemelerde gecikme veya asgari ödeme durumun var ise...bu seferde bu datalarda olan bir rating vardır...reytingin düşük olduğu için yine kredi vermemeyi tercih edebilirler...ratingin senin ödeme gücünü belirler...
-
şunu belirteyim hacizlik olmadım, avukata verildi avukat ödeme planı istedi ve ödeme planına uymazsam haciz işlemlerinin başlatılacağını söyledi. bende çok uzamasın diye 2 taksit istedim tek taksitte ödedim tamamını zaten.. maliye mezunuyum bu işleri üç aşağı beş yukarı biliyorum zaten sabit maaşlı işte çalışıyor olmamdan dolayı alabilirim diye düşünüyordum.. yoksa kredi puanı muhabbetlerinin hepsini çok iyi biliyorum .s
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
bide çalıştığım yerde ki müdürümün eşi bi bankanın şube müdürü.. ona sorsam inisiyatif kullanarak aldıramaz mı kredi acaba?? tüm bunları muhataplarına sorsam en doğru yanıtları alırım ama olumsuz bi durum olacaksa boşu boşuna yüzgöz olmak istemiyorum kimseyle..
-
Bankalık bi sey yok ki onay gelmedikten sonra banka ne yapsın
-
Gidip konuşmak lazım. Burdan ne desek yalan olur.
-
nonamenes adlı üyeden alıntı
şunu belirteyim hacizlik olmadım, avukata verildi avukat ödeme planı istedi ve ödeme planına uymazsam haciz işlemlerinin başlatılacağını söyledi. bende çok uzamasın diye 2 taksit istedim tek taksitte ödedim tamamını zaten.. maliye mezunuyum bu işleri üç aşağı beş yukarı biliyorum zaten sabit maaşlı işte çalışıyor olmamdan dolayı alabilirim diye düşünüyordum.. yoksa kredi puanı muhabbetlerinin hepsini çok iyi biliyorum .s
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
bide çalıştığım yerde ki müdürümün eşi bi bankanın şube müdürü.. ona sorsam inisiyatif kullanarak aldıramaz mı kredi acaba?? tüm bunları muhataplarına sorsam en doğru yanıtları alırım ama olumsuz bi durum olacaksa boşu boşuna yüzgöz olmak istemiyorum kimseyle..
dostum dosyanın avukata gitmesi bu sicilin bozulmasına yeterli bir neden onlar için...süreyi bilmiyorum ama uzun süre kredi durumun olumsuz sonuçlanır (bence)..sabit maaşlı işde çalışma süreninde en az 6 ay olması lazım diye biliyorum..bu sicille o süreyi en az 1 yıla (keyfe keder) çıkarabilirler...hacizlik olmakla avukatlık olmak arasında bu adamlar için bir fark yok...
şube müdürü tabi ki insiyatifiyle bu işleri halleder...bi dene istersen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete abi teşekkürler bilgiler için.. olmadı son çare onu denerim artık.. bu arada son anda gördüm memleketini de 3 ay öncesine kadar bende uşaklıydım okul bitti döndük alanyaya
-
avukata düşmen demek sicilinin tam anlamıyla bozuldu anlamına gelir. telefonla sürekli krediye başvurmak krediye başvururken otomatik red olmasına sebebiyet verir. %90 kredin çıkmaz bu şekildede hiç bi banka müdürü referans olmaz. ben çalıştığım bankada bi arkadaşa kefil oldum. oda saolsun krediyi ödemedi ve benim başım ağrıdı. kkb 5 yılda silinir. şu an için yapacağın tek yöntem mevcutta kullandığın kapanmamış kartın varsa taksitli nakit avans çekmek.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hiç bir bankadan kredi alamazsın diyebilirim..o kötü sicil senin peşini uzun süre bırakmayacak...tüm bu ödeme bilgilerin BKM Bankalararası Kart Merkezinde toplanır..bu datayı tüm bankalar kullanır...yani merkezden alınan bilgiyle hiçbir banka sana kredi vermez diyebilirim...çok zorlaştırır kefil vs isterler...vermeme eğiliminde olurlar...
hacizlik avukatlık olmadın farzet...ödemelerde gecikme veya asgari ödeme durumun var ise...bu seferde bu datalarda olan bir rating vardır...reytingin düşük olduğu için yine kredi vermemeyi tercih edebilirler...ratingin senin ödeme gücünü belirler...
Mete Bankalar artık bu şekilde davranmıyor. Bu arkadaş borcunu faizi ve masrafı ile kısa zamanda ödemiş.
Bankanın stratejisi ödemesini aksatan fakat bulup buluşturan müşteriler üzerine kurulu. Çünkü onlar hem aksatıyor hemde fazlasıyla ödüyor.
Düzenli ödeme yapan müşterilerden kar edemiyorlar ve hatta zarar ediyorlar.
Kısacası öldürmeyip süründürmek istiyorlar ki gelirleri artarak devam etsin.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)