kendi kendine güncelleme geldi ios7 sürümü diye yükleyim mi tavsiye edermisiniz
kendi kendine güncelleme geldi ios7 sürümü diye yükleyim mi tavsiye edermisiniz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
4s kullanıyorum ios7 yi yükledim. Çok memnunum , daha kullanışlı hale gelmiş.
benim grafikleri hoşuma gitmedi. Yakınlarda tanıdığın biri varsa al bak görmeden yükleme derim
İphone 4'te az da olsa kasma sorunu yapmaktadır. 4S ve 5 de gayet hızlı şekilde kullanılmaktadır. Şuan kullanmakta olduğum iphone 5 te şarj süresinde artma fark ettim. Birkaç yazılım hatası mevcut ama 7,1 güncellemede eminim düzeltirler... Örneğin , arama geldiğinde reddet simgesi çıkmıyor ama arada sırada çıkıyor ... buna benzer birkaç sorun var ama şimdilik memnun gibiyim
kesinlikle yükleme saçma sapan bişey olmuş.iphone nin iphoneliği kalmamış. hanıma iphone4 aldım ben yokken güncelleme gelmiş oda kabul etmiş bi baktımki iğrenç olmuş. ben derimki kullabildiğin kadar eski sürüme devam et.
aynen bende arkadas yuklemıstı bıra denedım tm hosuma gitmedi iphone 4 de kasıyor 4s ve 5 de sorun yok ama bence biraz daha bekle derim.yeni cıkan bir yazılım .bunu yukleyınce bilmeyen birisi için tekrar 6.1.3 dönmek belkı biraz zor olabilir.geri dönmek istersenizde bunu belli ücret karsılıgı telefoncular yapar sanırım.
yükle bence...tasarım açısından bir takım değişikliklerin yapılması iyi olmuş...değişik geliyor insana...ek olarak ne özelliklerin geldiğini çok bilmiyorum ama kısa sürede onları da farkediyosun...
bence yükle ilerde iphone unu yenilediğinde yabancılık çekmessin .
öyle ya da böyle bu yeni sürüm ve eskiye birdaha dönüş olmayacak .
nekadar geç yüklersen okadar geride kalmış olursun ve kendini kandırmış olursun .
iphone 4 ün işlemci gücü biraz kasma yaratabilir ama ne olursa olsun bir Android kadar kasamaz bence
o yüzden yükle gitsin .
herzaman yeni herzaman güncel herzaman genç ( ne alaka ) kalman dileğiyle
En iyisi ios7 li bir ipone kurcalayım görüşleriniz için teşekkürler
Niye bekliyorsunuz bence hrmen yükleyin. Çok daha pratik oldu. Mesela wifi için ayarlara girmeye gerek kalmadı . Allttan yukarı doğru çekinçe tek tıkla wifi açılıyor. Ayrıca açılı kalan programları kapatmak eskisi gibi tıklayıp üstünde eksi çıkınca ona basıp zaman kaybetmiyoruz. Üste kaydırınca siliniyor. Demek istediğim pratikleşti kullanımı. 4s imde gayet memnunum ama 4 kasar mı kasmaz mı bilemem tabii.
Grafikleri berbat heryer bembeyaz nokia 6600-7610 gibi olmuş...
IOS'un stabilitesine hastayım, android her geçen gün daha da kasılıyor
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
4s kullanıcısıyım önceden şüphe ediyordum iyi mi olur kötü mü olur diye, yükledim şuan çok memnunum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)