Sahte Akıllı Telefonlara Dikkat
Reklamlar
-
Reklamlar
-
telefonun her özelliğini kullanmayan insanlar bunu anlamadan senelerce kullanırlar.bunları satan dolandırıcılar da kat kat zengin olur gider yanlarında çalışırız onların, falanca bey deriz. faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler.
-
iyide arkadaşım 1200tl lik telefon 250tl ye o telefon ya çakma yada çalıntı olur...
-
aloavera adlı üyeden alıntı
iyide arkadaşım 1200tl lik telefon 250tl ye o telefon ya çakma yada çalıntı olur...
250 tl ye satarsa anlarsın çakma oldugunu bi arkadaşım iphone 4 almış ikinci el hemde arkadaşı sandıgı bi telefoncudan kaça aldın abi dedim 750 dedi hemen bakalım imei numarasına dedim oda neymiş diyor baktık imei numarasına göre telefon başka bi marka model görünüyo kayıtlarda iphone ve özellikle samsung un sahtesi çok
-
Garantisiz yerlerden heleki sahibinden.comdan öyle cihaz alınmaz. Geçmiş olsun teknosa,gold,vatan computer gibi yerlere bakın.
-
aloavera adlı üyeden alıntı
Konuyu tam anlayamadın sanırım. 250 tl lik telefonu orjinal telefon diye adamlar 1000-1200 tl ye satıyorlar. Anlayan var anlamayan var. Demek istediğim sahteler kolay kolay anlaşılamıyor dikkatli olun.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
siz gene iyi fark etmişiniz ben olsam herhalde hala kullanıyordum
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
siz gene iyi fark etmişiniz ben olsam herhalde hala kullanıyordum
Kullanacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Birkaç saatliğine olsada hattımı takmıştım. Bugün telime mesaj geldi. "1123213232323 imei nolu cihaz kayıt dışıdır 1 hafta içinde kapatılacaktır aldığınız yere başvurunuz."
Kısacası bütün paran çöpe gitmiş olurdu.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Samsung S3 Mini kullacısıyım 8 Aydır İlk Cıktıgında 950 TL ye almıstım, Simdi kacakları cırt atıyor cevremde cok var kacak almak isteyip soran aynısı ama diyor sen 950 ye aldın ben 250 ye buldum yapmayın etmeyin menusune bakın kamerasına bakın,Bakanda aa gerckten niye böyle diyor ya diom kasa aynı icerik farklı 3310 dan farkı yok. Agırlık bile farklı ,İnanmayın kacaktır falan direk sahte,kandırıyorlar milleti...
Gecmiş olsun sizede en iyisini yapmıssınız
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)