Motorcu polise döner bıçağı sallayıp, basıp gitti.Enteresan
Reklamlar
-
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
-
karakolda monte ederler valla o bıcağı, gerçi bizimkiler sıkmaya meraklı bacaklara saydırı verirler hemen
-
Bunu Türkiye'de kimse polise yapamaz hocam. Türkiye'de masum insanlara, ''kadınlara'' döner bıçağıyla saldırmak serbest sadece. Polislere yaparsanız dayaktan öldürebilirler de
-
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
Bunu Türkiye'de kimse polise yapamaz hocam. Türkiye'de masum insanlara, ''kadınlara'' döner bıçağıyla saldırmak serbest sadece. Polislere yaparsanız dayaktan öldürebilirler de
niyekine? Çatıya çıkıp taş yağdırıyolarya? O taşları atanların kaçına monte ettiler acep?
-
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
o adam yakuza dandır yoksa her vatandaşın yapabileceğini sanmam
-
bizim ülkemizde yapamazsın tabi, polisler tek başına gezmiyor ki.. maçlarda bile 1 vatandaşı 15 polis dövüyor.. zaten oluşum fikir bu yönde olan bir ülkemiz yönetimimiz var.. polis devleti gibi yapılanma söz konusu. halkı korkutmak amaçlı ..
-
Bende korkutma konusunda ayni fikirdeyim, oyle hissediyorum...
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bizim ülkemizde yapamazsın tabi, polisler tek başına gezmiyor ki.. maçlarda bile 1 vatandaşı 15 polis dövüyor.. zaten oluşum fikir bu yönde olan bir ülkemiz yönetimimiz var.. polis devleti gibi yapılanma söz konusu. halkı korkutmak amaçlı ..
-
Türkiye'de polise bir şey sallamasına gerek yok. Daha motorun üzerinde tartıştığı sırada 3-5 polis buna dalmıştı bile. He Akp gençlik kollarından bir ihaleci yandaş ise polis esas duruşa geçebilir o ayrı.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
niyekine? Çatıya çıkıp taş yağdırıyolarya? O taşları atanların kaçına monte ettiler acep?
Otuz küsür yaşında adamsın ama, gelmiş bu konuya 22 yaşında bir çocuğun ölümünü "oh iyi olmuş"a getirecek yazılar yazıyorsun.
Ayıptır! Biraz insanlık...
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Döner pıçaa değil o, Çinli kılıcı. Elin Çinlisi ne anlar dönerden, kebaptan?
-
funk hu bilmeyen çinliler de varımış
-
türkiye de bundan daha babayiğit vatandaşlar da gördüm ama eskide kaldılar..
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
funk hu bilmeyen çinliler de varımış
funk-hu caponlara ozguydu dıye hatırladımıdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
bknz..çanakkale,
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
merak etmeyin türkiye de var böyle cengaverler.
http://www.youtube.com/watch?v=cF4zeHvEp9I
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
F54 adlı üyeden alıntı
3-5 sene önce ankaranın kenar mahallesinde( hüseyin gazi) transit connect ile polisler 2 tane faça mı maça mı ne diyorlarsa o şahin arabayı durdurdular...
şahinlerinden inen 5-6 tane yamyam 3 tane polisi evire çevire dövmüşlerdi... bizde uzaktan izliyorduk...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Otuz küsür yaşında adamsın ama, gelmiş bu konuya 22 yaşında bir çocuğun ölümünü "oh iyi olmuş"a getirecek yazılar yazıyorsun.
Ayıptır! Biraz insanlık...
hadi yaaa, nerde yazmışım, ben göremiyorum?
-
astorojna adlı üyeden alıntı
ne cengaverler ama "zalak cengaverler"
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
-
yakuza japonyada var burası çin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)