"cevat kelle" tem otoyolundan bildiriyor.
Reklamlar
-
gaziosmanpaşa sapağındaki tır parkında, arkadaşı beklerken hayetler içinde çektiğim bir video. yıllardır motosiklet sürdüğüm bu güzergahı durup izleyince "ben burada nasıl sürüyorum" diye ürperiyorum.
diksiyon bozukluğu ve apışmalarımı mazur görün (HD READY)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
130 la giderken 2 tır beni sollamıştı.
-
Durunca öyle görünüyor, aslında çok hızlı gitmiyorlar Çok fazla olmaları da hızlı gidiyormuş gibi gösterebilir. Her ne olursa olsun korkutucu.
-
İzmir İl Temsilcisi
6PaTLaR adlı üyeden alıntı
130 la giderken 2 tır beni sollamıştı.
ibreniz fazla gösteriyor olabilir
-
valla İstanbul trafiğine toplam 4 kere arabayla girmek gibi bir gaflette bulundum... Kocaeli'den İstanbul'a gidene kadar baya tırstım diyebilirim... Sabahın 4ünde trafik olurmu yaa? ve trafikteki araçların tamamına yakını tır veya kamyon... İstanbul böyle bi memleketmiş meğer... Arabayla tedirgin oldum ben, burda motosiklet kullanan var... Helal olsun...
İstanbul köprü trafiğini görünce kızılaydaki de neymiş diyorum (: beterin beteri var, Ankara'nın kıymetini bilmek lazım.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
ibreniz fazla gösteriyor olabilir
Motorumun 10 km fazla gösterdiği doğru ama arabayla ist a dönüyordum, hız da sıkıntı yok yani
-
Şimdiki tır lar taksi gibi.. eskiden di çekmeyen gitmeyen araç lar
-
-
bende istanbula otobüsle gelirken allahım yeni motorla nasıl bu trafikten geri dönecem dedim
ama gerçektende içlerinde olunca o kadarda hızlı gitmiyorlar
-
100-120 Km kac gere söylediniz sayamadım yahu
Yoo gercekten hızlı gidiyorlar,Kısın cok iyi oluyor ama arkalarında gitmek
-
aynştayn bunu diyeli 100 yıl oldu
-
Kamyon-tır yarışı izliyorum sandım Bir yanlamadıkları kalmış
-
Şu yolda öyle yada böyle düştüğünüzü varsayın.
Üzerinizden geçenin haddi hesabı olmaz.
Lütfen azami dikkat ...
-
portekizce otomatik altyazıyı açtım izliyorum...
-
Gerçekten çekilen noktadan manzara korku filmi gibi, izledikçe insan gitgide geriliyor.
-
Syanur adlı üyeden alıntı
portekizce otomatik altyazıyı açtım izliyorum...
eyvallah
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
bu videoyu canlı yaşadığımdan motosikletle temi ilk ve son kullanışım oldu. mecbur kalmadıkca girmem .
-
aslında kamyon ureten fırmalar muadıllerı olduğu ıcın rakıp fırmalar yüzünden kamyon guclerını abarttıkları oluyor aslında bellı bır hız sınırlaması getırıp motor bg guclerını ona gore yapmaları lazım ama nerdeee araba gıbı gıdıyorlar aman arkadaşlar dıkkat edelım hepsı degıl ama kamyon soforlerının bazıları katıl gıbı, zıhnıyetlerı cok kotu, kucuk araçtır ezer gecerım zıhnıyetınde yanınızda kamyon varsa bıran once gecıp uzaklasın ustunuze herhangı bır yükte dusebılır dıkkat lütfen!!!!
-
vdeo hızlandırılmıs valla arada bır kullanıyorum bu yolu guzel guzergah sıksık kaza oluyor ozellıkle bu yolda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)