Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

(ÖYD) Ölüme yakın deneyim, yaşayanınız var mı?

REKLAM ALANI
    muhittinKaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    yakın olup olmadığını anlamak için ölümü bilmek gerek.
    Ölümü bilen varmı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı srknbdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 3 yıl önce banyoda çıplak yere basmamak için terliğin üstüne zıplamıştım....................................... ...........uyandığımda soğuk fayansın üstünde yatıyordum ve yarılan kafamdan yaklaşık yarım metre kadar kan süzülmüştü beyaz fayansın üstüne, yaklaşık 2 hafta kadar boyun ağrısı çektim nasıl ve nereye vurduysam artık. bütün hatırladıklarım bunlar. bu olayın olduğu sırada yanlız yaşıyordum.
    Kafanın kanaması hayatınızı kurtarmış olmalı diye düşünüyorum .

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Askerde tepemde yada orada bir yerde RPG7 patladı. Davulun tokmağı ile kafama vurulmuş gibi hissettim.Kafam davul oldu birşeyler tokmak, gümgüm beynimde yankılandı durdu.Kafamdan aşağı bir matara su dökmüşler kendime geldim. Epey kafa ağrısı, görme bulanıklığı ve kulak zonklaması yaşadım. Fantastik şeyler yaşamadım.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Hiç gözümün önünden suana kadar hayatım gecmedi,

Basıma gelen 2 olay var birisi vucudumda derin izler bıraktı,Öyle motor veya arabayla degil bisikletle, Arabayla kafa kafaya carpıstım ve kamyon kasasına vurarak altına girdim,En son havaya uctugumu hatırlıyorum Yaklasık 30 dk öyle bayılmısım uyandıgımda heryerim kanıyordu onlar sorun degildi eve gitmek için kalktıgımda yüreyemedim ve hastaneye götürüldüm 2 kolumda + bacagımda yaralar vardı, kolumdaki yaralar gecti fakat bacagımda 7 cm kadar bi iz kaldı,(Keskin birsey girip kesmiş) 1 Ay kadar deyneklerle yürüdüm,Ondan sonra bisiklete binmeye devam..

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beynin yaşananları hatırlanabilir hafızaya çevirmesi birkaç dk alır . herhangi bir travma da beyin o son dakikaları hatırlayamaz.
    ölümü görüp dönme olayı ise RÜYA dır
    ölmemişsiniz ki hala yaşıyorsunuz.
    Beyaz ışık . huzur . nur . gibi kavramlar ise beynin travma anında yüksek sinirsel uyarım altında zihine verdiği sinyallerdir. Kolunuz bacağınız kırılmış , ama acı duymuyorsunuz bunun adı koma dır burda amaç ise acı hissini yok edip vücudun hayati organları kalp ve akciğer dışındaki duyumları kapatmaktır ve algıladığımız zihni de kapatmaktır. Beyin sadece bedeni hayatta tutma görevini üstlenmiştir ona çaba harcamaktadır.
    Bu kapanma anında rüya görenler olmaktadır . işte nur, beyazlık, huzur, denilen olgular rüya dır ve huzur ise vücudun ağrıları hissettirmemek için salgıladığı morfin etkisi olan hatta daha bile etkili olan endorfin hormonudur .
    Bu hormon size huzur ışık ve mutluluk hissi veren rüya görmenize neden olmaktadır.

Travma dan kurtulup normale döndüğünüzde öbür dünyaya gittim geldim, öldüm dirildim,huzur gördüm sanmanıza neden olsan şey ise bu hormon altındaki rüyadır .

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    dün gece yaşadım, siteden üyemiz olan Emrah(vmax) arkadaşımızın vefat ettiği yerde hemde. az kalsın sağımdaki tırın tekerlerinin arasına giriyordum rüzgarını hissettim zor toparladım. o yolu o şekilde yapanın çoluğuna çocuğuna 7 nesline hakkımı haram ediyorum

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)