Slwer & Sadobey Part - 2
Konu = Can sıkıntısı nelere kadir
http://www.hemenpaylas.com/download/...ers_1.wmv.html
Not : Biz alkolil degiliz
Slwer & Sadobey Part - 2
Konu = Can sıkıntısı nelere kadir
http://www.hemenpaylas.com/download/...ers_1.wmv.html
Not : Biz alkolil degiliz
m € c l ü q
tabi tabi
sizi alkolik boğa sapıkları
Biri bunları durdursuun
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
durduramıcaksınııııızzzAkira adlı üyeden alıntı
m € c l ü q
yok yok nolur durdurmayın ne güzel güldürdüler beni gece gece saolun yaaa
...............
olm allah size akıl versin
Acımadıki, acımadıki
ümitsiz falan değil işte ikiniz de işi biliyosunuz
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Yaw ben ne diyim arkadaşlar. Bu heriflerle sürekli beraber yaşayan benim. Gece yarısı yaklaştığında şuur yer değiştiryor adamlarda. Allah'tan gün içinde bir iki ufak nöbet dışında çok normaller. Tuborg'un şerefsiz olması hikayesi de aynı tayfadan bir arkadaşın ayrı bir hikayesidir. (Şerefsiz Tuborg, içince sarhoş ediyormuş) Asıl Slwer motorundan bıkmış endoro-kros düşünüyor ki ortaya neler çıkacak çok merak ediyorum. Ben onun küçükken bisiklete binişini bilirimki iki teker yerdeyken ters giderdi eğer düz binecekse kesinlikle ön teker havadaydı.
Tam makara bu ya elinize sağlık komik bi video olmuş bence. İnsan oğlu işte cansıkıntısına çareler arardurur.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Öğrendi adam ama birde öğretene kadar kaç şerefsiz devirdik kaç leblebi gitti onuda siz düşünün
Sadobey
Sadobey adlı üyeden alıntı
ahahha sonra saygıdeger BERK abım yere dokulen leblebılerı topladııııı
kişiye ozel bı esprı oldu ama mesaj yerıne ulasır
Berk Cafe :D
m € c l ü q
Mekanın adı beygir cafe bütün motorlarımızı tamir ettiğimiz Bayram amca Motor pazarından hurdacıdan aldığı montları ayakkabı boyasıyla orada boyayıp satışa hazırladığı, Her çeşit malzemenin hurda ve edevatın bulunduğu bir eski kulübe.
İçeri giren herşeyin oranın malı olduğu. Geri almak için Bayram amcadan para karşılığı satın alınması gereken kutsal mekan.
Erman arttığı için oraya bıraktığın yağdan biraz zincire dökmek isteyince kaç para ödedin
Sağolsun Beygir bize malzemeleri gizlice kullandırıyor. Arada bira da içiyoruz. Soğuk günlerde çayda içiyoruz.
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)