Arkadaşlar,
Pendikten Ağva'ya nasil gidebilirim?
Maps'a baktim ama, pek bişey anlayamadim.
Bi yardim etseniz?
Arkadaşlar,
Pendikten Ağva'ya nasil gidebilirim?
Maps'a baktim ama, pek bişey anlayamadim.
Bi yardim etseniz?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Aslında ben Kandıra uzerinden gidiyorum ama yolun tadını motorla almak istiyor san Şile üzerinden dolanarak gitmelisin
en iyisi bunun için http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx kullanın... yardımcı olur en azından bulunduğunuz noktayı sağ tıklayıp yol tarifi başlatı tıklayım sonra gitmek istediğiniz yeri sağ tıklayıp tarifi burada bitiri tıklayın... bazen saçmalayabiliyor haberiniz olsun
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
Bence ilk olarak Şileye gelin.. Şile üzerinden devam edersiniz. Sahil yolundan gider köylerinde içinden geçöiş olursunuz böylece keyif almış olursunuz.
eve yeni geldim kusura bakma ... sana detaylı tarif edeyim....
pendik köprüsünden sabiha gökçen istikametine devam et... aynı zamanda gebze izmit istikameti( sahilden gidiyorsan tuzla istikameti)
tersane köprüsünden sabiha gökçen çıkışına gireceksin... sağında neomarin solunda pendorya kalacak onları geçmeden tersane köprüsünün altından yukarıya çıkacaksın.. sabiha gökçen çıkışını geçer geçmez sağdan çıkacaksın... sonra ilerde şile ömerli tabelası nı göreceksin... o tabela seni önce paşaköy sonra ömerli sonra şile derken ağva ya ulaştıracak.. ömerliye kadar olan kamyon tır trafiğine dikkat et...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sinan, amaç gezmek mi, noktaya ulaşmak mı,
Ramazan'ın tarif ettiği yol ve Gebze organize tarafından gidilen 2 yoldan başka seçenek zaten yok,
amaç, gezmekse Gebze, çabuk gitmekse Kurtköy üzerinden gitmeni önereceğim,
Abi açıkçası amaç çabuk gitmek,
Çünkü 650 kilometre yolun üzerine o yolu yapacagim.
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
Çok teşekkür ederim Ramazan, Pendoryayı biliyorum, yaptıgın tarifin resmini çekiyorum şuan, eline sağlik kardesim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bana bişey kalmamış...hayırlı yolculuklar...
yanlış hatırlamıyorsam sabiha gökçen yoluna bağlandıktan sonra yani tersane köprüsüne çıktıktan sonra gişelere girmeden önceki son çıkış ve kurtköy orhanlı şile diyede yazıyordu...
f1 pistine gelmeden soldan giriyorsun... tuvtürk muayene istayonunun orda köprünün altından geçtikten sonra ilerden u dönüşü yapıp ilk sağa giriyordun...
f1 pistin ordan giden yol var ama köylerden geçiyor sen karıştırırsın orayı.... biz fazla tonaj attıoğımızda kullanıyorduk....
zaten sen sabiha gökçen yoluna bağlan gişelere gelmeden şile diye ayıracak..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayır, Sabiha Gökçen yolunda yeşil otoban tabelalarını takip et, sonra viaport tabelaları çıkacak onu takip et, ardından zaten şile otoban viaport ayrımına geleceksin,
şile ayrımına girdiğinde sağda tuvturk gördüğünde karşındaki köprüyü geçer geçmez sola dön ve yolu hiç bırakma, sonra virajların tadını çıkarta çıkarta sür Allah sür...
pendik yerine kartal-samandıra sultanbeyli yönü ve şile tabelası takip edilir. İstanbul-şile otoyoluna çıkılır. Şileden sonra da sahil tarafından daha kolay.
Hiç bilmem oraları..
Ama istersen tarif edebilirim....
Tamam şimdi anladım, yani sonuç olarak şile yoluna girebilmem için önce pendikten sahiba gökçen yoluna girmem gerek, oradan sonra tabelalar beni götürecek.
Oguz abi senin tarifininde fotografini çektim, takıldıgım yerde bakıcam
Ramazan ve Oguz abi, ikinizede çok teşekkür ediyorum,
yeknet sanada teşekkürler, yarın verdigin tarife maps'tan bakıcam,
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
Tamam şimdi anladım, yani sonuç olarak şile yoluna girebilmem için önce pendikten sahiba gökçen yoluna girmem gerek, oradan sonra tabelalar beni götürecek.
Oguz abi senin tarifininde fotografini çektim, takıldıgım yerde bakıcam
Ramazan ve Oguz abi, ikinizede çok teşekkür ediyorum,
yeknet sanada teşekkürler, yarın verdigin tarife maps'tan bakıcam,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)