daha gencim ölmek istemiyorum :)
Reklamlar
-
selam arkadaşlar. Akşama doğru 4444223 numarasından arandım. Adımı biliyolardı. Kibar bi bayandı. Bana hangi bankanın kredi kartını kullandığımı sordu. X bankası cevabını verdim. Bana taksitle alışveriş yapıp yapmadığımı sordu. Olabilir dedim. Bana günde kredi kartımla taksitle sigorta yapabileceğini, kaza yaparsam giderler ve bi miktar tazminat, ölürsem de 40 bin tl, eski parayla 40 milyar alacağımı söyledi. Bende ben daha gencim ölmek istemiyorum dedim ve sigorta falan istemediğimi söyleyip yüzüne kapattım. Muhtemelen kredi kartı dolandırıcıları gibi geldi bana. Numara verdim. Dikkatli olun sevgiler p
Reklamlar
-
yapılan sigortaların %80 gibi büyük bir kısmı motosiklet kazalarını karşılamamakta.
-
iyi demişsin
-
astorojna adlı üyeden alıntı
yapılan sigortaların %80 gibi büyük bir kısmı motosiklet kazalarını karşılamamakta.
zaten banada pek inandırıcı gelmedi. Şirket adı falan vermedi. Ölürsem 40 bin tl verecekmiş. Mezarda harcarım artık.
-
Bankadan kredi aldığınızda zaten eliniz mahkum sigorta yaptırıyorsunuz.
Ama poliçeyi görene aşk olsun.
Başınıza bi iş gelirse de tazminatı.. Zaten poliçe filan yok ortada.. Sanal sigorta. Adamlar sana bişi olunca ne kadar para alıyolar kimbilir? Nerden bilcen, hayatta poliçe yollamıyorlar, boşuna ödemeyin.
-
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Bankadan kredi aldığınızda zaten eliniz mahkum sigorta yaptırıyorsunuz.
Ama poliçeyi görene aşk olsun.
Başınıza bi iş gelirse de tazminatı.. Zaten poliçe filan yok ortada.. Sanal sigorta. Adamlar sana bişi olunca ne kadar para alıyolar kimbilir? Nerden bilcen, hayatta poliçe yollamıyorlar, boşuna ödemeyin.
ömrümde bankalardan hiç kredi çekmedim. Sanal dan, telofonla sigortamı olur yahu? İmza yok, anlaşma yok. Habire hortumlanacaksın. Tavsiyeleriniz için teşekürler.
-
bana geçen hafta 3 kere dünya turu 2 kerede tatil köyü çekilişi kazandım hemde hepsine ben başvurmuşum haberim olmadan
-
canerol adlı üyeden alıntı
bana geçen hafta 3 kere dünya turu 2 kerede tatil köyü çekilişi kazandım
hemde hepsine ben başvurmuşum haberim olmadan
kek lenecek adam arıyolar.
-
adem para lazımsa sana postaneden şimdilik 20 milyar yollayayım yavrum
-
F54 adlı üyeden alıntı
adem para lazımsa sana postaneden şimdilik 20 milyar yollayayım yavrum
yok lazım değil. Ölürsem 40 milyar vereceklermiş baksana. Ölüsü 40 milyar eden adamın dirisi kaç para eder acaba?
-
5 para etmezz
-
Motosiklet Eğitmeni
-
F54 adlı üyeden alıntı
5 para etmezz
hadi öyle olsun bakam
coq sanaldan veya telefonla olmaz bu sigorta işleri. Bunu bilmeleri lazımdı. Şirketide ilk defa duyuyorum. Telefonda herhangi bi şirket ismi bile verilmedi.
-
Kelli felli bankalardan bile arasalar ayda 10-20 TL cüzi rakamlara yapılan hayat sigortaları fos çıkıyor. "Çok özel" müşterimizsiniz şeklindeki gaza gelerek hayat sigortası yaptırdım. Ölümüm halinde aileme 70.000TL kalacak olması cazip gelmişti. Bir arabanın altında kalırsam ailem tazminat alsın bari diye düşünmüştüm. Bir kaç ay pirim ödedikten sonra sigorta sözleşmesini okuyunca hemen sigortayı iptal ettirdim. Sözleşmede özetle şöyle yazıyordu. Pirimleri ödeseniz dahi sigortada belirtilen hakların hiçbirini alamazsınız. Motosiklet kullanırken başıma bir şey gelirse sigorta geçersizdi. Extrem sporlar yaparken(dağcılık v.s.) başıma bir şey gelirse sigorta geçersizdi. Bunlara benzer öyle şartlar vardı ki sigorta değil komedi skeçi. O zaman şunu anladım. Cüzi rakamlarla ciddi işler olmaz.
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Kelli felli bankalardan bile arasalar ayda 10-20 TL cüzi rakamlara yapılan hayat sigortaları fos çıkıyor. "Çok özel" müşterimizsiniz şeklindeki gaza gelerek hayat sigortası yaptırdım. Ölümüm halinde aileme 70.000TL kalacak olması cazip gelmişti. Bir arabanın altında kalırsam ailem tazminat alsın bari diye düşünmüştüm. Bir kaç ay pirim ödedikten sonra sigorta sözleşmesini okuyunca hemen sigortayı iptal ettirdim. Sözleşmede özetle şöyle yazıyordu. Pirimleri ödeseniz dahi sigortada belirtilen hakların hiçbirini alamazsınız. Motosiklet kullanırken başıma bir şey gelirse sigorta geçersizdi. Extrem sporlar yaparken(dağcılık v.s.) başıma bir şey gelirse sigorta geçersizdi. Bunlara benzer öyle şartlar vardı ki sigorta değil komedi skeçi. O zaman şunu anladım. Cüzi rakamlarla ciddi işler olmaz.
aynen katılıyorum
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
...Cüzi rakamlarla ciddi işler olmaz.
Abi bu laf acayip hoşuma gitti =D Mt den bişey daha öğrenmiş oldum bu lafla beraber.
-
ne ka para o ka köfte.......
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
-
Ademcim badem biyiklim, bu dunyaya civi mi caktin? herkes zamani gelince gocup gidecek, gencim olmek istemiyorum da ne demek! yarin olecekmis gibi obur taraf icin, hic olmeyecekmis gibi bu taraf icin calisican, bu laf Kamal Pasa'nin lafi degil ha, iyi arastir
-
polo34 adlı üyeden alıntı
Ademcim badem biyiklim, bu dunyaya civi mi caktin? herkes zamani gelince gocup gidecek, gencim olmek istemiyorum da ne demek! yarin olecekmis gibi obur taraf icin, hic olmeyecekmis gibi bu taraf icin calisican, bu laf Kamal Pasa'nin lafi degil ha, iyi arastir
33 yaşındayım, bu yaşıma kadar ne sakal nede bıyık bıraktım. Bunu bilmeni isterim. Bu dünyaya çivi çakmadım. Elbet öleceğim. Ha bugün, ha yarın. Ne yani ölünceye kadar bu üçkaat çılara kaz gibi yolunayımmı? Belkide ölmek istiyorum. Nerden bileceksin. Ölmek istemiyorum.daha gencim lafı o arayan sigortacı bayana kapak olarak gönderdim. Kamal paşayı karıştırma, Alper tim kızıyo. Ne hikmetse görkem kızmıyo
ayrıca mini etekli, göğüs dekolteliye kızmadığım gibi sakallıya, bıyıklıya veya cübbeliyede kızmam. Herkes özgürdür. İstediğini giyer, istediği tarzda traş olur. Tabi sen anlamazsın bu işlerden. Sana göre her sakallı veya badem bıyıklı suçludur. Kötü gözle bakılır. Benle tanışsan ne kadar hakkımda yanıldığını görürdün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)