daha gencim ölmek istemiyorum :)
Reklamlar
-
Sen bodrumda ferahsin, diger arkadasin bayanlarin kokularindan rahatsiz olmus...forumda konusu var...
Su misirda arabami sattim konusunda kilik kiyafetle ilgili yazdiklarimla ne dusundugumu yazmistim, okursan eger herkese ozgurlukten yana oldugumu gorursun.
Ben bugun bodrum'a indim, senin market mi vardi, adresi ver, denk gelirsrk bir foto cekilelim, foruma koyalim ...
Senin bir suru mesajin siliniyor, bu normal mi? Birakin pasalar gibi yatsinlar lafini da unutmadim o da silinmisti, Kamal pasa da silindi, bilsem ki ard niyetin yok, birsey demezdim ama icindeki sevgisizlik ve kindarlik kendini sik sik belli ediyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------
Sende bademlik yoksa cinslik var demek ki yani genel kabul goren seylere karsi icindeki heyecanla muhalif olma istegi olabilir, ya da azinlikta olarak zulum altinda olarak gordugun kisilerin yaninda yer alarak taraf olma gibi...
Kusura bakma cinslik yazdim ama bunusende dogrulamistin, yeri geldigi zaman soruya cevap yazacagina kasitli olarak sende soruyorsun ve 10 kere cevap yaz deseler yazmiyorsun, bazen de o konular beni asar diyip kaciyorsun, halbuki sana sorulan soru gayet genel bir soru, tarih vs bilgi gerektirmiyor...
Tanisan diye yazmissin yazma geregi duydum, belki kendi capinda forumda oyle yazilar yazarak dalga da gectigini de dusunuyorsundur, ortaligi karistirmak sana zevk de veriyordur bilemiyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Modlar icin yazmissin, muhtemelen kufur etmedigin, tehdit etmedigin, asarim keserim demedigin, hemen olaylari buyutmeyip kacip sessiz kalabildigin icin ceza almadigina inaniyorum...
Reklamlar
-
ben bile ne yazdığımı unuturken sen unutmuyosun. Demekki kindar sen mişsin. Açtığım konuyuda sapıttın. Helal. Konum dışında cevap verirsen yazmıyacam. Şu an gümüşlük teyim.
-
Biz de kadikalesindeyiz, sik sik oraya ugruyoruz, forumdan Tunc da orada yasiyor, tanisiyormusunuz?
Ben akrep burcuyum, hic bir seyi unutmam
-
serkanbitez ve murat48 nickli forumdan 2 kişi tanıyorum. Bide milastan cesur nick li arkadaşı tanıyorum. Ben aslen yalıkavak tayım. Gümüslüğe bugünlük ziyarete gitmiştim. Şu mt ye siyaset karışmasa herkes kardeş. Siyaset motosiklet kardeşliğini batırıyor. Motosiklet arkadaşım olsun hangi partiyi murtiyi desteklerse desteklesin banane. Mt ye siyaset bölümü ekleyerek ceplerine bikaç kuruş daha fazla girmesini bekleyen mt yönetimi, motorcuyu motorcuya kırdırtarak motosiklet camiasına ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller. Motosiklet ne, siyaset ne? Biri anya, biri konya.
-
Ademin sözlük anlamı yokluk.
Ama ölüm Hz.Mevlana nın dediği gibi ŞebbiArus
-
ORHAN AFACAN adlı üyeden alıntı
sadece yokluk değil. İlk insan falan da geçiyor. Adem as. İsmini kim koydu acaba? O zamanda anlamı yokluk muydu? Saygılar orhan abi.
-
ORHAN AFACAN adlı üyeden alıntı
ademin gerçek haytta bi anlamı var 10 numara adam
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)