Arkadaşlar 6 yaşındaki bir kız çocuğuna hediye almam gerekiyor. Onu en çok ne mutlu edebilir ne almamı tavsiye edersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
Güncel????
Arkadaşlar 6 yaşındaki bir kız çocuğuna hediye almam gerekiyor. Onu en çok ne mutlu edebilir ne almamı tavsiye edersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
Güncel????
Kasma kendini.
Her hediye çocuklari mutlu eder.
Ama bu mutluluk yaklasik 5-10 dakika sürer.
Yani hediyenin en kötüsü de, en iyisi de yaklasik 5 dakika mutluluk sagliyor.
Bu nedenle çocugun kafasina göre degil yapmasi gerekenlere uygun bir hediye seçmek faydalidir.
Lego... Bence en iyi eğitici ve zeka geliştirici oyuncak kategorisinde en üst sırada.
Kıyafetlerini değiştirebildikleri bebekler var. Fakat bu bebeklerin kıyafetleri de plastikten. Benim kızlarım hala hiç sıkılmadan oynuyor. Bir çok oyuncakçıda bulabilirsin.
En güzel hediye oyuncak olur. Çocukkeb bana doğum günümde kıyafet alanlara bakmıyodum he he diyip geçiyodum
Bebek.Bebeği verirken de yanında bir hikaye uydurup anlatırsan iyi olur.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
bebek olur furby 8-9 yıl aradan sonra yine gündeme geldi eminim ki muhteşem bir hediye olacaktır.
6 yaş çocukları, hafıza oyunları ve hayal kurmanın yüksek seviyede entegre olabileceği oyunlara bayılırlar. O dönemlerde bu yetileri gelişir çünkü..
Puzzle, masal kitapları(güzel güzel okuyacaksan al derim), lego, "-mış gibi" oyuncakları falan filan..
tavsiyem bir oyun seti alman...tek bebek alma...barbıe alacaksanda makyaj setli olursa harika olur...aynalı mini objeli vs oyun setlerine bayılırlar
Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. 6 yaşındaki çocuğun bebekle oynayacağını zannetmiyorum. Aklıma masal kitabıyla puzle yattı. Annesi zaten öğretmen olduğu için kitabı eledim sanırım puzzle alacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)