Çok geçmiş olsun.. büyük felaket atlatmışsınız.. benim ufaklık dünyaya gelmeden eve gaz ve duman alarmını hemen yerleştirdim.. Size önerim hemen alın ve takın.. bu iş şakaya gelmez...
Çok geçmiş olsun.. büyük felaket atlatmışsınız.. benim ufaklık dünyaya gelmeden eve gaz ve duman alarmını hemen yerleştirdim.. Size önerim hemen alın ve takın.. bu iş şakaya gelmez...
Çok büyük geçmiş olsun. Tekrarını yaşamamanız ve daha dikkatli olmanız dileği ile
Bendeniz gençliğimde atlatmıştım.Evin şofbeni banyoda ve bacaya bağlı, ben de kapıyı kapatıp banyomu yaptım, küvetten çıkacağım çıkamıyorum, bir el beni yere doğru çekiyor. Zor bela sürünerek küvetten çıkıp kapıyı açtım, balkona çıktım, sonrasını hatırlamıyorum.
Sonuç:
1-Gaz (karbonmonoksit) ağır ve yere çöküyor,kokusu yok anlaşılmıyor
2-Banyoda şofben olmaz
3-İşinizi ustalara değil yetkili servislere yaptırın ve onlara saygı duyun.
çok geçmiş olsun.. Allah korumuş..
Allah korumuş büyük geçmiş olsun...
Canımıza değer vermiyoruz pek toplum olarak.
Her şeyin önlemi var aslında doğalgaz sensörü cüzzi bir fiyata alınıp taktırılabilir.
ders olur umarım bu konu bize..
Verilmiş sadakanız varmış
Arkadaşın dediği gibi, doğal gaz sensörü aldım, doğalgazı tutuşturmadan açtım, sensörü de üstüne koydum, tıs bile yok. Ama mübarek alet hanım her soğan doğradığında ortalığı ayağa kaldırıyor :D
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. :( Elektrikli alet, şalter, lamba düğmesi vs açar açmaz parlama gerçekleşebilirdi de.
Geçmiş olsun....
Anladığım kadarıyla normal aygazla çalışan ocağı doğalgazlıyla çalıştırmaya çalışıyorsunuz....
Çalışmaz...
Doğalgaz memeleri taktıracaksınız ocağınıza...
Allah korumuş...
Tekrar geçmiş olsun...
geçmiş olsun, Allah hepimizi muhafaza eylesin
işte bu sebeple o ocaktan gaz salınımı epey az olmuştur.
çünkü tüplü ocaklarda meme daha kılcaldır yüksek basınç sebebiyle. doğalgaz ocaklarında ise daha geniş ağızlı oluyor
öte yandan doğalgaz ocağının bulunduğu odanın camında havalandırma paneli bulundurulması ve bunun sürekli açık olması mecburi
Allah korumuş geçmiş olsun.
Allah korumuş.Bu işlerin hiç şakası yok maalesef.Geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)