Kusa sinek ilacı ne alaka
balkonun tavanında da görmüştüm gece dolanıp gitti :D
Sabah dolapları yatağı masayı çekip baktık yoktu. Çıkmış galiba kendisi
Yarasa uçan memelidir. Uçan memeliye bir örnekte hostestir ama o odanıza girdiğinde çıkarmak istediğiniz cinsten olmasa gerek? . Neyse Şaka bire yana Yarasalar uçan memeli olduklarından ötürü birçok bakteri ve virüs taşırlar. İlginç bir biçimde kuduz mikrobunu da taşırlar fakat kendileri hasta olmazlar ve malesef bulaştırma riskleri vardır. bu yüzden elinizle tutmama özen gösterin herhangi bir ısırık durumunda yaşadığınız şehirde bulunan devlet hastaneleri veya sağlık ocaklarına ivedilikle başvurun. Hemen kuduz aşısı takvimini uygulamaya başlasınlar. Ülkemizde çok birkaç çeşit yarasa vardır ama bunlardan hiçbiri kan emen cinsten değildir. yinede sakınmak gerekir
bazı yarasalarda kuduz mikrobu vardır. eldivenle dokunun
Yarasa kuş değildir. Ayrıca kuduz olma ihtimali de vardır. Kesinlikle dokunmayın ve kardeşinizi ısırmış mı kontrol edin. Sizi endişeye düşürmek istemem ama bu işin şakası yok.
Hepimize yılan kaçmış, odaya yarasa girse ne yazar...
bizim eve de girdiydi köyde
üzerine havlu attım yere düştü
baktım ölmüş gibi... neyse havluya sarıp çıkarırken canlandı, debelendi; ölü taklidi yapıyormuş şerefsiz
çıkarıp attım dışarıya
sonra baktım uzaktan esmer kavruk bir adam geliyor, yarasa kostümü giymiş bi adammış meğer, adı bruce wayne
esmer gösteren de kostümüymüş, pele değilmiş anlayacağınız, zaten adam beyaz tenli bi herif.
tabi hikayenin sonu da brezilya milli takımında bitmiyor, nerdee?.. bikere brezilyalıyım desem kim inanır zaten (içinden "kadir" diye şaka yapanlar kendini camdan atsın)
köye gidecem, eniştemi bekliyorum ama nerde kaldı bu adam?
gece karanlığında daha rahat çıkar. camı açık bırakıp odayı terkedin. hastalık taşıma ihtimali olabilir.
Afrikalılar balık ağını iki ağacın arasına geriyor yakalıyorlar. Ondan sonrada pişirip yiyolar yemedim ama tavsiye ederim güzeldir herhalde
öğrenci iken benim de bulunduğum eve gelmişti
çok küçük ve çelimsiz bir hayvandı
pencereyi açtım ve belli bir süre sonra çıktı
yorgun ve bitkinse veya pencrenin etrafında böcek vs. var ise gelebilir
binanın en üst katında oturuyordum ve o tarihte çatı katındaki yıllarca kalmış ve çürümüş eşyalar atılmaya başlanmıştı haliyle böcek ve örümceklerin hareketlenmesi başlanmıştı
o tarihlerde çok fazla fare ve kuş ve bunun gibi yarasa hareketleri olmuştu
zararlı bir hayvan değil
ama bilinçaltı sebebiyle bir korkumuz mevcut
Yakalama fırsatınız olursa incelemenizi tavsiye ederim. Çok sevimli bir canlıdır kendileri. Yıllar önce bizim eve de girmişti, perde ile pencere arasına kıstırmış, perdeyle tutmuştuk. Camdan inceleme fırsatımız oldu. Farenin kanatlısı diyebiliriz
Arkadaşlar sabah aradık bulamadık. Az önce evi aradım misafirden haber var mı diye onlar da görememiş büyük ihtimal kaçtı. Keşke tırsmayıp yakalasaydım yakından incelemeyi çok isterdim
O yaratıktan ben de korkuyorum. Dün ejderhalı bi çizgifilm izledim; "gecenin öfkesi" diye bi çeşit vardı. Bu ejderha çok hızlı olduğu için kimse neye benzediğini bilmiyordu. Bu yüzden en çok korktukları ejderha oydu. Yarasa da az-yavaş uçsa belki korkmicaz Eheh Göremiyoz ki heywanı:D
Aklıma bu geldi
video bekliyoruz..........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)