Asi StyLa. sevdiginden uzak kalan herkese gelsin :(
Reklamlar
-
07 Ağustos 2013, 10:06
tam bir konu dışı olmuş zaten dinlemek zaman kaybı
Reklamlar
-
07 Ağustos 2013, 10:20
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bide bu geldi aklıma. Paylaşmazsam rahat edemem
Tam da ben bunu paylaşayayım diye girmiştim konuya, eline sağlık stYlA olmuş tam.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
07 Ağustos 2013, 22:23
adı üstünde konu dışı. emege saygı gösterin adam emek verip şarkı yapmış. dinlemek istemeyen varsa lütfen bu adama yorum yapmasın.
-
08 Ağustos 2013, 01:27
-
08 Ağustos 2013, 01:52
Motosiklet Eğitmeni
efedemir adlı üyeden alıntı
adı üstünde konu dışı. emege saygı gösterin adam emek verip şarkı yapmış. dinlemek istemeyen varsa lütfen bu adama yorum yapmasın.
Ne emegi kardes?
Müzik arak,
ritim arak,
sözler yellen yellen ipe diz.
Hirsizin emegi mi olur?
Bir de dinlemek istemeyen demissin.
Istemedik ama bizi maruz biraktin.
Dinlemeden mi yorum yapsaydik yani.
Uzak durun böyle yozlardan.
Gerçek müzik emekçilerine ayip ediyorsunuz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
08 Ağustos 2013, 10:37
orjinal müzik bu...üzerine sözler yazılmış...bence zararsız..hayatın bir rengi diyelim..tarzım değil ama klipleri izlerken elemanların tavırları sempatik... ... sonucta bende arabesk severim...arabeskle büyüdük...
90 lardan beri gezegen mehmet...afrikalı ali...ca ca canbazzz...nöbetci erdem...Atadan müzik ziyafeti ..gönül dostu şeneri dinlyerek büyük...arabeski raddedemem...içimde var...Orhan Babanın peşinden az koşmadım..arabesk candr..ama bu tarza bende ısınamadım...orjinal müziği dinlersiniz seversiniz ama...
-
08 Ağustos 2013, 11:01
coq adlı üyeden alıntı
Ne emegi kardes?
Müzik arak,
ritim arak,
sözler yellen yellen ipe diz.
Hirsizin emegi mi olur?
Bir de dinlemek istemeyen demissin.
Istemedik ama bizi maruz biraktin.
Dinlemeden mi yorum yapsaydik yani.
Uzak durun böyle yozlardan.
Gerçek müzik emekçilerine ayip ediyorsunuz.
adamlar yoktan var ediyor imkanları yokki kendi ritimini yapsınlar kendi melodisini yapsınlar. şundan adım kadar eminimki ellerine bi fırsat verilse en iyi bildiklerinden bile daha iyi işler yaparlar.
-
08 Ağustos 2013, 11:34
adamlar yoktan var ediyor imkanları yokki kendi ritimini yapsınlar kendi melodisini yapsınlar. şundan adım kadar eminimki ellerine bi fırsat verilse en iyi bildiklerinden bile daha iyi işler yaparlar.
Doğru diosun melodiler ritimler çok pahalı anca zenginler alabilio lanet olsun bu hayat
-
08 Ağustos 2013, 11:43
biz beş gişiyik gardası soleyen cocukmu bu :d:D
-
08 Ağustos 2013, 12:57
onu bunu bilmem her şarkısı benim anılarımla aynı :( derdi çeken bilir. Allah düşürmesin kimseyi o hale.
-
08 Ağustos 2013, 13:09
Bunlarda ki olay parasızlık değil ki müzik yapma programlarını korsan olarak herkes indirebiliyo 8-10 tane program var herkesin çok rahat erişebileceği, kullanabileceği.
-
08 Ağustos 2013, 16:25
bende çok arabesk dimledim sonradan anladımki boşuna zaman tüketmişim benden tavsiye arabesk dinlemeyin
-
08 Ağustos 2013, 16:37
arabesk ruhu öldurur erken yaslanırsın en üzgün anında tessata yanascan söyle acacan bı tıkırtı gümgümgümgüm diye mahalleyi aglatacan oooohhh hastasıyız dedeee moduna gecıcen patlıcan sonra yavas yavas dımtısdımtıs canım cektı arabaya ınıyımde dınlıyım az
-
08 Ağustos 2013, 18:38
-
08 Ağustos 2013, 19:21
http://www.youtube.com/watch?v=lAdBn4fbg7s
-
08 Ağustos 2013, 20:35
Rap Budur. Sagopa Kajmer.
-
09 Ağustos 2013, 00:13
onu bunu bilmem her şarkısı benim anılarımla aynı :( derdi çeken bilir. Allah düşürmesin kimseyi o hale.
yorum yazmicaktım ama. sırf merak ettiğim için soruyorum ne çektin acaba nedir bu kadar acı olan Allahın kimseyi düşürmemesini istediğin haller...................bide unutmadan yaş kaç.
-
09 Ağustos 2013, 02:38
cx571 adlı üyeden alıntı
http://gundem.milliyet.com.tr/sagopa...80/default.htm
Boş zamanlarında et yiyen çiçek de yetiştiriyor bu arkadaş millet çoluk çocuğa et yediremiyor, bu vatandaş et yiyen çiçek yetiştiriyor.
-
09 Ağustos 2013, 09:17
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
09 Ağustos 2013, 09:54
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)