Öğrenciyiz diye kredi vermiyorlar. Alamadık bi motor yaz aylarında 1000 1000 diğer okul döneminde 200 250 şeklinde ödeyebilecek imkanım var. Ama Nalet bankalar kredi vermiyor. Önerisi olanları severek dinlerim
Öğrenciyiz diye kredi vermiyorlar. Alamadık bi motor yaz aylarında 1000 1000 diğer okul döneminde 200 250 şeklinde ödeyebilecek imkanım var. Ama Nalet bankalar kredi vermiyor. Önerisi olanları severek dinlerim
Burası akıl isteme yeri ama senin konu para ister gibi olmuş bir diğer açıdan "bizde akıl çok para yokolsa dükkan senin" durumları yani
Şaka bi yana senin durumunda yapılacak en iyi şey tabi mümkün olursa sahibinden senetli taksitle bi motosiklet almak yada kredibilitesi yüksek bi tanıdık akraba eş dosttan kredi çekmek suretiyle sana yardım etmesini istemek
seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan bende geçtim zor bi durum mevsim yaz ehliyet kask v.s de varsa motorsuz olmak eziyet gelir insana motorize olmak için sabırsızlanırdurursun
Allah gönlüne versin inş. hakkında hayırlı olanı
Bazen hayalleri ertelemek en güzeli.ogrenci yolcu gibidir. Ne derler bilirsin yolcunun isini Allah bilir. Su halde almak istdiginiz fazla büyük bir risk . Sezon kapanıyor zaten. Para biriktirmek zor zanaat ama hasati tatli bir meyve
Maximum, bonus ya da hsbc nin universitelilere verdigi kredi kartlarindan alabilirsin. Limitleri sinirli da olsa yaz aylarindaki 1.000 liralari pesinat sayarak birseyler alabilirsin.
Bir bankadan kredi kartı al. 5-6 ay kullan. ödemelerini düzenli yap. Sonra git kredi başvurusu yap.
Önümüzdeki sezon peşin alırım diye düşünüyorum. Ama ben bu sene güzel günlerde okula gitmek istiyordum. Napalım sabredeceğiz herhalde. Sonra keyfini çıkarırız
kredi kartı kullanıyosan limitini yükselt, bi kuyumcuya git...abi bana şu kadar taksitle şu kadar para ver de...vade farkını hesaplasın...nakiti sana versin...hemen hemen bankadan alacağın faize denk geliyo üstelik dosya masrafı da vermiyosun
Kuyumcu adı altında sadece bu işi yapanlar var. Kredi faizinin neredeyse çeyreği kadar masraf alyorlar.
Ben 5 yıldır kartları buralarda dönderir dururum. Çok şükür son bir yılda, kardeşimin de yardımıyla toparladım biraz.
Allah kimseyi düşürmesin. Gerçekten düşenin dostu olmuyor. Niye anlattım ben bunu şimdi anlamadım.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
bir görüş var benım kafama yatan faiz ödenerek alınan bır malın hayrı ıle alakalı bunu birr dusun
ikincisi bende ögrencıydım kalkıstım bır ıse arkadastan aldım ancak hesaplar tutmadı zar zor gec guc ödeyebıldım aramızda telafısını yapıyorz sorun olmuyor ama banka arkadaslık dınlemez bu sefer ödeyemedıgınde derslerle degıl kafanı kredıyle mesgul edersın ne kadar öderım dıye dusunsende olmuyor calısan ınsanlar bıle kredıde zorlanıyor bunu ıllakı yasayarak deneycegım dersen ah ah deme dıye söyluyorm benım dusuncem gördugum yasadıgım seyler .
ufaktan nakıt paranla oyna ehlıyetınn yoksa temın edıp kuck bır motor baslarda senı tatmın eder tabı hava atacagım dersen bu sefer ısını gören snı gezdıren motora haksızlık etmıs olursun ne zaman paran oldu hava atacak duruma maddı acıdan geldın o zaman da temız yada sıfır nasıp olur
kucukten oynarken km az temız evrak ve mekanık problemlı olmasın cın malı olsun km dusuk olsun ama fazla yuksek degıl 600 1000 tl duzgun motor alırsın sonra da japon malı alırsın zarar edecegın motorlara bulasma
illakı borc alacaksan cogu banka ögrencıye kredı kartı verıyor 500 tl lımıtlı onları arastır ustune ekler fazla borclanmamıs olursun
Banka eğer sana kredi vermiyorsa vardır bir bildiği.
Bankaya güven ve vazgeç kredi olayından. Ayağını yorganın dışına çıkarmaya uğraşıyor gibisin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)